Şimdi Ara

ekşisözlük üyeliği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 entry sonrası hesap değerlendirmeye alınıyormuş. 10 entry girip kısa sürede hesabı onaylanan var mı? yapılan yorumların mantığına mı bakıyorlar, yoksa uzun-kısa olmasına mı? ya da yazılanlara göre bu üye güzel şeyler yazar deyip ona göre mi onaylıyorlar ? 10 tane entry yazacağım ama yarısı eski konular olacak ?

• entryleri okumuyorlar bile. sıraya göre onay atıp geçiyorlar. yaklaşık 2 yıl beklersin.
  • Gir 10entry ve o hesabı 2-3 sene unut

Ben 4 senede yazar oldum

Bir kez red aldım tabi ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irresolute -- 20 Haziran 2018; 1:46:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçıncı sırada olduğun yazıyor, kaç gözüküyor sende?

• 2 ay sonra 1 senem dolacak benim sıram 16bin, ilk başta 38bin falandım sanırım, nerden baksan 1.5 yıl sonra falan yazar olurum ben. Ona göre hesap et hocam.

• phorever kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle, zaten sürekli ekşi gündemini ve ekşi şeyleri takip ediyorum, yazar olduktan sonra oranın tarzına ve gündemine hakim olmak önemli. Zaten forumun büyük çoğunluğu oraya kaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Bu mesaj silindi.
    Benim bir 40 bin, bir 34 bin, bir 38 bin dönüp duruyor. Saçma sapan bir sistemi var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Ekşisözlük hesabı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ilk hesabımı kaybetmeden önce başka bir hesap için üyelik formu doldurmuştum. 4 yıl kadar önce. Geçen yıl yani açtıktan 3 yıl kadar sonra aşağıdaki durumdaydı. Çaylaklarla ilgili bir başlığa isyan içerikli bir entry girdikten kısa bir binlerce sıra anında atlayıp hesap kısa sürede açıldı.

Yani dikkat ediyorlar diye düşünüyorum.

ekşisözlük üyeliği hakkında

• quote:

Bu mesaj silindi.
    bence çok alakasız sistemleri var. üyeliğim 32 bindi her gün girince aylar sonra 29bine düştü sonra 31bine geri çıktı. kafalarına göre artıp çıkıyor anlayamadım
  • 3.300 lerdeyim. 2016 mart ayında açtım o zamanlar 28.000 lerdeydim. Nerden baksan bi 6 ayım var benimde.

• Beklemek istemiyorsan satılık ekşi sözlük hesabı alabilirsin
  • bu siteye 2015 de yazar olmuştum bi küfür ettik die hemen sınırsız attılar dh adminlerinin gözünü seveyim o kadar küfür ettim max 1 hafta atılar hep..
  • Yallah eksiye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 sene oldu 14 binlerdeyim.
  • yıl olmuş 2018 ekşi mi kaldı.?

• 11 temmuz 2017 de kayıt olmuştum o zaman 32 bindeydi sıram şimdi 15 binde.2019 yazında onaylanır gibi.
  • 6-7 sene falan oldu anca yazar yapıtlar
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    42 yaşında onaylanır

Not : yazarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yazmadigimdan olsa gerek daha 25K küsur sıradayım 1 senedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.