Şimdi Ara

Aşırı koltuk altı terlemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok uzun zamandır başımda olanbir bela bu , çocukken pek hatırlamıyorum şikayetçi olduğumu yada bu durumu farkettiğimi
    ergenliğe girdiğim dönemde 13-14-15 lerde başladı ve şuan 23 yaşındayım yıllardır aşırı koltuk altı terlemesinden şikayetçiyim... Yaz-kış farketmiyor, Kışın üşüdüğümde bile koltuk altım sırılsıklam oluyor şıpır şıpır terliyorum. Ailemde kimsede bu yok sadece teyzemde var oda benim gibi koltuk altı çok terler.

Arama motorlarından bir sürü çözüm okudum bitkisel saçma sapan onu sürün bunu sürün tedavileri denmeyecek şeyler var , uzakdoğu tedavileri var , ter bezlerini aldırma gibi alternatifler var ama bu tip kesme biçme aldırma olaylarına girmeden bir çözüm varmı araştırıyorum ve bulamıyorum. Beyinin terleme sinyali gönderen mekanizmasını ilaçlarla düzene sokma , psikiyatrik bir tedavi veya hipnoz gibi birşey mümkünmüdür acaba?

eğer mümkün değilse bir gün ya intihar edecem bu dertten yada kollarımı koparacağım çıldırmak üzereyim , pek koku sorunu olmaz koltuk altımı sürekli temiz tutarım hatta çok titiz bir insanım yediklerime bile dikkat ederim fakat bu ıslaklık görüntüsü yüzünden sosyal hayatımda bile çekingen çok fazla kalabalık ortamların içinde kalmak istemeyen biri haline geldim.

Acaba bu sorunun çözümü , azaltıcı veya geçici-kalıcı tedavileri nelerdir?

• en basit çözümlerinden biri 6 ayda bir botox yaptırmaktır, iyontoforez de denenebilir
  • aynen ya benimde terleme var fakat sadece yaz aylarında kışın öy le bi sorunum yok

koltuk altı + deodorant kullanyorum aynı anda pek fayda etmiyo:)
  • botox fiyatları ne civarda acaba birde biryerde 10dk srdüğünü falan okudum doğrumudur korkulacak birşey değilse bende bir bakayım o zaman

@casus galiba roll-on dedin , ben sadece roll-on kullanıyorum deodorant iz yapıyor gerçi pudrasız olanları varmış sanırım
  • Botoks yaptırabilirsin. Uygulama kısa sürüyor, etki 4-6 ay. Memnun kalırsan ister tekrar yaptır ister ameliyat. Fiyatı birkaç yere sor daha uygununu bulabllirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koltuk Altında Sivilce
    2 yıl önce açıldı
    Yaz geldi koltuk altı kokusu
    14 yıl önce açıldı
    Koltuk altımda ki şişlikler?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.