Şimdi Ara

Ekşi Sözlük'e Müdahale Edilmesi Gerek (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
5
Favori
65.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsteyen istediği kişi, marka, kuruluş hakkında atıp tutabiliyor. Bilginin doğruluğu veya teyidi gibi bir şey yok. Sözlük son yıllarda saçma salak bir hal aldı. Anonimliğin arkasına saklanarak herşeye ve herkese çamur atan, iftira atan ergen dolu. Gerçek özgürlük bu değil. Bir gün bir markanın veya kişinin tepesi atacak, hem o entryleri yazanlara hem de buna çanak tutan ekşi sözlük yönetime sağlam bir tazminat ödettirecek. Ondan sonra göreceğim ben onları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5553807FB -- 17 Ocak 2019; 20:29:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu dünyada birşeylere sansür isteyen müdahale isteyen insan kadar sinir oldugum az şey vardır. kanunsuz durum varsa gereği yapılır ve yapılıyor zaten, git mahkemeye ip adresinden tespiti yapılır kim ne yazdıysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 17 Ocak 2019; 20:39:52 >
  • Önce devletin her kademesine zamanında yerleştirilen fetöcülerle mecliste bölücülük yapanlar temizlensin, ekşi vs hangi site olduğu farketmez internet alemindekiler kendiliğinden sesini keser. Pkk destekçileri varsa savcılığa şikayet edersin onlar gerekeni yapar. Sen kimsin ki bi siteye müdahale edilmesine karar verebiliyosun. Nereden geliyo bu cesaret. Bu ülkede kafası çalışan ne kadar insan varsa tamamına yakını bi şekilde o sitede bişeyler hakkında konuşur. Sanki bu siteye pkklı kimse girmiyo mu sanıyosun. Pkklılar heryerde, o zaman ülkeyi komple kapatalım ne dersin.
  • Mail adresi verip 1 dk icinde konu acilabilen , her konuya yorum yapilabilen bir forumdan , sozluk yazarlarinin secilerek ve onune gelenin istedigi anda yazar olunamayan bir sozluge laf atilmasi ; el arabasi olup mercedes i olani elestirmek gibi olmus .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -Troller
    -Her gün cinsel içerikli başlıklar
    -Bilgi veren,eğitimli,kültürlü yazarların ergen çomarlar arasında erimesi
    -Kendi ideolojisinden olmayan veya barındırmayan her unsuru(okul,kurum,kişi,fikir her şey) nitelikli olsa bile aşağılama
    -Yüksek egolu,her şeyi bilen ama hiçbir halt bilmeyen yazarlar
    -Çöp entryler

Alt alta topla,sonuç:bomboş bir platform
  • isteyen istediğine küfür eder kardeşim size ne bundan? çok rahatsız olan varsa kendisine edilen küfre dava açar,şikayetçi olur vs. Siz hayatınızda hiç küfür etmiyor musunuz yani? gayet doğal ve herkesin aklındakini yazdığı özgür bir ortam,evet küfür etmek de bir özgürlüktür.
  • eli şeyinde abazanlarin kadınlarla ve cinsellikle ilgili açtığı saçma sapan başlıklar x yapan kadın , y yapan kadın bu tür başlıklar erkek olduğum halde midemi bulandırıyor sol taraf nerdeyse bunlarla dolu artık giresim yada birşeyler yazasım gelmiyor sözlüğe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşin_ErKeK -- 17 Ocak 2019; 21:0:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geneli;

Anonim olduklarını düşündükleri için istedikleri herkese etik, ahlaki değerlerden yoksun şekilde ifadelerde bulunuyorlar ve beğenmedikleri, hoşlanmadıkları düşünceler oldugunda hakaretler ederek kendilerini haklı ve üstün görüyorlar.

Böyle kişileri ciddiye alalım mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androidbeyinli -- 17 Ocak 2019; 23:12:4 >
  • Eleştiri sadece içerik olarak boşalmasından dem vurma üzerine olsaydı evet katılabilirdim, ancak bir çok mesajda görüyorum ki herkes kendi ezikliğini dile getirmiş. Eminim ki şu zırlayarak foruma yazanların bir çoğuna sözlük hesabı verilse orayı daha sık kullanır, bok attığı sözlükten çıkmaz.

Evet dört dörtlük demiyorum, gereksiz bir dolu başlık, gereksiz bir dolu yazar müsvettesi var. Ama bu o ortamı gereksiz ve sansürlenmesi gereken bir yer yapmıyor. Aynı zamanda faydalı, mutlaka okunması gereken bir sürü başlık da dolu ekşi sözlükte. Siz tam olarak neyi aradığınızı biliyorsanız gayet de faydalanabilirsiniz.

Aynı içi boşluk ve gereksizlik bu forumda da var, ama buranın moderasyonu daha ciddi ve özverili çalıştığı için, kurallar da fazla katı olduğu için o tarz hareketler burada çok gözlenmiyor. Bir de iki formatı kıyaslamak çok yanlış. Bambaşka amaçlara hizmet eden iki farklı siteden bahsediyoruz. Herkes istediği formatta istediği şekilde format oluşturmakta da özgür. Herhangi bir müdahalede bulunup "bence sansürlenmeli" yorumu yapmanız aşırı komik...

• kurulus tarihi 99 yayin zamani turuncu devrim 2002 olan bir sorozist_globalist olusum sizce kapatilir mi? 2002 de baska kim basa geldi bilin bakalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 17 Ocak 2019; 21:8:40 >
  • Bildiğin terör örgütü sempatizanı dolu.

Ekşi sözlük yazarıyım, derken kendilerini dünya klasiği yazmış gibi görüyorlar.

Azınlıkta kalan nitelikli başlık ve yazılar dışında bildiğin forum sitesi.

Cahil ve kalitesiz insan dolu. Kendilerini ülkenin aydın kesimi zannediyorlar. Ömürlerinde aynaya bakmamışlardır eminim. Baksalar kendilerine gülerler.

Ahahah, küfür ederek cevap veriyorlar DH'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turrkka -- 17 Ocak 2019; 21:18:27 >
  • Dün konuyu görüp dhden iyidir demiştim. Şimdi ekşideki başlığı okudum dh daha iyiymiş.
  • Hala anonim oldukları için istediklerine sövüyorlar diyenler ve buna inananlar var.
    Kaç tane yazar mahkemelik oldu. Derdiniz varsa gidin verin savcılığa sözlük yönetimi ikiletmeden veriyor kullanıcı bilgilerini.

Ayrıca donanımhaber forumunun sözlükten farkı nedir birisi açıklasın bana.
    Sözlükte pkk sempazitanı varmış, e burda yok mu?
    Sözlükte nefret suçu işleniyormuş, burda işlenmiyor mu?

Eleştirdiğiniz her şey burada da var.
    Sizin kafanıza göre bütün sosyal medya'nın kökten kapatılması lazım.

Sözlüğün bilgi platformu olduğu yıllar çok eskide kaldı doğrudur.
    Ama kapatılmasını istemek nasıl bir nefretin ürünüdür çözemedim ben.
    Bu tam manasıyla eleştirdiniz şeyi kendinizin yapması oluyor biraz sanki.
  • ben de yazardım çok düzeyli ve sıfır küfürsüz şeyler yazıyordum. bir gün beşiktaş ile ilgili olumsuz bir şey yazdım kesinlikle küfür falan hiçbir şey yok. sırf o yüzden uçurdular. yani ne yaptıklarını nasıl bir standardı olduğunu kendileri de bilmiyor. çok nadir spor entrysi girerdim beşiktaşlı moderatöre denk geldim galiba anında uçurdu. küfür eden ana bacı gidenler gırla sitede ama olan bize oldu. o günden sonra girmiyorum

• Yazar olamamis, kiskanc caylak beyanı.

Beyan dedigime bakmayin, arkadas yan yana koydugu cumlelerle anlamli bir sey yazmaya calismis ama olmamis.

• ekşide başlığı açılmış. hem buraya hem başlığa yazıyorum garip hissettim.
  • kim nereye müdahale edecek kardeşim bugün oraya müdahale eden yarın buraya da müdahale etme hakkına sahip olmaz mı?
    sansürcü zihniyetinizin ucu bir gün size de dokunduğunda tepkiniz nasıl olur?
    öyle bir millete dönüştük ki, kimsenin bir diğerinin düşüncelerine, ifade özgürlüğüne tahammülü kalmadı.

ve evet bunları yazmak için 2012 den beri ilk defa foruma giriş yaptım.
  • sosyal medya kardeşim, o zaman twitter, facebook'a da müdahale edilsin. internet dediğin yer herkes ağzına geleni söylüyor.

eğer biri sana küfür ediyorsa şikayetçi olursun olur biter. bunun sözlükle vs. ile alakası yok. bu bir internet olayıdır.

eğer bir sanatçı, bir siyasetçi şahsına hakaret edilmişse suç duyurusunda bulunur ve hakkını arar.

neyine müdahale edilecek ki? böyle işsizlik görmedim. adamlar ekşisözlükteki yorumlara nasıl müdahale edelim diye mesai harcıyor. inanılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.