Bildirim
El freni çekiliyken gelen ses?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
her araçtan gelir o ses. _____________________________ -
dostum her araçtan gelir diyosunda bindiğim birçok araçta gelmiyor bu ses _____________________________ -
Arka freni kampanalı olan hemen hemen her araçtan bir miktar gelir bu ses. Ama eğer çok geliyorsa kampana ayarsız demektir. Ayarına baktırın. Belki de arka kampana aşınmış ve bitmiştir. Kontrol edilmesi gerek. _____________________________ -
Aractakı agırlık degısımınden dolayı arac hareket etmeye calısıyor ve el frenı cekılı oldugu ıcın tıkır sesı gelır normaldır endıselenmeyın _____________________________ 2006 Renault Scenic 1.6 Dynamique BVA BRC My11SATILDI
1996 Renault 9 Broadway -
quote:
Orjinalden alıntı: RONNIE
Aractakı agırlık degısımınden dolayı arac hareket etmeye calısıyor ve el frenı cekılı oldugu ıcın tıkır sesı gelır normaldır endıselenmeyın
arkadaşa katıLıyorum araç yükünden doLayı gitmek ister ve bu arada bir ses geLir teLLErden yani geriLme sesi..gark diye..biraz kaba anLattım am
_____________________________ ***** DemiR24 *****
SeRviSe GitmeYeN FIAT KullaNıcıLaRı -
evet arkadaşlar aynen tarif ettiğiniz gibi bi olay biraz endişe yaptım sesden dolayı kaçar felanda öndeki arabaya bindirir diye
tabi çözümü basit sizinde bildiğiniz gibi tekeri hafif kaldırıma kırıyorum içim rahat
neyse önemli bişi değilmiş normal olması sevindirdi beni ama yinede sanayiye işim düşerse onuda bi sorarım
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: multimind
evet arkadaşlar aynen tarif ettiğiniz gibi bi olay biraz endişe yaptım sesden dolayı kaçar felanda öndeki arabaya bindirir diye
tabi çözümü basit sizinde bildiğiniz gibi tekeri hafif kaldırıma kırıyorum içim rahat
neyse önemli bişi değilmiş normal olması sevindirdi beni ama yinede sanayiye işim düşerse onuda bi sorarım
sen Türk usuLu tekeri hafiften kaLdırıma daya..!!!
_____________________________ ***** DemiR24 *****
SeRviSe GitmeYeN FIAT KullaNıcıLaRı
-
quote:
Orjinalden alıntı: Fdd24
quote:
Orjinalden alıntı: multimind
sen Türk usuLu tekeri hafiften kaLdırıma daya..!!!
gavur üsülü hangi usül hocam
multimind dostum
http://forum.donanimhaber.com/m_24135806/tm.htm
senide aramızda görmek isteriz CLİO SYMBOL GRUBU_____________________________ CLİO SYMBOL 2003 1.5 dCi Authentique GP
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı