Şimdi Ara

El terlemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
4.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu el terlemesine bir çözüm bulan var mı? Öyle sırılsıklam terlemiyorum yani ameliyat olunacak bir durum yok ancak az da olsa bu durum beni rahatsız ediyor. Telefon kullanırken ekranda yağ gibi parmak izi kalıyor. Mouse vs kullanırken rahatsız oluyorum sürekli silme ihtiyacı duyuyorum. Sürekli elimi sabunlayıp yıkıyorum ama o da fayda etmiyor. Pudra falan sürsem ya da bildiğiniz koca karı ilacı vs gibi yöntemleriniz var mı?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 28 Mart 2012; 21:03:18 >

• takip
  • Yok mu bir önerisi olan..
  • aynı sorun bende de var .stresli anlarda sınav anında falan çok terliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

Yok mu bir önerisi olan..

ulan her konuda varsın he benden bır 90
  • quote:

Orijinalden alıntı: calico-jack

aynı sorun bende de var .stresli anlarda sınav anında falan çok terliyor.

Aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı koltuk altı terlemesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimki psikolojik değil de yazı yazarken, telefon, mouse vs kullanırken terliyor daha çok ama gereğinden fazla ve hızlı terliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 28 Mart 2012; 23:35:45 >
  • Bende de var ilerde ter koklerini yaktiririm olmadi
  • takip
  • Aynı sorun bendede var arkadaşlar. Hastahane hastahane gezdim. Sıkıntısını gerçekten yaşan bilir başka kimse anlamaz hatta güler geçerler ama gerçekte hayatı cehenneme çevirir. Ben telefon kullanırken bilgisayarda ne bilim her olayda zorlanıyorum çünkü el en önemli organlardan birisi ıslak olması insanı çok huzursuz ediyor. ÖYle ter köklerini aldırma ter bezerini aldırma gibi basit değil o durumlar malesef keşke o kadar basit olsa. Ameliyatın, botoxun kremlerin hepsinin yan etkileri var özelliklede ameliya. İnsanın hayatı hepten cehenneme dönebilir allah korusun. Ameliyattan memnun olanlar kadar memnun olmayanlarda var dolayısıyla o riske giremedim ben. 2 senedir uzunca araştırıyorum en mantıklısı iyontoferez tedavisi cihazı var ellerdeki sinirleri uyararak terlemeyi kesiyor haftada 1 veya 2 kez kullanım yetiyor ama intertnette adam gibi bir sitede bulamadım açıkçası ve fiyatlarıda oldukça pahalı. Bu cihaz konusunda da bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar lütfen. Herkese iyi geceler..

• Her avantajını görüyorum. Kızlar soğuk günlerde ellerin ne kadar sıcak diyip tutuyorlar ben de "çok ateşliyim" espirisini yapıyorum.
  • Genelde benim elim kirli olduğunda terliyor (tuvaletten çıkınca yıkamaynca vs.) sürekli yıkıyorum elimi bu yüzden.
  • vallahi hocam bende birisi bi çözüm getirmiştir umuduyla girdim ama şunu söyleyimki gezmediğim cildiyeci kalmadı kimisi güldü geçti stres dedi geçer dedi, kimisi ter kur denen boktan bi krem verdi bi işe yaramadı kutu kutu kullanmama rağmen,kimisi koca karı ilaçları vardır bunlar geçici şeyler gençliktendir dediler.. en son bu arkadaşn dediği iyon zart zurt bi tedavi war suyun içine ayaklarınızı ellerinzi daldırıyorsunuz elektrik veriyorlar suya çok az miktarda bu şekilde dedi doktor 1 ay gitsen bi şeyin kalmaz dedi fakat gelin görünki ona bile 1 ay kesintisiz gitmeme rağmen sadece seans çıkışlarında ve gun boyu etkisi devam ediyordu ama şu an üstünden 2 sene geçti hiç bi halt olduğu yok yani aynen terliyor arkadaşların dediği gbi telefonla pcde çok rahatsız ediyor hele hele ilerde bi kızın elini fln tutmayı düşündüğümde hayal edemiyorum ama halden anlayan birini bulmak lazım değilse çoğu kişi elinizdekini ne olduğunu yaşamadığı için işi dalgaya vuruyor.yukarıdaki arkadaş doğru söylemiş yaşamayan bilemez.dediği gibi ameliyatların büyük riski oldugnu bende duydum o yuzden beklemediyz çözüm yolları olanlar duyanlar bilenler varsa bekliyorum..

• Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Çocukluğumdan beri insanların elini sıkarken hep üzerime silip sıkardım. Şimdi de arabanın direksiyonun derisini dahi elimin teri soyuyor.

Çözüm: Elinizi elma veya üzüm sirkesi ile ovduktan sonra su ile durulayın. Koku kalmıyor ve nispeten terleme azalıyor veya geçiyor. Pahalı ve geçici çözüm üreten ilaçlar ile aynı etkiyi yapıyor.
  • Can sıkıcı bir durum. Mouse ve telefonun yapışkan olması da cabası. El terlemesinin ameliyatla vs. tedavisi olduğu söylense de yaptırmayı düşünmüyorum. Sadece telefon ve mouse yapışkanlığına çözümü olan varsa dinlemek isterim.
  • Takip

• iyontoforez makinesine bakınız.
  • F5 kullanıcısına yanıt
    Beni tanimlamişsin resmen okulda falan yazi yazarken defter islaniyor

• takipteyim ama anca hort arkadas ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.