Şimdi Ara

Ekşi Sözlük'e Müdahale Edilmesi Gerek (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
402
Cevap
5
Favori
65.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bomboş içerikler gündemde sürekli. bu yüzden gündemdekilere yazmıyorum. okuduğum kitaplar, dinlediğim müzikler, gittiğim tiyatrolar ve izlediğim filmlerin başlıkları beni cezbediyor. onun dışında bir hiç. dh daha zevkli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna benzer konuyu aylar önce ben de açmıştım. Terör örgütü propagandası ve sempatizanlığı hakkında devletin bir şeyler yapması için.

Fakat ekşi'de de olduğu gibi bu forumda da terörizmi fikir olarak görüp savunan nankör insansı varlıklar var.

Buraya çok şey yazılır da forum kuralları malum.
  • son zamanlarda atatürkümüze karşı fena bir saldırı var özellikle atatürkçülere ve kurtuluş savaşına.. istanbulun anahtarını veren adamlar teslim olan adamlar atatürke dil uzatıyor ve devlet buna karışmıyor. a haber yönetimi sanki ekşide üyelik almışta nasıl iç savaş çıkarırız diye uğraşıyorlar. çok koyu neogericiler çoğaldı el atılması lazım
  • talk tu may hend.

Ekşi Sözlük'e Müdahale Edilmesi Gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 16 Ocak 2019; 21:57:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet kesinlikle.
  • bu konuya ekşiden misilleme gelecek gibi hissediyorum
  • Konuya soyle bi goz gezdirdim cikardigim sonuc:

Konuyu acan arkadas kendisi ile ayni gorusdekilere ilimli, karsit goruslulere asagilama, imla hatalari ile ustunluk kurma ve bunun gibi negatif duygular beslemektedir.

Toplumumuzun en temel sorunu budur zaten.

Sorunlu olanlar sorunlara cozum arayacagina once kendilerini gelistirmelidir. Selamlar.

• cemsinan kullanıcısına yanıt
    Artı kasmış yine olayı başka yerlere çekerek

• Oto sansür gelen ortam paylaşım yeri olmaktan çıkar dh sanki çok mu özgür, her türden saçma konuda burada açılıp tepki bile vermemize engel olunuyor. Olası bir tepkide uzaklaştırma garanti ama konu kapatılıyor mu asla gerekli hit alınıp sonra konuyu siliyor yada çöplüğe taşıyorlar. Neymiş ekşi şöyleymiş yok böyleymiş girme o zaman görende bu ortamı süper elit sanacak..

Ha orada terör örgütüne destek, yok şu özelimize küfür var vs. diyen var merak etmeyin onlar tek tek dava ediliyor. Bok çukuru olan bu netten zaten ne beklerdiniz ki burada ki saçma konuların aynısı ekşide de var ama orada ayrıca ciddi anlamda bilgi paylaşımı da yapılıyor. Burada o bilgi paylaşımını veya siyasal olan ciddi haber içerikli konuları çok nadir görürsünüz; görseniz bile forum yönetimi bir yerlerinin korkusundan belirli bir hit sonrası konuyu tıpış tıpış siler...

• haylaz__ kullanıcısına yanıt
    Yalan, iftira, haram. Nescafe gibin adamsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 17 Ocak 2019; 2:4:13 >
  • Mudahale etmediginiz bir eksisozluk kaldi. Oraya da mudahale edin bari :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • boş yapma falih yarın ekşiyi kapatırlar haftaya da seni içeri alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okangibi

oradaki yazarların büyük bir çoğunluğunu saatlerce tokatlamak istiyorum bazen. bu kadar boş beleş insanın toplandığı bir platform daha yok. sözlüğü kullanma amaçları her şeyi eleştirmek, hiçbir şeyi beğenmemek üzerine kurulu resmen. bir avuç dolusu menopoza girmiş insan kaynıyor.
    ya şunlara "yazar" deyipte yüceltmeyin. sanki hepsi medyada çalişiyor ! hepsi üniversite bitirmiş ! her konu hakkında fikirleri varmış gibi davranmayın.

Sıradan "kullanıcı" işte veya "üye" deyin basit bir dille...
  • Ekşi de gerçekler yazar.Terör propagandası hariç yanlış bir şey görmedim.

İşinize gelmiyor diye zırıl zırıl ağlamayın.Ekşi düşünce ve fikir özgürlüğü dür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.