Şimdi Ara

Eksen Bilgisayar. Sorun çözüldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eksen bilgisayar teknik servisini disaridan bir hizmet alarak kurmus bile olsa departmanlarinin isleyislerinin takibini ve musterilerden alacagi geri bildirim ile denetlemesini yapmak zorunda. musterisini madur eden ve hukuki islemleri hice sayan bir firma olarak eksen bilgisayarin adi bu forumda bir suru insan tarafindan kotu bilinebilir ve bu dogrudur. kimse firmayi aslinda suclamamak lazimdir falan diyemez. sonuc ortada. eksen bilgisayarin teknik servisi, satis bolumu, hatta karni agridigi icin o gun sinirli olan calisani beni baglamaz. alisveris bir surectir. mal karsiligi verilerek hizmet ile birlikte (yasal zorunluluktur) satin alindiginda alisveris sureci bitmez. amerika ve avrupada bi ekran karti yada islemci alirken bi satis temsilcisi size bunu alirsaniz bilgisayariniz ucar derse ve siz performanstan memnun kalmazsaniz tazminat davasi acabilirsiniz firmaya. dikkatinizi cekiyorum satis temsilcisine degil firmaya. ya da calisan olarak basiniza bir is kazasi gelirse calistiginiz yerde guvenliginizden sorumlu olan gene firmadir. Bu turkiye de de olan bir surec. cok basit sonuclari var. Eksen Bilgisayar HATALI. Ve musterileri olan bizler ise kizginiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeedition88 -- 3 Ocak 2006 23:04:40 >

• tebrikler arkadasim, yerinde bir hareket olmus haklarini araman. umarim sonuctan bizleri de haberdar edersin.

yalniz, benim deginmek istedigim baska bir nokta var.
    bu teknik servislerde calisan arkadaslarin, eminimki en az %90 i, bu ve benzeri forumlari takip ediyorlar. buralarda bizlere yardimci olmaya, bildiklerini paylasmaya calisiyorlar. fakat calistiklari yerlerde, yardimci olmayi birakin, zorluk cikarmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. donanim haber ve benzeri forumlari takip etmeyen bir teknik servis elemanini ben dusunemiyorum bile. demek ki, bize bu kotu davranislari sergileyenler, yine icimizden olanlar!
  • Çok iyi yapmışisın arkadaşım sizin sayenizde hak ettiğimiz sekilde muamele görebilicez
  • quote:

Orjinalden alıntı: EuphoriA

Bende bugün İdeefixe' yi hem Antalya Tüketici Sorunları İl Hakem Heyetine, Sanayi Ticaret Bakanlığı İnternet Sitesi aracılığıyla İstanbul Sanayi Ticaret İl Müdürüğüne dilekçe vererek şikayet ettim. Şikayetvar.com' a yazdım. Hakkımızı kanun aracılığı ile aramadıkça tepemize binmeyi bırakmayacaklar.

ben ıkı kere alişveriş yaptım bı sorunla karşılaşmadım .Şikayet sebebini orenebilirmiyim merak ettım
  • Bende EKSEN i adam gibi bir firma sanırdım. Ama GOLD yanında sütten çıkmış ak kaşık bunların
  • Vallaha iyi yapmışsın kardeş. Süründüreceksin.

Bugüne kadar bilgisayarla ilgili bütün alışverişlerimi karizma bilgisayardan yaptım. 3-4 ay önce Epox anakartımın bios güncellemesini yaparken ufa bir hata sonucu bios gitti. Ve teknik servisine götürdüm. 1 hafta içinde de yenisiyle değiştirdiler. Yani isteyice oluyormuş. Bence kadıköy piyasasının iyi firmalarından birisi karizma bilgisayar.
  • böyle firmayı 'larım
  • Bravo arkadasım Kutluyorum senı bu Tarz durumlarda bilinçlı bir sekılde yasalara uygun olarak tepkimizi belirtirsek. Bu düzenbazlara Haddini Bildirmiş oluruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saydam

quote:

Orjinalden alıntı: Sumitomo

BUGUN EKSEN DEN BILGISAYAR TOPLAYACAKTIK.. BU OLAYI GÖRDÜĞÜM İYİ OLDU ARTIK DEĞİL EKSENDEN BİLGİSAYAR TOPLAMAK ÖNÜNDEN BİLE GEÇMEM

ben senin yerinde olsam eksen bilgisayara gider aynen buraya yazdıgın şeyleri onları yuzune soylerim... gir iceri fiyat al ama sonunda deki aa ama siz benim arkadaşıma bunu bunu yapmıştınız internet sitelerinde bile yazıyor ben burdan almam de cık dışarı

Bence de Saydam'ın dediği gibi yapmak lazım.Eksen'den almayı düşünmeseniz bile gidin fiyat alın sonra "sizin teknik servisiniz sorun çıkarıyormuş,öyle yazıyor internette"falan deyin sonra da satış elemanını elindeki ürünle başbaşa bırakın.

• Şu ana kadar kendime ve yakın çevreme şu ana kadar hep eksenden sistem topladım. Bayramdan önce de yaklaşık 1500 dolarlık bir sistem daha toplayacaktım fakat bu yorumlardan sonra napmak lazım bilmiyorum...
    Teknik servis olayı en önemli kısım ama nedense bu işi bir türlü önemsemiyorlar...
  • Maalesef bunu benzer olaylar neredeyse tamamına yakın pc firmalarında oluyor bunu gold-eksen ve gigatekten kazık yiyen birisi olarak söylüyorum
  • SezginTezel sonuna kadararkanda oldugumu ve senı canı yurekten tebrık ettıgımı belırtmek ısterım.ayrıca gelısmelerden bızı haber edersen memnun oluruz

• quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Maalesef bunu benzer olaylar neredeyse tamamına yakın pc firmalarında oluyor bunu gold-eksen ve gigatekten kazık yiyen birisi olarak söylüyorum

Ya biz nereden alışveriş yapacaz... Böyle firmaların hepsine
    @Sezgin Tezel, tebrikler.... Bu yaptıkların bizlere örnek olsun... Hakkımızı sonuna kadar aramalıyız...
  • 2 ay evvel eksenden bilgisayar topladım. yaşadığım ilginçlikleri yazayım!!
    cooler master centurion5 kasanın içinden ne idüğü belirsiz güç kaynağı çıktı fiatı 10 ytl civarında kasayı 380w lık gerçek cm psu var mı özellikle sorup almıştım.
    twinmos ramlerin biri cl 2,5 333 mhz biri cl 3 400 mhz çıktı. teknik servise gittiğimde ilk önce 333 lüğü götürmüştüm. yanımda cpu-z deki görüntüleri götürdüm. senin kullanığın program bizi ilgilendirmez dedi(satışı yapan) ve ramin önce 400mhz olduğunda ısrar ettiler. teknik servise bi daha indiğimde resimleri gösterdim. aralarında biri tamam cpu-z yi yükleyin kontrol edelim dedi. kullandıkları program herkesin bildiği birşey her neyse. sonra evt 333 dediler. güya ram bozukmuş!! ithalatçıya gönderecerklerini sölediler. 1 hafta sonra gittiğimde ramde sorun olmadığını sölediler yani 400 müş!!! kontrol edip etmediklerini sordum .etmemişler!!!
    sonuçta güç kaynağıda ramlerde değiştirdiler .yaklaşık 1 ay boyunca elimde kasayla gittim geldim resmen rezillik. satışı yaparken verdikleri fiatlar diğerlerine göree uygun, bulunamayan ürünleri de getiriyorlar fakat teknik servisi rezalet

• bugün bende ankara şubesine gittim hiçbirşey anlamayan saf bir hatunu koymuşlar oraya sorduğum şeyleri anlamıyor en sevmediğim şeylerden birini yapıp istediğiniz bumu diyerek başka bir ürün gösterdi bana bir kaç defa şalter attı bende sonrada telefonla biraz oynaıp stokta olmadığını söyledi bana. ürünü getirtmeyi teklif ettiğinde ise hiç bulaşmak istemeyip uzaklaştım hemen oradan. ayakta avare dikilen bayan konfeksiyon mağazası etkisi bıraktı bende tam olarak.
  • eksen bilgisayar
  • Kaç kişiyi geri çeviriyorlar bu yalan dolanlarla keşke herkes senin gibi olayların üstüne gitse
  • helal sana kardeşbende mavi bilgisayarda yaşamıştım bi sorun.OEM 128 MB SD RAM sitede var diyo sipariş veriyorum almaya gidiyorum yok diyo 256 lık verelim diyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.