Şimdi Ara

eksen bilgisayar güvenilir firmamıdır (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
0
Favori
26.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • acaba spot ne demek biliyor mu ? hepsi distribütör ürünü yani resmi yollar ile Türkiye ye giriş yapmış ürünler ve 2 yıl garantili(3-5 yıl garantisi olan ürünlerde firma kendi verir), ürünler ilk 1 ay arıza durumunda 1:1 değişim yapılırmağazaya gittiğinizde site fiyatlarına oranlar %3-5 daha uygun alırsınız tabi ürüne bağlı ortalama rakam güvenilirlik konusunda sıkıntı yaşayacağınız en son firmalardan biri 1996'dan beri hizmette forumdaki çoğu üye dünya yokken faaliyette olan bir firma exa,eksen k.köy deki en güvenilir firmalardan biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_guney

quote:

Orijinalden alıntı: ultra-durable

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_guney

bi firmadan alışveriş yapıp sorun yaşamayan arkadaşların sanki firmanın hissedarı gibi savunup önermeleri cidden garibime gitmiyor değil. Kendi örneğimi vercek olursam geçen bütün öğrenci birikimimi aktarıp 2700 lira verdiğim laptopun ekran kartı çalışmaz ve direk sorun donanımsalken eksene geri götürüp para iadesi istediğimi söyledim ki bu aldığımın ertesi günüydü aleti alıp en kısa sürede döneceklerini söylediler ve 3. gün şok: sorun yazılımsaldır para iadesi yapılamaz. alet ne video ne oyun oynatıyo b.ku ati ye atıp işin içinden sıyrıldılar ve ne kadar uğraşsam da paramı geri alamadım. işin özetine gelcek olursak bi firmanın müşteri ilişkileri sorunsuz geçen alışverişlerden değil çıkan sorunların nasıl çözüldüğünden anlaşılır ben kendim artık sütten feci şekilde ağzım yandığı için vatanı tercih etsem de şu ana kadar sorun yaşamadığım için kalkıp da vatan öyledir vatan süperdir deme hakkını kendimde bulmuyorum, teşekkürler iyi forumlar

Sevgili Kaan paranı geri alamadıysan İl veya ilçendeki Tüketici hakem heyetine baş vuracaksın

8 ay önceki mesajıma neden cevap verme gereği duyduğunuzu anlamadım fakat burada tartıştığımız oraya buraya başvurmak değil firmanın tüketici güzündeki yeridir, günümüzde sizin dediğiniz bürokratik işlemlerle uğraşamayacak olan birçok insan var oraya başvurup paramı geri almaya çalışmam firmayı iyi niyetli tüketici dostu bir firma kılıfına sokmaya yetmez; ben, özellikle mecidiyeköy şubesini ele alırsak oradaki kadar pişkin bir satıcı profili o kadar ukala bir görevli görmedim bütün düşüncelerim kendi adımadır ve bu yüzden o günden sonra eksenden tek bir flash bellek dahi almadım almam da,
    teşekkürler iyi günler.

sunuda eklemek isterim eksen bilgisayardan kesinlikle alış vermiş yapılması öncelikle internet alacak kişi veya kişiler alış veriş yapmasın başkalarının iade ettiği ürünleri yolluyorlar uğraş dur bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende Çarşamba akşamı sipariş verdim.
    Anakart + İşlemci + Ram + SSD Toplam 2135 TL'lik.

Aldığım ürünleri seçerkende "Süper Hızlı Teslimat" logolu ürünlerdi hatta ekran görüntülerini bile aldım alışveriş esnasında.
    Dün gündüz aradım bilgi almak için telefonda bana siperişlerimin kargoya teslim edildiğini söylediler. Ve Adres olarak çok yakınsınız kesinlikle yarın (yani bugün) bana ulaşacağını söylediler açıkçası bende planlarımı ona göre yaptım.
    Fakat dünden beridir aklımı çelen bikaç şey var.

1. Hala Siparişlerime girdiğimde "Siparişleriniz Tedarik Aşamasındadır" ibaresi olması.
    2. Aras Kargo'nun Eksen Bilgisayar Sipariş Kodu ile sorgulama servisinde Kodu sorgulattığımda "Kayıt Bulunamadı" demesi.

Eğer Telefonda bahsedildiği gibi ürünler bugün elime ulaşırsa o zaman bir öneri formu açmayı planlıyorum verdiğimiz siparişlerde kuşku duyuyoruz takip etmek mümkün olmuyor diye.
    Eğer elime ulaşmassa o zaman bu Eksen Bilgisayarın iş ahlakından uzak ve güvenilmez bir firma olduğunun ibaresidir. Ayrıca yazdığı gibi hala kargoya verilmemiş ise para iade alacağım çünkü iş ahlakına uymayan bir firmadan bırakın donanım almayı çöp dahi almam.

Bu arada Alış Veriş yaptığım gün Eksenden sonra Bimeks'den indirimli gördüğüm bir ürünle EXA'adan hoşuma giden bir kasa vardı onlarıda sipariş ettim. İki firmada tesadüfen yurtiçi kargo ile çalışıyormuş ikisini de ayrı ayrı takip ediyorum aynı anda aynı yeri gösteriyor demekki 2 si bir gelecek sanırım hatta şuanda evime 2 dk lık mesafedeler aracın şuan kalkmasını bekliyorum :)

Edit:
    Bimeks'den Corsair H100 Sıvı Soğutma Kiti, EXA'dan Cooler Master HAF X 942 Full Tower Kasa, Eksen'den ise Asus Maximus V Formula Anakart, Intel Core i7 3770K İşlemci, 2 Adet 8Gb Corsair Vegeance 2133Mhz Kırmızı Ram ve Corsair Neutron GTX 120GB SataIII SSD elimde. Bu Gece uyku yok Montaj Time :)
    Yılbaşı yoğunluğuna rağmen kargom eksiksiz bir şekilde dedikleri gün geldi. Donanımların hiç birinde kutular zorlanmamış veya ambalajları bozulmamış şekilde faturası ile teslim aldım. Şuan mutluyum ama dediğim gibi kargo takibi için aramak zorunda kaldım bunu daha da kolaylaştırabilirler bunun için bir öneri formu dolduracağım yarım. Şuan Eksen Bilgisayar'dan güvenle alış verişime devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronFist_InFlames -- 28 Aralık 2012; 22:44:49 >

• pazar akşamı ürün aldım. salı günü öğlen elimde oldu şaşırdım doğrusu. SSD corsair 240 almıştım. ürünün kargolanma şekli çok güzel ve sıfır kutusunda açılmamış. hepsiburada gibi açılmış ürün yollamıyor adamlar. güvenilir bir site eksenbilgisayar.com öneriyorum.

+1
  • Dün Asus ML238H monitör aldım güvenilir site
  • site güncellemelerinde geç kalıyorlardı, stok bilgisi almadan sipariş vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msamy

buradan alışeriş yapmak istiyorum.sitesi güvenlimidir ve sorunsuz alışveriş yapılırmı müşteri menuniyeti nasıl acaba

evet

• İşlemci+ Anakart+EKRAN KARTI+ RAM+HARDİSK+KASA+GÜC KAYNAGI siparis verdim
    2 gün icinde geldi ürünler
  • iyi firmadırda hiç bir ürünün stoğu yok arıyosun şu varmı yok bu varmı yok gidicen ödemesini yapıcan ithalatçı firmadan getiriyorlar
  • Son derece güvenilir bir firma gönül rahatlığıyla alış-veriş yapabilirsiniz.

• hiç alışveriş yapmadım ama çok yapan gördüm. bi şikayetleri yoktu
  • saat 5 te guc kaynagi sordum.
    bir tane var dediler.
    yetisemeyecegim icin yarin alacagimi telefonla satis oluyorsa kartla odemesini yapabilecegimi
    soyledim.
    bir suru yol gelecegim sorun cikmaz dimi.
    hayir cikmaz
    ayiriyorum
    yarin alabilirsiniz.

saat 6 da aradilar.
    satmislar.
  • herkes o kadar memnunken ancak sorun benim gibi şanssız adama çıkardı zaten. 2 gün önce 1 adet işlemci ve 1 adet monitör sipariş ettim sağolsun bugün monitör gelmiş dükkana ama işlemci yok ortalarda. kargo takip nosu şuan hala çalışmıyor göya ona bakarak anlayacağım kargomun nerede olduğunu ama kargo geldi bile. kargocuya diyorum bizde işlemci yok, ekseni arıyorum biz verdik diyor. adam faturayı ters şekilde yapıştırmış kutuya okunmaması için sonra da deliler gibi bantlamış. kargocu diyor 2 adet siparişin var ama 1 tane getirdik kabul ediyoruz, dükkandaki güvenlik kamerası var arkadaş teslim alırken falan kayıtta bunlara rağmen eksendeki bayan telefonda beni toplamda 25 dk bekletti en son 4. arayışımda hafiften fırçalamak zorunda kaldım öyle birileriyle görüştü. resmen şaka gibi bekle diyor 15 dk şarkı dinletiyor kapatıp arıyorum o açıyor teli. hani sen beni bekletiyordun deyince ay ben transferledim açan olmadı mı diye saçmalıyor.

neden 2 parça gönderdin kargomu diyorum cevap yok
    madem 2 parça neden tek fatura kestin diğeri faturasız diyorum cevap yok
    neden kargo takip numaramdan takip edemiyorum dediğimde cevap yok
    neden faturayı kargoya teslim alan okumasın diye ters yapıştırdın, ona bakarak anlıyoruz içinde ne olduğunu diyorum cevap yok
    benim işlemcim nerede diyorum cevap yok

yarın bi teknik servisteki arkadaşlarla görüşecekmiş. böyle ciddiyetsizlik olmaz, biz sana ürünü sattık neredeyse işlemcin gidip bulacan senin sorumluluğun demeye getiriyorlar..

• faydalı bilgiler
  • Bugun eksen bilgisayar mecidiyekoy subesinden Asus x550 laptop aldim calistirdigimda fandan ses geliyordu sanki bir kablo temas eder gibi birkac kere kapatip actim ayni ses devam etti urunu geri iade edebilirim yada degistirme hakkim var dimi? bunu teyit edicektim internetten aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teginkurt -- 3 Eylül 2013; 20:08:34 >
  • ozzzy222 kullanıcısına yanıt
    Şimdi ben o zaman gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirim diyorsunuz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LasTSHot5115

Şimdi ben o zaman gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirim diyorsunuz değil mi?

evet :)
  • taze başıma gelmiş bir olayda güvenimi kazandılar.

geçen ay eksen bilgisayar m.köy şubesinden amd a10 7850k lı bir sistem topladım. vatan bilgisayara göre 150 tl daha uygun fiyata geldi.

anakartı istediğim anakart ellerinde olmadığı için bir anlık gafletle GA-F2A88XM-DS2 seçtim ki hdmi çıkışı olmadığını sistem toplandıktan sonra fark ettim :(

2 gün önce bilgisayar bozuldu açılmadı. dün eksen bilgisayara götürdüm baktılar test ettiler ben anakarttan şüpheleniyorum dedim çünkü aşırı bir ısınma oluyordu, bios ayarlarına girdiğimde işlemci 70 dereceleri geçiyordu, sorun anakartta çıktı ve 1 saat içinde o an stoklarında olan asus a88xm-a modeliyle değiştirdiler, fiyat farkı vardı ödedim. mağdur etmediler ve hızlı bir şekilde değişimi gerçekleştirdiler. bu anakartta ısınma sorunu yok ve hdmi çıkışı var gayet memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.