Şimdi Ara

Eksen Bilgisayar. Sorun çözüldü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eksen Bilgisayar Leadtek 6800GT yerine benim isteklerim doğrultusunda bana Sapphire x1800XL PCI-E verdi. Açıkçası çok memnun kaldım. Üstelik fiyat farkını da talep etmediler. Ordaki arkadaşla da durumu görüştük. İletişimsizlik sonucu bu olayın meydana geldiği ortaya çıktı. Bunun üzerine bende üst kattan eski bilgisayarım için Sapphire 9250 AGP alarak Eksen Bilgisayar' a güvenimi iletmiş oldum. Umarım bir daha böyle problemler olmaz. Eksen Bilgisayara bu vasıtayla teşekkür ediyorum.
  • Bence bu durumu forumlarda anlatmış ve gerekli yerlere başvurmuş olmandan dolayı son anda kıvırdılar.
    Olayın üstüne gitmeseydin sonuç değişmezdi. Baktılar adları kötüye çıkacak, kıvırıverdiler.
    Ben bütün bu olanlardan sonra asla eksene adımımı atmam. Gerçi senin başına gelen benim başıma gelseydi ben senin kadar medeni davranmazdım o da ayrı...

Neyse , geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SezginTezel

Eksen Bilgisayar Leadtek 6800GT yerine benim isteklerim doğrultusunda bana Sapphire x1800XL PCI-E verdi. Açıkçası çok memnun kaldım. Üstelik fiyat farkını da talep etmediler. Ordaki arkadaşla da durumu görüştük. İletişimsizlik sonucu bu olayın meydana geldiği ortaya çıktı. Bunun üzerine bende üst kattan eski bilgisayarım için Sapphire 9250 AGP alarak Eksen Bilgisayar' a güvenimi iletmiş oldum. Umarım bir daha böyle problemler olmaz. Eksen Bilgisayara bu vasıtayla teşekkür ediyorum.

ileişimsizlik filan olmamış @YellowBase arkadaşında dediği gibi son anda kıvırmışlar.. Baktılar başa çıkamayacaklar forumlar filan.. birde şikayet ettin... Bunlara görüldügü üzere böyle davranmak lazım yoksa adam olacakları yok

• quote:

Orjinalden alıntı: SezginTezel

Eksen Bilgisayar Leadtek 6800GT yerine benim isteklerim doğrultusunda bana Sapphire x1800XL PCI-E verdi. Açıkçası çok memnun kaldım. Üstelik fiyat farkını da talep etmediler. Ordaki arkadaşla da durumu görüştük. İletişimsizlik sonucu bu olayın meydana geldiği ortaya çıktı. Bunun üzerine bende üst kattan eski bilgisayarım için Sapphire 9250 AGP alarak Eksen Bilgisayar' a güvenimi iletmiş oldum. Umarım bir daha böyle problemler olmaz. Eksen Bilgisayara bu vasıtayla teşekkür ediyorum.

Hemen dönmeyelim. Ayıptır günahtır... Bana DC Tagan yerine Antec verdi ama hala gözümde DC aynıdır...
  • SezginTezel kardeşim şimdi olmamış.Eğer 6800GT verselerdi tavrın ne olurdu merak ettim.Acaba X1800XL tavrınımı değiştirdi
  • En azından firma ayıbını anlayıp sana x1800xl vermiş,buda bi gelişme
  • 100 dolarlık kıyak geçmişler emeğinin karşılığını almışsın.
  • hadi geçmiş olsun kardeş. ama iyi kıvırmışlar.
  • Hakkını sonuna kadar savunduğun için seni tebrik ediyorum kardeşim.Yıllar önce benim gold a karşı yapamadığımı sen eksen e yaptın.
  • öncelikle mağduriyetinin giderilmesine sevindim.umarım bir daha böyle şeyler olmaz.

ama arkadaşların dediği gibi bende bi daha asla kapısının önünden bile geçmem eksenin.b sdefa adı çıktı benim için.

hatta tanıdıklarıma dahi söylerim.eksenden alışveriş yapmayın die.

ben bu olayı öğrendikten sonra karizma bilgisayar ile konuştum. yukarıdaki arkadaşların sözlerine güvenip orasını seçtim.umarım bir hata yapmış olmam.

bu forum sayesinde hem eksenden hem g olddan soğudum.

bakalım karizma bilgisayar ne yapacak. durumdan haberdar ederim sizleri.

(bu arada amd athlon 64 3200+ s939 siparişi verdim karizmaya.sanırım ararsanız sizede gelebilir/bulamayanlar için söylüyorum)
  • oncelikle gecmis olsun arkadasım sorunun cozuldugunede sevindim.

ama ilginc bir sekilde aynı olay benimde basıma gelmisti. aynı ekran kartını yine
    eksenden kargo ile almıstım. aynı sorun acılır acılmaz ekranda hersey birbirine girmis
    olarak gordum. biraz arastırdım arızalı seriye denk gelmisim anladım. ertesi gun kargoyla
    faturası ile birlikte ekran kartı arızalı yazan bir not ile eksene gonderdim. tabi bundan once stokta
    var mı diye sordum var dediler. hatta 1 tane kalmıs dediler. 2-3 gun tam hatırlamıyorum sonra
    yenisi geldi ve sorunsuzdu. kargoyu gonderdikten sonra 1 kere bile aramadım.

bilmiyorum bana mı iyi yanbları denk geldi yoksa sana mı kotu... ama sonucta uzucu bir olay
    yasamıssın tekrar gecmis olsun. bu sektorde guven cok onemlidir en ufak birsey bile biz
    kullanıcıların guvenini sarsar o yuzden cok dikkatli olmaları lazım bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzm@n

SezginTezel kardeşim şimdi olmamış.Eğer 6800GT verselerdi tavrın ne olurdu merak ettim.Acaba X1800XL tavrınımı değiştirdi

Aslında onlar bana 25$+KDV' lik bir indirim yapmış oldular ama ben yine de 56$+KDV' ye ATI 9250 AGP almak zorunda kaldım diğer bilgisayarım için.

Yani birbirimize hak geçirmemiş olduk. En azından kendi açımdan bir şekilde bu olay sonuçlandı. Eğer 6800GT gelmiş olsaydı, o zaman ben 56$+KDV vermemiş olacaktım. Ancak her ne sebeble olsun firmaya yine de teşekkür ediyorum.
  • biraz kıvırma söz konusu ama yinede hatalarını anlıyorlarmış en azından..sesini çıkarmayan küçük yaşta yada aşırı meşgul birisi olsan böyle bir sonuç olurmuydu acaba):)
  • Ya arkadaslar bende yıllar yılı ankarada otururm vede bılgısayarlada bır haylı hasır nesırlıgım vardır. Fırmaların cogundada gıdıp gormuslugum vardır hanı. tabıı kı yenı acılmasına ragmen eksen bılgısayara da ugramıslıgım vardır.tekrar alıs verıs yapmaya gıdecegım sana hangı kız sorun cıkarttıysa soylede onun yanına gıtmeyım es kaza olur ya denk gelırız almaktan da vaz gecerız.

Memnun oldugumuz fırmadan oluruz sonra
  • ben ne fark ettim var ya bende o servise baya gittim hatta şimdi ordan geliyorum biz orda karşılaşmışızdır.
  • helal olsun aga ya..sağlamsin.ben senin gibi uraşamazdım.ancak gece dukkanın camlarını dökerdim.. helal :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nomex

Bu dikkatimi çekti :) http://forum.eksenbilgisayar.com/index.php?topic=627.0

YAW RESMEN KENDİLERİ YAZMIŞLAR FORUMU. Babamın dükkanı olsa böyle övemem yaw.....
    Gelen mesaj'a kıvırtmaya bakın
    Allah aşkına şu link'a bakınhttp://forum.eksenbilgisayar.com/index.php?topic=627.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overdose74 -- 17 Ocak 2006 19:08:31 >

• Eksen Bilgisayar yaptığı hatayı düzeltmiş.
    Eksen Bilgisayar kaliteli bir mağaza. Eksen Bilgisayar forumunda da eleştirilecek bir durum yok.
  • çok fena hortlatıyorum konuyu kusura bakmayın. eksenden 23" monitör almayı düşünüyorudum. son zamanlarda herkes eksen şöyle iyi böyle iyi diye övmüş. üründe garanti süresince bir hata olmuyorsa firma iyidir diyemeyiz, marka iyidir deriz. sorun çıktığı zaman ilgilenmiyorlarsa işte o zaman firma kötü deriz. ben eksenin adam olacağına inanmıyorum. sabahtan beri bir sürü sorun yaşamış insanın yazdıklarını okudum. ve eksenden alışveriş yapmaktan vaz geçtim. gold'dan alışveriş yapmayı çok önce kesmiştim.

en iyisi 3lira fazla verip rezillik çekmemek.

eksen'e kocaman bir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.