Şimdi Ara

Ekşi Sözlük'e Müdahale Edilmesi Gerek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
5
Favori
65.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
204 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üyelik olayına uyuz oluyorum. Yok 10 mesaj at, 2 sene bekle. Ne zannediyorsunuz kendinizi siz ya? Gören de AB ile müzakere yapılıyor sanır. Alt tarafı bir üyelik vereceksin işte. Elit havası yaratmaya çalışıyorlar ama içerisi tamamen sıradan geyik muhabbeti ile dolu. Zannedersin hayatın sırrını veriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ussaki U kullanıcısına yanıt
    Şu yazdığın cevap bile ne kadar zor durumda olduğunun göstergesidir. Şu kafayla ekşiciler sizden kat kat daha cesurlar. Sizi zihniyetinizin karanlık diyarlarında bırakıyorum.
  • Şu her şeyi engelleyelim kafasından asla çıkamayacak ortadoğu zihniyeti maalesef.

    Hani şu forumda güya çoğu kesim aydın, cahil değil ama gel gör ki böyle konular aşırı artı alıyor.

    Yani aydınımız da cahilimiz de tüm kesimimizle ortadoğuluyuz aslında. Sadece aydın kesim bunu kabul edemiyor galiba. Tek problem burada.

    Şu ülkede 2 senedir wikipedia engelli gerçi, böyle şeylere şaşırmak pek elde değil.

    Her şeyi yasaklayalım bütün sosyal medyalar kapatılsın, herkes ahaber izlesin dimi ? Ahaber ve türevlerini izleyeceğime gider ekşide küfür yerim daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 16 Ocak 2019; 14:32:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E767019CA

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Yav he he.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahatsız oluyorsanız çözüm basit. Girmeyin öyle sitelere okumayın bakmayın. Ben öyle yapıyorum isteyen istediği gibi ciyaklayabilir benim umrumda değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölümde DUR! deniliyor mu ki, ekşiye mana bulalım.



    Burada her gün insanlara comar, koyun, makarnacı diyerek aşağılamak isteyen, asıl aşağılık kendileri olan zavallilara ne ceza veriliyor?



    Veriliyor mu? Ben görmedim.



    Bu bölümün ekşiden ne farkı var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ktılıyorum bzı knulrda guzl fkrler yzan ınsanlar da var o yazrlrı tkp etmk grek.
  • Sözlü hakaret suç değildir, düşünce özgürlüğüdür. 'Anama sövdü' hâlâ cinayet davalarında tahrik unsuru olarak değerlendiriliyor. Biraz medenileşin.
  • Ekşi eskiden iyiydi şimdi full cinsellik başlıkları var. İnci sözlük gibi oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komünizm adı altına PKK sempatizanlığı yapan adamlarla dolu orası . Görmezden gelmek en iyisi kendi çöplüklerinde boğulup gitsinler .
  • ekşi sözlük kapatılmaz isterlerse ana bacı sövsünler gene kapatılmaz, ekşi sözlük muhaliflerin oyun bahçesidir adam alacak telefonu eline iktidara sallayacak, dalga geçecek rahatlayıp stresini atacak, aynı şey twitter için de geçerli, insanları kontrol altında tutuyorlar, eskiden bir meslek grubunda sıkıntı olunca çıkıp kadro istiyoruz diye eylem yaparlardı yaşı biraz geçkin olanlar bilir, günümüzde ise x mesleğine kadro diye twit atıyorlar olay kapanıyor,ne işe yarıyor? peki eskiden eylem yaparlarken bir işe yaradı mı?

    terör propagandası konusunu unutmuşum, bazı hesaplar vardır sazan avlar bazı hesaplar vardır 2-3 defa zıplar avlanırlar.

    neden twitter'de fetönün kaçaklarının Türkiye'den erişimi engellenmişken fenomen olmuş fetöcüler engellenmiyor hiç düşündünüz mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 16 Ocak 2019; 16:22:25 >
  • Alayınızın düşünce ve ifade özgürlüğü konusunda net eğitime ihtiyacı var. Siz bir şeyi beğenmiyorsunuz diye o şey kötü olmaz, beğendiniz diye iyi de olmaz. Suça teşvik eden, suçu ve suçluyu övdüğünü düşündüğünüz varsa bu içerikler için buraya yazmak yerine ihbarda bulunabilirsiniz.
  • Yasakçı zihniyetin parçası olmayın. Bugün ekşi denen platform sizin hoşunuza gitmez destekler kapatırsınız, yarın dh öbür gün başka siteler kapatılır. Sustukça sıra sizede gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015-2016'ya kadar bilgi alıyorduk,sonra herkes troll oldu.Genel olarak;ortalama boy uzunluğu 190 kas oranı %120,maaşı 50bin, gezdiği ülke sayısı 150,hepsinin 333 tane fuckbuddysi var, herşeyi bilip hicbirseyi beğenmiyor gibi yaparlar,meriçlik atasporları,sorumluluk karşıtı feministlik rüyaları vsvs.

    Yalancıyı silkseler bunlar kuc*ktan inmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wikipedia kullanın diyeceğim ama.. :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.