Şimdi Ara

Ekşi Sözlük'e Müdahale Edilmesi Gerek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
5
Favori
65.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
204 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    öyle kafanı kullanmadan üstün körü okursan böyle anlarsın işte. belli böyle hiçbir şeyi beğenmemenden tam bir ekşi yazarı olduğun. her şeye b*k atmak her zaman karalamak. hayat gayenizde bu. git çöplüğüne orada çürü biri birinize sövün ah bu yazar çok iğrenç ah bu yönetmen çok kötü ay bu hiç entel değil ay bu spiker ay bu ünlü diye b*k atın. ve bunu yazanlarda arkadaşın dediği gibi menapoza girmiş bu hayatta hiçbir yere gelememiş insanlar topluluğu hayatları eleştirme üzerine kurulu, kendileride entel dürüst süper kusursuz insanlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E96D116AC -- 15 Ocak 2019; 22:51:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Ben bu yazdığında ağır bir abartı olduğu fikrindeyim.

    Her değere hakaret küfür demişsin. İnsan hakları evrensel bildirisi örneğin ortak bir değerdir. Entry’leri okuyalım. Bu ortak değere kaç entry’nin kaç tanesinde saldırılmış bakalım ne dersin? Bunu istersen çocuk hakları beyannamesi için de yapabiliriz. İstersen Amin Malouf ya da İhsan Oktay Anar gibi kıymetli yazarlar veya ne bileyim çocuk tacizi gibi hassas bir konuda da yapabiliriz.

    Bu değerlere kaçta kaç küfür, hakaret var bakalım istersen. Pek sanmam bir kaç zırtapoz dışında problemli şeyler okuyacağımızı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 15 Ocak 2019; 22:48:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt
    şu kafanızla sizde foruma girmeyin lütfen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eleştirinin dozunu çoğunlukla kaçırıyorlar ama devlet biraz esnek olmalı. Her eleştiriye müdahele ederlerse elbet halkın patlayacağı bir noktaya gelir işin sonu . Tarihtede örnekleri var .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi sözlük kapatılsın yerine millet bahçesi yapılsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz ve ölçüsüz bir saldırganlık ve yanlış ön kabullerle yazmışsın. Eleştirmeye çalıştığın şeyin bin beterini üstelik bana yönelik kullanmışsın. Ekşisözlük yazarı değilim.

    Az önce bir arkadaşa yazdım. Buyur oranlara bakalım. Değerlere yönelik hakaretler mi yoksa bilgilendirmeler mi çoğunlukta. Sen yönetmenlerden bahsetmişsin. Hangi yönetmen? Ingmar Bergman mı? Miyazaki mi Godard mı? Fatih Akın mı? Memduh Ün mü? Nuri Bilge mi? Öyle toptancılık ve genellemecilikle hareket etmeyelim. Örnekse de ki insan hakları beyannamesi hakkında ekşisözlük yazarlarının yazdıklarından utandım

    De ki Heisenberg hakkında ne biçim yazmışlar

    De ki Nuri Bilge Ceylan’a yazdıkları ağır haksızlıktır

    De ki ihsan Oktay Anar gibi büyük bir yazara demediklerini bırakmamışlar ayıp etmişler.



    Bu yukarıdakiler hakkında ben gayet harika yazılar okudum ekşisözlükte. O nedenle pek de boş yapmayalım. Diyeceğin varsa net konuş net.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 15 Ocak 2019; 23:22:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    İşte zaten konu sahibi ile karşı çıktığımız grup bu "zırtapoz"lar. Bunların sayısı birkaç'tan fazla bence. Şu verilen örnek süperdi silmişler adminler; "Özgürlük isterler, başörtülü kıza küfrederler. Suriyelilere ülkesini terk etti diye laf ederler, her gün Türkiye'den ayrılmanın konusunu açarlar. Kızlara laf ederler her gün kız peşinde koşarlar, Ortadoğuya nuke atalım derler Amerika'nın katliamlarına ses çıkartmazlar vs.) bunlar malesef sitenin gözüken tarafı. Değer dediğim daha çok bir kesimin kendi taraflısı olduğu durumlarda verilen tepkiler(kendimi anlatamadım) "saygı" ile ilgili. Mesela AKP'ye sert laf atarlar havuz medyasından zırva sesler çıkınca saygı duysunlar derler(kesinlikle AKP yanlısı değilim, fakat muhalif kesimin hatalarına da ses çıkartırım).


    Tam olarak ifadeyi yazamıyorum. Değer kelimesini biraz daha açık olarak düşünün.




  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    bak bende sana şunu diyorum en süper filmi bul her şeyiyle mükemmel olsun gor ekşiye o filme bak veya bir yazar veya bir yönetmen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buyur gayet iyi bir yazar ihsan oktay anar

    Toplam kaç entry var ve kaçı yerin dibine sokuyor. Ha ayrıca yerin dibine sokan illa kıymetsiz olacak diye bir durum da yok.

    Buyur insan hakları beyannamesi başlığına bak kaç zırtapozluk var? Çocuk hakları beyannamesi altında kaç zırtapozluk var?

    Ben bu ülkedeki hiç bir kepazeliğe zaten şaşırmıyorum. Ekşisözlük nedir yahu cennetten bir köşe mi ? Peygamberler yuvası mı? Ne zannediyorsunuz anlamıyorum ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 15 Ocak 2019; 23:33:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Bir parça eski örnekler çıkabilir ve yarısı silinmiş olabilir fakat takımlara yeni transfer edilen çoğu oyuncuya gidip evlerini kundaklamadıkları kalıyor. En basit örnek Fabri. Geldiğinde 10 sayfa küfür ve Boyko'nun çeyreği olamaz diyorlardı sonra 6 milyona niye sattınız sen niye kabul ettin diye 10 sayfa küfür vardı.
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Bu örnekler sert yerlerden. Dip kısım değil de ana sayfaya çıkan postları daha çok bakmanızı öneririm. Girmek bile istemediğim Ozan Tufan sayfasında sayfalarca küfür var.
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Zırtapozların ifade hürriyetini kısıtlamakla olacak işler değil onlar. Bakınız sizin övdüğünüz kısma dair örneğin benim ağır bir eleştirim var.

    Savaştan kaçmakla Türkiye’nin bugünkü ortamından uzaklaşmak arasında büyük fark var. O yurtdışına giden arkadaşlarımdan bir çoğu ülkede neler olup bittiğini benden çok takip ediyor. Ülke saldırıya mı uğradı? Birliğine sizden önce teslim olabilir. Bu insanları bu ülkeden kaçıran zihniyet daha çok eleştirilmeli zaten. Ha kaçan Suriyeliler de bence ağır eleştirilmemeli. Öyle bir coğrafya ki adam Esad’a karşı mı savaşsın? Toprağındaki yabancılara karşı mı? Biz de oradayız mesela.

    Neyse siz bana geniş bakın demişsiniz. Teşekkür edip ben de tavsiyede bulunayım. Tavsiyem biraz sosyoloji okuyun. Bütün bu düşüncelerin çatışması, kapışması, bir şekilde biraraya gelmesi kabuklarına çekilmelerinden ve ötekileştirmeden çok daha evladır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 15 Ocak 2019; 23:42:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Futbol dışı mesela dh için konuşulanlar çok saçma geliyor. Genel olarak forumdaki herkesi genel olarak aşağılıyorlar. Donanımhaber ekşi yazarak görebilirsiniz.
  • ahahaha

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baltalama yeri geçekten. %95 i başkalarına kin nefret kusuyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Saece alıntı olsun diye yazdım. Yoksa suriyelilerin en çok bulunduğu noktalardan birindeyim ki bu beni çok rahatsız ediyor (not:ben burada yıllarca yaşarken onlar geldi. Ve artık neredeyse evimizden edecekler)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Futbol meselesi çok ayrı bir meseledir. Size nacizane biraz bilgi vereyim.

    Ara bilgi olarak şunu da yazayım klasik müzik hakkında hiç bir platformda bulamayacağınız anektodlar ve bilgiler bulabilirsiniz ekşisözlükte. Anlatmamı kolaylaştırmak için bunu yazdım. Devam ediyorum. Ben stadyumda en prestijli yerlede en tepe localarda maçlar seyrettim. Takımların sponsorlarının locaları ve o sponsor patronlarla. Banka yöneticileri, hakimler, doktorlar, ülkede en zengin beş aile düşünün üçünün sahipleri ile. Maç sırasında bildiğimiz kişilerle alakası olmayan bir psikolojiye bürünülüyor. Bunun psikolojide yeri var. Bir süreliğine o forma giyildiğinde Doktor Jekyll bildiğiniz adam Mr Hyde oluyor.

    O forma çıktığı anda da hakim beyliğe doktor beyliğe dönülüyor. Klasik müzikte de tam tersi. O çubuk ele alındığı anda Viyanada vals yaptığını sanıyor maşşala insanlar.

    Kısacası doğasıyla, bu işin psikolojisiyle ve hatta bu ülkedeki futbol ortamıyla alakalı yazdıklarınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 16 Ocak 2019; 0:0:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Paranı kaptırdınmı kaptırmadınmı onu söyle inşallah kaptırmamışsındır
    Aslında konu yanlış
    Telefonumuzu nasıl güvenli bir şekilde kullanmalıyız olması gerekliydi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.