Şimdi Ara

El terlemesinden kurtulan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar ameliyat dısında el terlemesinden kurtulan var mı?

• BENDE MERAK EDİYORUM !!!!!!!!!!!!!
  • Bende kurtulamıyorum şu terleme olayına... :(
  • gözünüzü yiyim banada söleyin
  • up
  • avuç içinize koltuk altı kremi sürün tamamdır.
  • Ben bile beyaz tenli ve aşırı terlemeyen biri olmama rağmen özellikle sıcak havalarda(şu sıralarda)telefon kullanırken bayağı bir terliyor.Bu tamamen genetik yani cerrahi müdahele dışında kurtulunmaz ki cerrahi müdaheleyi de tavsiye etmem.Belki koltuk altına olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayak fetişi olan var mı ?
    8 yıl önce açıldı
    Ben de kıl dönmesi var mıdır.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gitar çalarken ve Playstation oynarken ellerim acayip terliyor benim de.
  • merakla bekliyoruz, özellikle yaz aylarında can sıkıcı bir hal alıyor
  • bol bol bol bol elinizi yıkayın
  • bunun nedeni arkadaşdan duydugum kadarıyla vücudunundaki diger bölümlerdeki ter bezlerinin gerektigi kadar calışmadıgından kaynaklanıyor.ve çaresini buldugun zaman ellerin terlemeyecek fakat diger tarafların normalden daha fazla terliycek
  • ben askerdeyke askeri hastanede amelyat oldum Allah yardımcı oldu diyarbakırda başka yerde olsa olamazdım belki ,ellerim terlemiyor artık ayaklarımda var ama onuda istemiyorum çünkü makata yakın yerden amelyat oluyor, çok kötü bir şey yaşayan bilir dışardan yorum yapanlar çıksın gitsin................................................. bayıltmalı amelyat tabiki yanında kanlı manlı bişey taşıyorsun kurtuldum şükür
  • Ben it gibi koşsam da çok az terlerim ama az kalem tutsam playstation oynasam anında ıpıslak olur elim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_ben

ben askerdeyke askeri hastanede amelyat oldum Allah yardımcı oldu diyarbakırda başka yerde olsa olamazdım belki ,ellerim terlemiyor artık ayaklarımda var ama onuda istemiyorum çünkü makata yakın yerden amelyat oluyor, çok kötü bir şey yaşayan bilir dışardan yorum yapanlar çıksın gitsin................................................. bayıltmalı amelyat tabiki yanında kanlı manlı bişey taşıyorsun kurtuldum şükür

biraz daha açarmısın hocam
  • Yakın bir zamanda botoks yaptıracağım, sonucu yazarım
  • up
  • aynen bendede var hem el hem ayak durup dururken atıyo ter
  • up
  • Hafif terlediğinde bile elinizi yıkayın 2 3 gündür terlemiyor elleri önceden resmen elimden işiyordum
  • Kalem tutmak, mouse kullanmak, klavye kullanmak, tornavida tutmak, çatal-kaşık-bıçak tutmak, elimi sabit bir yerde belli bir süre tutmak ellerimin terlemesine yol açıyor.
    Ayaklarım ise hiçbir şey yokken terliyor. Hele çorap giymezsem kayıp düşecek kadar ıslak oluyor ayaklarımın altı.
    Ellerim de durduk yerde terliyordur belki ama bazen de fark etmiyorum. Alışkanlık gibi bir şey oldu.
    Krem sürsem, o krem kuruyana kadar cıvık cıvık dolaşıyorum; ne işe yaradı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.