Şimdi Ara

Ekşi Sözlük'ten anlayanlara soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef 2010.12.23 ile 2010.12.31 arasi lanetlisiniz.

Bunun sebebi nedir?

• Yazar olabilmen için sana 1 hafta süre vermişler entrylerini düzenlemen gerekir

Benim bildiğim bu
  • 18 bin kişi önümdeydi. Nasıl olur ki?
  • bence ban tarzı birşey
  • ben de çaylak olmama rağmen entrylerini yedekleme isteğinde bulundum. dün mail gelmiş burdan indirebilirsiniz diye ama sözlüğe girince işte bunu düşünmemiştik: 0 Empty yazıyor. banladılar galiba???
  • Ban olabilecek bir şey yapmadım ki ama. Yapabileceğim şeyler zaten kısıtlı. Ne ola ki bu şimdi Allah Allah...
  • nickin nedir girip bakayım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

nickin nedir girip bakayım?

Çaylak üyeyim daha. Nasıl bakacaksınız ki?
  • beyler hayırlı olsun hesaplarımız uçuruldu o lanetli muhabbetinide tam çözemedim benim diğer üyelikde lanetli olmuş diğeri uçuruldu sanırım yakında o da gider ahahaha ama tam çözemedim o lanetli muhabbetini
  • Sağlık olsun. Forumda da yazabilmek güzel.
  • Fatih Altaylının dediği kadar var orası ya :D bide yazar olmak için kırk dereden su getirtiyolar böyle oluncada bizim millet saf sanki siteye ortak olacakmışçasına hırsla entry giriyor
  • Girdiğiniz çaylaklık entry'lerinin sözlüğe uygun olmadığı görülmüş ve bunları düzeltmeniz için size 1 hafta süre verilmiş. Lanetli olmak bu demek oluyor. Sözlükteki uyarıları dikkate alarak entry'lerinizi gözden geçiriniz.
  • haftalık nutella limitini aşamamışsın pampa, onlar da seni lanetlemişler.
  • Benim önümde halen 45bin kişi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

haftalık nutella limitini aşamamışsın pampa, onlar da seni lanetlemişler.

Sırıtarak güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mürşit Efendi

malesef 2010.12.23 ile 2010.12.31 arasi lanetlisiniz.

Bunun sebebi nedir?

İlk ihtimal, başka sözlükte yazıpta, o sözlükte yazdıklarınızı ekşi sözlüğe kopyalamış olabilirsiniz.
    İkinci ihtimal, entry'leriniz fazla bknz ve anketlerden oluşmuş veya yazım kuralları yapmış olabilirsiniz.
    Üçüncü ihtimal, entry'leriniz sözlük formatında değildir.

Belirtilen tarihler arasında entry'leriniz düzelmezse leyla olursunuz.
  • entryleri nasıl düzelteceğiz.malesef 2011.06.26 ile 2011.07.04 arasi lanetlisiniz. çaylaktım 28000 lerdeydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 27 Haziran 2011; 14:11:51 >
  • Benim çaylak vardı. Bayağı beklemiştim. 20.000 civarı sıralardaydım. Lanet olsun. Entry yedekle dedim. Mail geldi, sonra banlamışlar beni. Niye böyle oluyor anlamıyorum. O kadar beklediğim hesap uçtu gitti. 1-1,5 ay önce yeni hesap açtım. Şimdi önümde 76k var. Açtığım zaman 78k felandı. Toplu alım olmadığı sürece yazar olmam imkansız gibi.
  • entrylerimi düzeltiyorum.dün messiyi başka sözlükten bir alıntı yapmıştım lanetlenmiştim. şimdi entrylerimi düzeltiyorum ki uçmayalım -
  • lanet ban gibi birşey.. anket tarzı entrylerini sil. hatalı başlık açtıysan zaten direk lanetleniyorsun var ise onları mutlaka sil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.