Şimdi Ara

EKSPERE DANIŞIN; KAZA SONRASI YANLIŞ UYGULAMALARDAN KORUNUN. (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.450
Cevap
128
Favori
271.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 haftaydı benim söylediğim 1 haftayı indirdim sizin için, 3 hafta olsun :)

Bu arada işin içine servisi katmadım, servisteki de bir güzellik yaparsa daha da artırırlar, servis olayına hiç girmeyeyim.

Ha gayri ahlaki bir durum ben tasvip etmiyorum, her yanı Ali cengiz dolmuş güzel ülkemde böyle tipler mevcut yapıyorlar mı?
    Evet yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 4 Ekim 2016; 20:10:31 >

Orijinalden alıntı: damneed

4 haftaydı benim söylediğim 1 haftayı indirdim sizin için, 3 hafta olsun :)

Hocam ben size farklı şekilde sorayım sigortalılarınızın ortalama Eksper onay süresi nedir?

Eksperler vaka başı ücret almaktalar. 3 günden fazla sürdürmek kendi işlerine gelmez. Kısacası bir Eksper sigortalı ile ters bir duruma düşse bile uzun vadede görev sayısı bakımından uzatmak istemez.

Kendisine iş istemiyorsa ayrı tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

o zaman ilgili sigorta şirketi çok kızgındım.

Eksperlerin süre noktasında orası biraz karışık hocam, farklı durumlarda farklı davranıyorlar, geneli itibari ile şirketi koruyan ve şirket çıkarları doğrultusunda bırakın süre uzatmayı sigortalıyı ikna etmeye bile çalışıyorlar.

Kasim 2015 te kaza yapildi.jandarma tutanaginda hakli gorunuyorum ama ben asker oldugum icin motorumu ustaya getirip exper cagrilmadi bunun süresi varmi islemleri simdi yaptira bilirmiyim ?

tutanağın 2 yıl zaman aşımı süresi vardı sonradan değişti mi net bilgim yok.

Orijinalden alıntı: mdurmaz22

Merhaba arkadaslar,

Kasim 2015 te kaza yapildi.jandarma tutanaginda hakli gorunuyorum ama ben asker oldugum icin motorumu ustaya getirip exper cagrilmadi bunun süresi varmi islemleri simdi yaptira bilirmiyim ?

İki yıl içinde gönül rahatlığı ile götürebilirsiniz

Bugun sigortaya yaptirdigim yere gittim ustaya ugradim ikiside suresi gecmis dosya acilmaz sigorta sirketi bunu kabul etmez gibi soylemde bulundular.ben yinede evraklari toparladim sansimi denicem bu iki yıl sure hakkinda net bilgi yada kanunu nasil bula bilirim. Dosya hazir oldugunda eger sigorta sikerti bana hayir suresi gecmis derse nasil cevap veririm ? Sigortam temmuz 2015 temmuz 2016. Kaza tarihi 02 11 2015. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.

Orijinalden alıntı: mdurmaz22

Merhaba arkadaslar.

Bugun sigortaya yaptirdigim yere gittim ustaya ugradim ikiside suresi gecmis dosya acilmaz sigorta sirketi bunu kabul etmez gibi soylemde bulundular.ben yinede evraklari toparladim sansimi denicem bu iki yıl sure hakkinda net bilgi yada kanunu nasil bula bilirim. Dosya hazir oldugunda eger sigorta sikerti bana hayir suresi gecmis derse nasil cevap veririm ? Sigortam temmuz 2015 temmuz 2016. Kaza tarihi 02 11 2015. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.

Hasar dosyasının yasal açılma süresi iki senedir.

Aksi iddia edilirse sigortacılık genel müdürlüğüne şikayette bulunacağınızı belirtebilirsiniz.

Üstelik değişen parçalarda bir sene garantilidir. Bu nedenle içiniz rahat olsun. Başvurunuz reddedilirse de lütfen hazine müsteşarlığı sigortacılık genel müdürlüğüne başvuruda bulununuz.

• Tesekkurler gelismelerden haberdar edecegim sizleri.

• Herkese Selam, Aracımla kaza yaptım perte çıktı 8000 lira piyasa değeri belirlendi. Sovtaj rakamı1690 liradün elime gecen para 6310 lira oldu. Şimdi benim derdim şu arkadaşlar, kaportacıya bırkamıştım aracı o çagırtdı experi, Bu kaportacı bana kdv fatura falan kescem dedi, park parası falan filan dedi. bu gibi durumlarda kaportacının benden ne kadar ücret talep etmesi gerekir? yardımcı olurtsanız sevinirim.

karşı tarafin trafiğinden mi sovtaj+6.310 TL para mı aldınız?

Kaportacıya faturayı bana niye kesiyorsun, bunları bana anlatma gelen ekspere anlat ne talep ediyorsan ondan talep edin diyin hocam.

Orijinalden alıntı: AliSunday

Herkese Selam, Aracımla kaza yaptım perte çıktı 8000 lira piyasa değeri belirlendi. Sovtaj rakamı1690 liradün elime gecen para 6310 lira oldu. Şimdi benim derdim şu arkadaşlar, kaportacıya bırkamıştım aracı o çagırtdı experi, Bu kaportacı bana kdv fatura falan kescem dedi, park parası falan filan dedi. bu gibi durumlarda kaportacının benden ne kadar ücret talep etmesi gerekir? yardımcı olurtsanız sevinirim.

Geçmiş olsun ,

Araç sizde kalmadığı sürece park bedeli ve benzeri şeyler talep edilemez.Bu talebi şirketten etmesi gerekir.

8000 TL Pert bedeli belirlendiyse sizin elinize 8000 TL geçmesi gerekir.

• Experle görüştüm telefonda bana kaportacının fatura kesmicegini, sadece park parası talep edecegini söyledi. bideresmini paylaştıgım kagıtta yazdıgı gibi 8000 lira bedel var ama 6310 lira para elime gecti. birde kapaortacı dün bana sana yatan paranın içinde park parası vs fatura. kdv parası içindedir diye bana zarflandı.
  • 25 promil ile şirket aracıyla kaza yaptım tek taraflı maddi hasarlı kaldırıma çıkıp 1 adet aydınlatma direğini devirdim trafik sigortası odermi ve benden herhangi bir talepte bulunurlar mi yada sonuç ne olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yylmz61

25 promil ile şirket aracıyla kaza yaptım tek taraflı maddi hasarlı kaldırıma çıkıp 1 adet aydınlatma direğini devirdim trafik sigortası odermi ve benden herhangi bir talepte bulunurlar mi yada sonuç ne olur

0.25 Promil yasal sınırın altındadır.Ticari araç ise 0.2 Promildir.

Trafik sigortası ödeme işlemi gerçekleştirir.Sizden talepte bulunamazlar.

1) Her çekme belgeli ve hasarlı araç ağır hasar kayıtlımıdır?

2) Bazen 2-3 bin tl harcayarak hasarı yapılacak araçların ağır hasar kaydı olabiliyor. Bu nasıl oluyor?

3) ağır hasar kaydı olan araçların tekrar trafiğe çıkmaları halinde trafik sigorta bedelleri emsallerine göre çok yüksek oluyormuş, bu doğrumu?

Cevap veren olursa şimdiden teşekkür ederim

belgede yazıyor zaten 1690 TL'ye sovtajı cesar otomotiv alacak diye, 1690 TL'yide sizi cesar otomotiv verecek.

Her pert olan araca çekme belgesi veya durumuna göre hurda belgesi çıkartılır. Ama her çekme belgesi çıkartılmış araç
    pert olması sebebiyle çıkartılmamıştır.

Her hasarlı araç ağır hasar değildir, ağır hasar demek pert demek yani.

2) Sahibinden de ki ilanlara aldanmayın ben daha orada doğru bilgi yazan satıcı görmedim 2 Bin TL'lik hasarı olan
    aracı hiç bir sigorta şirketi ağır hasarlı olarak değerlendirmez.

3) trafik için hayır böyle bir genellemeden bahsedemeyiz, kasko için ise kolay kolay kasko yapmaz çoğu sigorta şirketi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.