Şimdi Ara

Ekşi Sözlük'e Müdahale Edilmesi Gerek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
5
Favori
65.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
204 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 17:1:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekşi sözlük (bana göre, lince kalkışmayın) gezi zekalıların (gezi yazdım, geri değil) toplandığı ve laf ebeliği ile zekiliği ve zekâyı birbirine karıştıran bir topluluk olup çıktı. bence anarşinin kol gezdiği bir yer oldu. ancak bunun en büyük müsebbibi yine biziz, o insanlar bu toplumun içerisinde yetişip büyüyor, herhangi bir oto kontrol veya başında duran biri olmayınca biz buyuz işte, bundan fazlası değiliz ama azı olabiliriz.

    ekşi için söylenecek çok şey var, her mevzunun konuşulup tartışılması (istişare daha doğru bir kelime oluyor aslında) gerekir, bunu sonuna kadar desteklerim ama taraflı, yanlı ve gezi aklıyla bir yere varamayız. ekşi sözlük ne yazık ki bunların hepsi.
  • Böyle medeni olunmuyo, saygı olmadan ilerlemede olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malesef çok haklısın.



    Çoğu aramalarda üstlerde çıkıyor ve çocuklar da bu yazılan küfürleri okuyor. Sonra da konuşma tarzının veya internetteki yazım tarzının bu olduğunu düşünüp benimsiyor.



    Denetim şart...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk üyelik açtığım zaman (gayet yakın bir tarihte 2015 yılında) çok güzel faydalı içerikler okur ve çaylakta olsam ben de bişeyler yazar çizerdim. Sonra nolduysa algoritma diye kafasına göre milleti yazar yapmaya başladılar. Ergenler, terör sempatizanları, bütün kin nefret ne varsa kusacak adamlar top oynamaya başladı. Her gün 10 farklı cinsellik temalı başlık, 5 tane milletin dinine inancına hakaret eden başlık, bolca provokasyon içerik ne ararsan var. Çok nadir faydalı içerikler görüyorum ve günde 2-3 kereden fazla girmenin gereksiz olduğunu anlıyorum. Teknoloji kanalını takip ettiğimde bile marka fanboylarinin gereksiz tartışmaları yüzünden bilgi alamıyorum o kadar kötü durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ban yemeyeceğimi bilsem bende burada küfrederim hanımmıyız beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turklucky kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden sövsem size sıkıntı olurmu. Şikayet edermisin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boş konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 mermiye bakar ;)) çenelerinin çalışması ;)))) CcC

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki bu forum çok farklı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sauthern Man

    Küfretmek , birilerini aşağılamak hoş değil, doğrudur.
    Bazılarının havasından geçilmiyor, doğrudur.
    Klavyeden sallayanlar var, doğrudur.

    Fakat öyle her beğenmediğimize müdahale etmek yanlıştır.
    Bırakın herkes istediğini yazsın, paylaşsın.

    Almak istediğinizi bilgiyi alın, beğenmiyorsanız engelleyip, geçin.
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    Yasakçı zihniyetlerin sonu k.kore cin iran arabistan gibi rejimlerdir . İyi fikirler ancak gerçekten özgür düşüncelerden çıkar . Arada tabi dikenler olacaktır . Gül varsa dikende olacaktır . Diken vardiye gül u kökünden sokemezsin . Gül un bakımını iyi yapacaksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ussaki

    Hocam özelden sövsem size sıkıntı olurmu. Şikayet edermisin.
    Ekşiciler yine sizden cesurmuş. Terbiyesizliği gizli kapaklı değil açık açık yapıyorlarsa. Sahte imgeler yığınında okkalı küfürlerin tam yerine rasgeldiği anlar vardır. Size yutturulan medeniyet çöplüğünde gözlerinizi kapatıp modernizm türküleri çığırıyorsunuz. Güneşi balçıkla sıvamak kolaydır. Gözlerinizi sıvarsınız güneş kaybolur. Siz daha auuuuv küfretti auvvvv diyip durun. Ah canım ya. Ne masum tontişler varmış ülkemde de habarım yoğmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 16 Ocak 2019; 10:33:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Falih Rıfkı Atay

    Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok. Oysa bu sözlükte küfür, hakaret ve aşağılama fazlasıyla var. Neden kimse dur demiyor? Siyasetçi, bilim insanı, sporcu, sanatçı, sokaktaki vatandaş, doktor, öğretmen vb. her kesimden her insana nefret kusuluyor, kin kusuluyor. Seviye yerlerde. Anonimliğin verdiği rahatlık bu mu olmalı? Ölmüş gitmiş insanlara bile ne hakaretler edilmiş. Doğmamış çocuklarla bile dalga geçilmiş.

    Ayrıca çokça da yalan ve yanlış içerik var.

    Kapatılsın demiyoruz tabii ki. Ama bu forumda olduğu gibi, küfür ve hakaret yasağı neden yok orada? Bana göre müdahale edilmesi gerek.

    İnsanlar ilk kez özgürce yorum yapabilmiş oralarda. Kesinlikle kutlanması gereken bir başarıdır bu.
    Burada hiç küfür içermeyen, gayet sade dille yazılmış, bir sürü konumu kapattılar mesela. Sebep ise yaptığım eleştirinin mükemmel oluşu. Altından kalkamadıklarında konuyu kapatıyorlar.
    Keşke her yerde bu özgürlük olsa. Özgür insanları kıskanan ve karalamaya çalışan toplumlar batar diye boşuna demiyorlardı. Ve memleket battı gitti.
    Veriyorum mehteri.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne demek herkes istediğini yazsın? Öyle şey olur mu ya? Her türlü hakaret edilecek ve bu özgürlük olacak? Özgürlük başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter. Sanal (siber) zorbalığı savunduğunuzun farkındasınızdır umarım.
  • Aynen roboski savunanlar da vardı. Niyeyse hiç anılmadılar, terör konusu tek yönlü.
  • Bahane: küfür var eleştri var
    Aslında: islamın yanlışlarını söylüyolar ülkücülerle dalga geçiyolar hüüü

    Dh gibi mi olsun bence ezan yasaklansın diyen adamın konusunu sildiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaNuda -- 16 Ocak 2019; 11:20:25 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 4 Şubat 2020; 10:42:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi deki kışkırtıcı başlıkları açanlara yönetim bilerek izin veriyor.. çünkü tüm hit orda. Herkes oraları okuyor eteğindeki taşları döküyor. Hatta bence bu başlıkları açıp silen hesaplar da yine yönetimin hesaplarıdır diye düşünüyorum. Kışkırtıcılık yapıyorlar. Başlıkları engelle diye bir tuş var ama çalışmıyor sebebi de o bence. Bu başlıkları engellersen sözlüğün en çok hit aldığı konuları göremezsin sizce bunların görünmemesinden kim zararlı çıkar?



    Özgürlük geyiğine gelirsek; eksi de ssg nin gitmesinden hemen önce ve sonrasında bazı suserlerin bilgilerinin savcılıklara verildiği ortaya çıktı. O yıllarda hükümetin twitter facebook engelleme çalışmaları vardı hatırlanırsa. Ekşi yönetiminin ekmeğini yediği suserleri harcadığı ortaya çıkınca binlerce kaliteli yazar tüm entry lerini, ki bu yüzbinlerce kaliteli yazı yapar... silip gittiler. Ve ekşi şu andaki forumumsu halinde kaldı.

    Küfredenlerin çoğu yurtdışındadır, nasılsa bize dokunamazlar diye siyasilere saydırıyorlar. Onların gazına gelip türkiyeden sövenleri de ekşi yönetimi veyahutta sözlükte görevli troll ekibi anında harcar.



    Yazılara gelince, çok kaliteli bazı yazarlar da halen orada yazar. En ağır başlıklar altında bile bu yazarların akıl dolu entry lerini görebilirsiniz önemli olan odur. Okuyorsanız seçerek okuyun kışkırtma amaçlı entry girdiği belli olan kişileri engelleyin. Kaliteli bulduğunuz yazıları yazanları takip edin bu yeter zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.