Evet arkadaslar ameliyat dısında el terlemesinden kurtulan var mı?
BENDE MERAK EDİYORUM !!!!!!!!!!!!!
Bende kurtulamıyorum şu terleme olayına... :(
gözünüzü yiyim banada söleyin
up
avuç içinize koltuk altı kremi sürün tamamdır.
Ben bile beyaz tenli ve aşırı terlemeyen biri olmama rağmen özellikle sıcak havalarda(şu sıralarda)telefon kullanırken bayağı bir terliyor.Bu tamamen genetik yani cerrahi müdahele dışında kurtulunmaz ki cerrahi müdaheleyi de tavsiye etmem.Belki koltuk altına olabilir
Gitar çalarken ve Playstation oynarken ellerim acayip terliyor benim de.
merakla bekliyoruz, özellikle yaz aylarında can sıkıcı bir hal alıyor
bol bol bol bol elinizi yıkayın
bunun nedeni arkadaşdan duydugum kadarıyla vücudunundaki diger bölümlerdeki ter bezlerinin gerektigi kadar calışmadıgından kaynaklanıyor.ve çaresini buldugun zaman ellerin terlemeyecek fakat diger tarafların normalden daha fazla terliycek
ben askerdeyke askeri hastanede amelyat oldum Allah yardımcı oldu diyarbakırda başka yerde olsa olamazdım belki ,ellerim terlemiyor artık ayaklarımda var ama onuda istemiyorum çünkü makata yakın yerden amelyat oluyor, çok kötü bir şey yaşayan bilir dışardan yorum yapanlar çıksın gitsin................................................. bayıltmalı amelyat tabiki yanında kanlı manlı bişey taşıyorsun kurtuldum şükür
Ben it gibi koşsam da çok az terlerim ama az kalem tutsam playstation oynasam anında ıpıslak olur elim
quote:
Orijinalden alıntı: Yeni_ben
ben askerdeyke askeri hastanede amelyat oldum Allah yardımcı oldu diyarbakırda başka yerde olsa olamazdım belki ,ellerim terlemiyor artık ayaklarımda var ama onuda istemiyorum çünkü makata yakın yerden amelyat oluyor, çok kötü bir şey yaşayan bilir dışardan yorum yapanlar çıksın gitsin................................................. bayıltmalı amelyat tabiki yanında kanlı manlı bişey taşıyorsun kurtuldum şükür
biraz daha açarmısın hocam
Yakın bir zamanda botoks yaptıracağım, sonucu yazarım
up
aynen bendede var hem el hem ayak durup dururken atıyo ter
up
Hafif terlediğinde bile elinizi yıkayın 2 3 gündür terlemiyor elleri önceden resmen elimden işiyordum
Kalem tutmak, mouse kullanmak, klavye kullanmak, tornavida tutmak, çatal-kaşık-bıçak tutmak, elimi sabit bir yerde belli bir süre tutmak ellerimin terlemesine yol açıyor. Ayaklarım ise hiçbir şey yokken terliyor. Hele çorap giymezsem kayıp düşecek kadar ıslak oluyor ayaklarımın altı. Ellerim de durduk yerde terliyordur belki ama bazen de fark etmiyorum. Alışkanlık gibi bir şey oldu. Krem sürsem, o krem kuruyana kadar cıvık cıvık dolaşıyorum; ne işe yaradı?