Şimdi Ara

Ektomorf vücutta Sustanon-Primobolan kürü yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
27.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, 3 Aydır Düzenli spor yapmaktayım (3 gün spor 1 gün dinlenme, enerjimin olmadığı zamanlar 2 ye 1 )
    Beslenmemde yeterli diye düşünüyorum. günde 4 veya 5 öğün tüketiyorum.
    3-4 yumurtalı kahvaltıdan sonra hazırladığım shake i içiyorum ( 1-1,5 su bardağı yulaf ezmesi 10-12 adet bebek bisküvisi- 1 er çorba kaşığı bal ve fıstık ezmesi, 1 adet yumurta, 1,5 2 su bardağı süt kalanınıda su dolduruyorum.)
    sonra spora gidiyorum, sporda da 1 litreden fazla su tüketiyorum gün içi hariç. Dönüşte 300-400 gram az yağda tavuk göğüsü ve 1-1,5 su bardağı pirinç kullanarak yaptığım pilavı yiyorum. akşam yemeği ile arasındaki sürede 1 shake daha içiyorum. Akşam yemeğinde de genelde 2 tabak makarna tüketiyorum bazen tonbalıklı ama çoğunlukla sade.

    Bu saydıklarım dışında da günde 1 adet balıkyağı alıyorum ve bilgisayar başındaykende bazen kuru üzüm bazen tost ekmeğine sürülmüş fıstık ezmesi bazen şeftali muz veya üzüm yiyorum.

    Günlük rutinim aşağı yukarı böyle evde olmadığım günlerdede doyurucu birşeyler tüketip üstüne meyve yiyorum.

    Spor salonu olarakta 3 aydır macfite gidiyorum. ilk 3 hafta tüm vücut antremanı yaptım sonrasında bölgesel çalışmaya başladık. 2,5-3 aydır bu süreç işliyor. ancak buna rağmen 59-60 kilo başladığım süreçte anca gele gele 63-64 kiloya geldim. Evet vücutta az bi toparlanma var ama bunca şeyi düzenli yapmış olmama rağmen bu kadar az değişim demoralize etmeye başladı

    Ev arkadaşım 15 senedir fitness yapan biri. Anca kimyasal şeylere çok fazla girmiş kendi ifadesine göre merdivenaltı steroidler dahil. şuan 100 kilo ve biraz hantal gözüküyor 1 senedir sporu kestiği için. Onla görüştüğümde hormonel bir problem olabileceğini haftada 2 tüp sustanon 2 tüpte primebolan kürünü 12 hafta yaptıktan sonra istediğim kiloya (75 kilo) ulaşabileceğimi söyledi.

    Kimyasal şeyler kullanmak hiç istemiyorum hatta protein tozu bile kullanmıyorum ama durum böyleyken ve bu ilaçlarında eczanede satıldığını gördüm, kullanmayı düşünmeye başladım.

    Biraz araştırdığımda bu ilaçlar etkisindeyken misal kaslara 30 gram protein alırken 50 gram almaya başlaması bir durum var gibi. Zaten düzenli bir beslenme ve spor programına başlamışken kür bittikten sonra da bir kas kaybı yaşıcağımı düşünmüyorum beslenmeme ve sporumu devam ettirirsem. İlk ve son kez bu tarz 12 haftalık bir kürü uygulayıp istediğim kilo ve kütleye ulaşmayı istiyorum. yani süreci biraz boostlayıp rutinime dönme amacındayım.

    Yan etkileri hakkında bilgim var saç dökmeden tutun ilerki yaşlarda potansiyel prostata kadar tümünü okudum. Ama 1 kez bunu deniceğim için yanetkilerini çok yaşıcağımı sanmıyorum bunlar içinde birkaç ilaç kullanırım belki. Bilemiyorum arkadaşlar, 3 ay belki kısa bir süre evet. Ama bunca istikrara rağmen bu kadar az etki görünce insan ciddi şekilde motivasyonunu kaybetmeye başlıyor.

    Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just one bad day -- 2 Eylül 2018; 1:45:9 >







  • Kalori fazlasında olduğunuz ve sporu bırakmadığınız sürece o kilolara çıkmanız 1-1.5 sene bile var yok. Steroid konusu sizin seviyenizde biri için aşırı saçma, sakın öyle bir hata yapmayın. Size gereken tek şey kalori hesabı ve spora devam etmek.
  • 3 aylık sporla nasıl bir etki bekliyordun ?
  • hknaltdes kullanıcısına yanıt
    Minimum 6-7 kilo
  • 3 aydır spor yapıyorsun daha antrenmanın beslenmenin abcsini öğrenmemişsin küre girmek istiyorsun.



    Sagda solda gördüğün adamlar 3 ayda mı öle oldu sanıyorsun, öle olsa sokakda herkes kaslı ve fit olurdu.



    En az iki sene vermen lazım birşeylerin farkedilir olması için.



    Küre girebilirsin senin kararın ama olacaklar basit, evet yukselen androjen seviyesi sayesinde kasların daha çok su ve glikojen tutacak, toparlanman hızlanıcak, kilon artacak, kaldırdığın agırlıklar artacak ama bunlar kürü bitirdiğinde başladıgın seviyeye çok çabuk gerileyeceksin, belki bir iki kilosunu korursun ama o kadar, sonra tatmin olmayıp tekrar küre gireceksin bu döngü böle devam eder gider, hayatımda bir kere küre girip bırakanı görmedim.
  • 1- 3 gün üst üste spor yaıp kasları yeterince dinlendirmiyorrsun bu çok yanlış
    2- 3-4 kg almışsın ki bu da çok iyi bir anca şişen bir anda patlar doktorlar bile ayda 1 kg almak sağlıklıdır diyor
    3- kendini başkalarıyla değil kendinlen bünyenlen hedeflerinlen kıyaslaman atrtman gerek
    4- balık yağı hapı ve yulaf ezmesi bende ters etki yaptı iştahımı kapadıherkse aynı etkiii yapmaz her yiyecek ona dikkat et
    5- uykuna dinlenmene beslenmene set aralarını dinlenmene dikkat et
    6- 3 ayda şişme hayalini bırak emin adımalrla basamakları tek tek çık acele etme sabret
    7- kaybedenler başarısız olduklarında denemekten vazgeçenlerdir asla sporu bırakma hefefi yüksek tut en az 6 ay acele etmeden yap spor yaşam biçimidir yaz girerken ayda plaj vücudu kış girerken kızların dikakti çekmek için 3 aylık program yapıp bırakılacak bir spor degildir
  • Kür ele ayağa düşmüş abi 3 aylıkken küre mi girilir anlamıyorum ya araştırmıyosunuz ya da neyse ...
  • Daha üç ay olmuş birader bir dur hele. 1 sene devam et sonra bakarsın duruma. Ayrıca bir gün git bir gün dinlen bu şekilde haftada 3 veya 4 git. Ayrıca tavsiyem bölgesel çalışma full body yap. Tavsiye edeceğim program 5x5 stronglift. Bu programı araştır ve uygula. Bir seneden öncede bir şey bekleme. Küre üç dört sene yapmadan girmek paranı sokağa atmaktır. Ayrıca kürden çıkınca seviyeler eski değerine inince o kütleyi kaybedeceksin. Yemek düzenin iyi. Böyle yemeye devam edersen bir senede çok iyi sonuçlar alırsın. Ayrıca nasıl metabolizmanız var birader ben böyle yesem yağ tulumu olurum.
  • Kür asla yapmamalısın. Riskli ve masraflı iştir. Ama illa yapacagim dersende en azından 2-3 Seneyi devirmiş olman gerekir 3 ay ne?
  • Allah ıslah etsin ne diyeyim
  • Yeni basliyan birisinin Uzman bir doktor kontrolünde olmadan Steroid alması açıkçası ölüme kendi isteğiyle yürümesi olur. Henüz yeni başlamışsın. DNA ve vücudundaki sorunları bilmiyorsun. Ve Streoid düşünüyorsun..
  • sen şakamısın ya yazı baştan sona cehalet ve bilgisizlik içeriyor.
    supplementten çekiniyorsun küre gireceğim diyorsun üstelik elde ettiğim hacimi tutarım diyorsun yani nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsun torbacın kim ? küre başlangıcındaki testo seviyeni ve anabolic etkiyi kür sonunda tutmak gibi mucizevi bir yeteneğin varda biz mi bilmiyoruz:D
    birkaç aylık spordan ne bekliyorsun ki yani ne kadar kas kütlen var ne kadar geçmişin varda ilacın seni yükselteceğini düşünüyorsun :D
  • Kür girmeye karar verdiysen bile sustanon ile başlama kanda dalgalanma yapıyor.Günden güne değişen psikolojin vs kaldıramazsın. Benim tavsiyem Testo Enanthate ile başlaman.Eğer bana kilo aldırsın sağlam adele yapıyım dersen testo+bolde senin için en sağlıklısı olur.(Steroidler zararlıdır)
  • Profesör arkadaşlar bi galeyana gelmiş Sanki kullanmaya şartlanmışım birde size haber veriyomuşum gibi bi hava oluşmuş. Konuyu açtıktan iki gün sonra yüzyüze görüştüğüm insanlardan da fikir aldıktan sonra kullanmamaya karar vermiş, konu bildirimini kapatmıştım.

    Forumda ki aklıbaşında insanların fikirlerini öğrenmek için konuyu açmıştım ama bazılarının ne olduğu belirsiz kimyasal tozlar kullanıp eczanede satılan ilaçlarına laf söylemeleri komik olmuş. Benim için ikiside şuan kolaycılıktan başka bir şey değil.

    Bilgimin olmadığı bir konuda fikir almak için açtığım konuya yolgösterici yorum atan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim, tamamen takviyesiz doğal yollardan gitme kararımın arkasında durmaya devam edicem




  • quote:

    Orijinalden alıntı: just one bad day

    Profesör arkadaşlar bi galeyana gelmiş Sanki kullanmaya şartlanmışım birde size haber veriyomuşum gibi bi hava oluşmuş. Konuyu açtıktan iki gün sonra yüzyüze görüştüğüm insanlardan da fikir aldıktan sonra kullanmamaya karar vermiş, konu bildirimini kapatmıştım.

    Forumda ki aklıbaşında insanların fikirlerini öğrenmek için konuyu açmıştım ama bazılarının ne olduğu belirsiz kimyasal tozlar kullanıp eczanede satılan ilaçlarına laf söylemeleri komik olmuş. Benim için ikiside şuan kolaycılıktan başka bir şey değil.

    Bilgimin olmadığı bir konuda fikir almak için açtığım konuya yolgösterici yorum atan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim, tamamen takviyesiz doğal yollardan gitme kararımın arkasında durmaya devam edicem
    Ne olduğu belirsiz kimyasal tozlar ile kolaya kaçmak mı? 3 aylık spor geçmişi olan bir ergenin kuracağı bir cümle ancak bu kadar komik olabilirdi. İnsanları kolaya kaçmakla itham edip burada 3 aylık spor geçmişinle kür sorman da ayrı ironi.

    Eczanede satılan ilaçları kullanma konusunda bir problem görmüyorsan kadınlar için olan doğum kontrol haplarını kullanmaya ne dersin? Ya da dilersen her hastalığın için antibiyotik alarak bağışıklık sistemini çökertebilirsin. Onlar da eczanede satılıyor sonuçta.

    Sen bu kafayla küre gir bence. eat clen tren hard bro.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.