< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekrem İmamoğlu: Senin Dönemin Bitti Erdoğan!

-
-
Tayyip te eleştirilen ne varsa imamoğlunda da var.Akp den çok bıktık 20 küsür yıldır da değişim aynısının laciverdi misali mi olmalı?
Başka bir aday yok mudur?
-
Neymiş o aynı lacivert olan şeyler söyleyin de bilelim.
Yoksa yandaşlarına dolar ile ve dolar enflasyonunu hesaplayarak garanti iş(!) veren İmamoğlu muydu?
Veya verin yetkiyi görün etkiyi diyip nas diyerek ekonominin içine eden İmamoğlu muydu yoksa?
Edit: Eften püften sebeplerle neredeyse her kaleme harç %50 %80 ÖTV bilmem ne koyup halkı sömürmesini saymıyorum bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 8 Mart 2025; 18:15:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşaatçı-rantçı
Doğu karadenizli(mikromilliyetçilik)
Sağcı ve dinci bir aile
Sıkıntılı diploma süreci ve eğitim hayatı
İngilizce bölüm bitirip ingilizce konuşamama(Tayyipten bile beter bu durum bana göre)
Samanyolu tvler
Aşırı futbol merakı ve futbol kariyeri
Adam chpli olması dışında tayyip 2.0 resmen.Çok ilginç değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CHP hayatında ilk defa doğru bir karar vermiş olabilir. Özgür Özel CB adayı olacak, Mansur arıza çıkaracak, CHP karışacak diyen hatta bunun için DH’de konu açan cahil aktroller gene yanıldılar. Bu akıl fukarası tayfa yanılıp duruyor zaten her konuda
İmamoğlu Tayyip gibi diyenler ciddi diyorum gitsinler ya göz doktoruna ya da bir psikyatriste görünsünler. Bir taraf siyasal islam, arap kardeşim, ananı da al git, yandaş semirtme akraba kayırma, vergiler zamlar yasaklar diğer taraf tam tersi. Harbi diyorum bu tayfa akıllanmaz. İmamoğlu’na gün aşırı soruşturma başlatan parti militanı sözüm ona yargı mensupları gibi siz de tir tir titriyorsunuz korkudan.
Bir de güya AKP’li değiller ha 😂😂
Gökten cebrail inip şuna oy vereceksiniz dese bile bu millet Reisten vazgeçmez.
İmamoğlu gelince bütün vergileri kaldıracak mı sanıyorsun ?
Erdogan eski kurt ve tam bir siyaset adami. Arkasinda da ciddi anlamda biat eden kalabalik bir grup var. Imamoglu fazla 3 kere yenmis olabilir ama CB adayligi farkli.
millet çoktan vaz geçmiş ama senin haberin yok galiba. İktidar şu anda azınlıkta. Halkın yüzde 60 ı iktidara karşı.
-
bugüne kadar hiç oy kullanmadım hiçbiri ak kaşık değil , ülkenin düzelmesiyle iligi daha farklı fikirlerim var
ama ; bu yazdığın kafayla reiz ve reizin güruhu bu ülkeyi yönetmeye devam eder
-
Geliyo gelmekte olan
-
Erdoğan'ın çok eğlendiğine eminim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İmamoğlu böyle konuşmalara devam ettikçe kaybeder kutuplaştirici şekilde konuşuyor bu şekilde Erdoğan dan küsen seçmen Erdoğan'a döner konsolide olurlar bunu Muharrem İnce de denedi olmadi kaybetti. Kendisi ilk İstanbul seçimlerini kutuplaştirici cümleler kullanmadan kazandi CHP yine seçimlerden ders çıkarmamış kaybetmeye mahkum olacak gibi.
En son cem uzan böyle seslenmişti,
-
Mansur Yavaş baktı İmamoğlu kazanamayacak durumda aday olur ki bence kesin aday olacak anketlerde Mansur Yavas baska partiden bağımsız aday olsa oy veririm diyenler fazla CHP li seçmenlerde bile Yavaş a %55 e %45(İmamoğlu) oy oran destek cikiyor. Eğer Mansur Yavaş 2 li seçime girerse İYİ ve Zafer seçmenleri silme Yavaşa verir Cumhur İttifkaindan da en az %5 alir. Yinede 2.tura hangi adayın kalacağını CHP li seçmen belirleyecek bence Yavaş 2.tura kalir. Diğer yollar, zor ama eğer Yavaş kendini İmamoğlu ile beraber CHP den aday gösterirse Garanti 2.tura Yavaş kalır veya İmamoğlu siyasi yasak alirsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 8 Mart 2025; 22:35:29 >
Fosilleri müzeye kaldırmanın vakti geldi de geçiyor bile
Ezbere bulmuşsun sağdan soldan bir kaç cümle gelip buraya yapıştırıyorsun. Çok bayat argümanlar bunlar.
Ok kanzi
Kaldıracak mı dedim? Hayır. Ama en azından insan gibi yapar o işi. Yandaşlara garantili ihale vermez hazinede kara delik açmaz. Nas diye saçmalayıp ekonomiyi yıkmaz akılla hareket eder.
Hayır.
Kendisi sadece sağcı değil, aynı zamanda solcu, liberal, ulusalcı, sosyal demokrat, milliyetçi, muhafazakar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Geliyo gelmekte olan ![]() |
Neymiş o aynı lacivert olan şeyler söyleyin de bilelim.
Yoksa yandaşlarına dolar ile ve dolar enflasyonunu hesaplayarak garanti iş(!) veren İmamoğlu muydu? Veya verin yetkiyi görün etkiyi diyip nas diyerek ekonominin içine eden İmamoğlu muydu yoksa? ![]() Edit: Eften püften sebeplerle neredeyse her kaleme harç %50 %80 ÖTV bilmem ne koyup halkı sömürmesini saymıyorum bile |
Bak bu yorumu topluma empoze etmeye çalışanlar aktrollerdir, bu oyunlara gelmeyin.
Değişim ne olursa olsun olmalı, bu ülke saltanatla yönetilemez, bürokrasi ve siyasatte koltuk 2 dönemden fazla işgal edimemelidir.. |
Tayyip te eleştirilen ne varsa imamoğlunda da var.Akp den çok bıktık 20 küsür yıldır da değişim aynısının laciverdi misali mi olmalı? Başka bir aday yok mudur? |
O kadar korkmayın yahu. Sonsuza kadar iktidar kalacağınızı sanmanız baştan hataydı. İnatla bu hatayı sürdürmeye çalışıyorsunuz ama korkunun ecele faydası yok. Biten artık akp dönemi olacak. |
Kendin ve rte adına düşündüğün için hep böyle geliyor sana. Bir şeyi İmamoğlu yaparsa kötü diyorsun ama fazlasını rte yapsa savunuyorsun, gerçek diyorsun.
Anketler ve belediye seçimleri sizin neden bu kadar korktuğunuzu açıklıyor. Döneminiz bitti artık, kabullen. |
Aynısının benzerini başa geçirin sonra ülke neden gelişmiyor diye ağlaýip durun.Ne bekliyorsunki imamoglundan?Beklentin ne?Başa gelip değişik ne yapacak? Adam üniversiteyi bile zor kazanmış.Bir kaç soru çözemeyen adama fazla umut bağlamayın derim |
Mesele Akpnin veya Erdoğan’ın bitmesi değil , bu vasat ve Çapsız herifin umut olarak pazarlanması ve size kakalanması , kendi adıma değil ülkem adına kaygılıyım . Yoksa bu kasaba müteahhidinden kim niye korksun. |
Son 1 ayda üç kere ifadeye çağır
Militanların aracılığıyla her gün başka bir soruşturma başlat İmamoğlu ile resim çektiren herkese dünyayı dar et ama “ İmamoğlu’ndan korkmuyoruz “ 😂😂 allah’tan korkmuyorsunuz İmamoğlu’ndan korktuğunuz kadar. Ben olsam ben de korkarım zira girdiği hiçbir seçimi kaybetmedi, adam sırf kazanıyor ve her seçimde üstüne koyuyor. Dur bakalım APO’yla çektiğiniz halay sizi kurtaracak mı 😂 Eko fena geliyor ama şimdiden vaziyet alın |
Benzer içerikler
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- tei eskişehir maaş
- solcu kanallar
- emre ayan
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- kayıp plaka çıkarma ücreti
- dünyanın en zengin ülkesi
- disney plus reklamlı
- fiat 600 fiyat
- sıfır araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X