Şimdi Ara

eksen bilgisayar güvenilir firmamıdır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
218
Cevap
0
Favori
26.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güvenilir diyenler genelde ürününde herhangi bir problem çıkmayanlar.
    ama bir problem çıksın, bakın bakalım eksen ne kadar güvenilirmiş.
    eksen'den alışveriş yapmak mı? bir daha ASSLAAAAAA
  • Ürünü adamlar mı üretiyor, ne alakası var.
    Her markanın Burada servisi var. Servise göndereceksin ürünleri.
  • eksen kayması yaşamazsın..saglamdır....
    eksen exa ist blş. iyi firmalar...
  • Bilgisayarın monitörü dahil bu firmadan toplamayı düşünüyorum. Sitesindeki fiyatlar güncel midir? Mağazaya gidince fark çıkar mı? Birde Kadiköy ve Mecidiyeköy arasında fark var mıdır? Hangisine gitmeliyim.
  • bende alış veriş yaptım satış sonrasında da cidden güzel ilgileniyorlar. kadıköyde ilk uğradığım yerdir. gerçi diğer firmalarda güvenilir ama eksen benim içime sindi bi kere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Bazı arkadaşlarımız sorun yaşadı diye o firma kötü olacak değil.

Yaşanılan soruna bağlı bu biraz da.

Fima olarak değil de ürün olarak örnek vereyim.

Misal telefon alırsın. Donar kitlenir ne bileyim 2. günde bozulur. Buna dersin ki hepsi böyle değildir benim şansıma.

Ya da benim gibi Nokia N86 alırsın 1 milyara yakın bir fiyata. Telefon şarjda iken alev alır, 10-20 saniye gibi bir sürede. Şarj eletinin kablosunda deformasyon yoktur yani yüksek bir akım ya da gerilim geçmemiştir kablodan. Telefon 5V 300mA ile erimiştir. İşte o zaman dersin ki bu telefonu sakın almayın. Zira öyle böyle bir şey değil.

Benim durumumda Nokia nın gsterdiği tavır da firmaya örnektir. Telefon 5. kez servise girmiş adamlar hala bir daha aynı sorun çıkarsa diyor. Yani telefon bir daha yanacak. Nasipse bu sefer evimi barkımı canımı alacak. Ben öleceğim o zaman heeeeee tamam diyip para iadesi yapacaklar telefona. Ben bir daha benden tavsiye isteyen adama böyle ciddiyesiz bir firmanın ürününü niye tavsiye edeyim. Tavsiyeyi bırak sakın alma diye de işlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 25 Aralık 2010; 20:39:47 >

• Eksen bilgisayarı güven ile tavsiye edebilirim fiyat + kargo bakımında çok güvenılır
  • KADİKOYDEKİ SUBESİNDEN SATUŞ TEMSİLCİSİ ALİ USTA DAN GEREKLİ TAVSİYELERİDE ALABİLİRSİNİZ.
  • Eksen bilgisayar son derece güvenilir bir firmadır.Sorunsuz bir alışverişim olmuştur.
  • İzmir şubesi varmıdır acaba ?
  • Yaklasik 15 seneyi geckin surece alis veris yaptigim kendime ve tanidiklara bilgisayar topladigim bir firma olmustur Eksen. Melih abi vardi Kadikoy subesinde. Satis temsilciliginden baslayip oranin mudurlugune kadar ciktigi askere gidip geldigi vakitlerde yine seneler beraber gecti. En son mecidiyekoyde acilan subenin basinda idi. Melih abi duy sesimi ben Deniz valla ozledim!

Yani kissadan hisse bu tip firmalar kocaman devler haline geliyor ama iclerindeki candan satis temsilcilerine denk gelirseniz kopamazsiniz. hatta pahali olsun baska yerden alacaginiz varsa sanki aldatiyormus hissine kapilirsiniz. Boyle de bi firma iste benim gozumde. Eksisozluk entrisi gibi oldu
  • ben de bugün sistem siparişimi eksen bilgisayardan verdim.Bonusa 12 taksitte %10 indirim yapması(aslında normal fiyata geliyor çoğu satıcıya göre) etkili oldu.
  • eksen yakinda kadikoy subesini kapatip mecidiyekoydekini genişletecek.
  • son 2-3 gün içinde eksen internet sitesinden ürün alan oldu mu acaba? ben dün öğleden sonra bir kaç parça alış veriş yaptım, akşama doğru "Durum: ürünler kargo için hazırlanmaktadır" yazıyordu iyi dedim heralde akşam kargolanır. ama bugün de geçti mesaj hala değişmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality_ -- 31 Aralık 2010; 20:27:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy22
    İzmir şubesi varmıdır acaba ?

yok hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

eksen yakinda kadikoy subesini kapatip mecidiyekoydekini genişletecek.

eğer doğru ise kötü bir haber. Gebze de ikamet etmekteyim bir saatte kadıköy Eksene gidebiliyorum..
  • sanalmarketım cok ıyı ordan alısverıs yapabılırsınız
  • hayrdır hocam? sebep neki?

quote:

• izmir şubesi olsa iyi olurmuş aslında. netten alacaz bizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

hayrdır hocam? sebep neki?

quote:

valla bende bilmiyorum.eksendekiler soyledi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.