Şimdi Ara

Ekşi Sözlük'e Müdahale Edilmesi Gerek (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
5
Favori
65.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Kendini tarif etmene gerek yok biliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak üçtür dikkat ediyorum yaşın ..... mı başlıyorsun cümleye önce de 16 yaşında mısın diye sormuştun neyse gelişme var



    Şu kadar yazdığım şeyden sadece" Dinlere saldırmak" diye bir çümle algıladıysan seninle ne konuşmaya çalışırsak çalışalım anlaşamayacağız gerçekten bak



    Düşüncelerimizi anlatmamız boşa gidecek boş ver o yüzden konuya cevap veren insanların anlaması da yeter

    Hatta onları da boş ver beni anlayabilen 1 kişi olsa yine kabulüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Tavsiye isteyen ?
  • ülkenin meclisinde,milyonların gözü önünde,vekiller bakanlar hatta hepsinin başındaki kişi aynını yapmıyor mu, küfür, hakaret ve aşağılama en çok orada yok mu?
    imam osurursa cemaat s.çar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 17 Ocak 2019; 10:40:39 >
  • gidin müdahele edin hadi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinlere saldıran varsa git şikayet et. Sözlükte yazar değilim şikayet olunca adamlar girileri hatta gerekirse başlığı komple siliyor. Sen ateistim yazip ama dinlere saldıranlar var orda kapatın lan yazınca çok ta özgürlükçü olmuyorsun onu bil önce. İnternette heryerde +18 içerik çocukların bile ulaşabileceği yerde hakaret küfür heryerde var. O zaman komple internetin kapatalım herkes rahat etsin.

    Yaw arkadaş siz anlamıyor musunuz bu forumda çıksa 10 kişi tüm kutsallara küfretse forumu kapatın lan mı diyeceksiniz. İnternette ifade özgürlüğü denen bişey var bunun birde sınırları var rahatsız isen yargı orda başvuru yaptın da adamlar kovdu mu seni mahkemeden. Ben bakmam mı bu davaya dediler. Bahsettiğin platformda herkes sürekli kutsallara mı hakaret ediyor hiç mi okuyacak birşey bulamadın. O zaman gel bu forumda csb zebani oku ne deyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haylaz__ kullanıcısına yanıt
    Ben bu tür küçük çocuk misali atışmalardan uzak kaldığım için küçük oğlana sordum sen arkadaşlarınla nasıl atışıyorsun deyu. "Çöyle cevap ver babuş" dedi: sanane samanye daha doymazsan beni ye.
    Yalan ve "banane, banane sensin" dışında varsa yazabileceğin bir fikir filan buyur. Yoksa bekleteceğim. Küçük oğluma havalesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 17 Ocak 2019; 10:54:2 >
  • Sayfada yazılanları okudum da seviye çukur olunca cevap vermeye değecek bir şey yok. Sen şöylesin onlar şöyle diye küfür hakaret yazmış adam. Nasıl cevap vereceksin buna. Yok ben öyle değilim diye mi? Seviye bu işte çukur. Çalın oynayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okangibi

    oradaki yazarların büyük bir çoğunluğunu saatlerce tokatlamak istiyorum bazen. bu kadar boş beleş insanın toplandığı bir platform daha yok. sözlüğü kullanma amaçları her şeyi eleştirmek, hiçbir şeyi beğenmemek üzerine kurulu resmen. bir avuç dolusu menopoza girmiş insan kaynıyor.
    var, dh
  • Durup dururken küfür etmek cahilin işidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo bol engelli listesi oluşturulacak bir konu daha, bugün de terapimizi bulduk.
  • "Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok"

    her gün siyasiler o kadar çok küfür ediyor ki bunun millete yansımaması imkansız
  • BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR, diyenler var evet haklılar da ekşi sözlük bildiğiniz dangalak yuvası. Bir çay yada parfüm hakkında bile küfür eden asosyalliğin son derecesine gelmiş, beyin değil parmakla yazan bir grup insan tarafından meydana gelmiş.



    Ekşi sözlükte çok düzgün açıklayıcı bilgiler de var ama nadiren, saolsunlar her halta küfür etmeyi bişey zannediyorlar.

    %20 gerçekten iyi gerisi bence değersiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR_ -- 17 Ocak 2019; 12:41:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda daha fazla boş beleş insan var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem73

    Bu forumda daha fazla boş beleş insan var.
    Aynen öyle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona müdahale buna müdahale başka işiniz yok mu sizin yav?
    Ne kadar boş ve amaçsız bir konu...
  • Tamam bizim forumda da var ama ekşide daha fazla bu tepki göstermiyeceğimiz anlamına gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.