İçişleri bakanlığının açıklamasına göre gelen ihbar genel bir ihbar! isimsiz! sadece imamoğlu'na yönelik değil:) Oda tv denen mikser kanalı gündemi değiştirmek için imdatlarına koştu:D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bazı insan lar yazıyordu ayrıca burası sizin mekanınız burdada dönüyordu tv ler vermiyor imamoğlu ağır yaralı diye akpö havuz satılmış medya saklıyor diye, 2-3 saat onceki msjlara dönmek lazım okadar vakit ayırıcak vaktim yok malesef.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Aralık 2020; 22:58:47 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cidden dönmüş mü bu bahsettiğin mevzular:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
He kerimcem he bir iki kişi yazmıştır belki o da sensindir Twitter yıkılıyordudan 3 saat önce ekonomi chat kısmında biri yazmıştı. Tehh < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Aralık 2020; 23:2:2 > |
Yalnız ben başka bir uyeye sordum sen neden avukatlığını yaptın anlamadım hemde.bu saygısız uslub ile. Hem hem barış kardeslik diyorsun hemde senden olmayan kesimden nefret ediyorsun bu çelişki değil mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
20:30 21:00 civarı dönüyordu oranın çoğu muhalif zaten havuz medyası saklıyor imamoğlu ağır yaralı diyolardı sonra fake olduğu çıkınca yazmaktan vazgeçtiler tabi.. |
Be AKP'ye oy veren normal vatandaş için barış ve kardeşlik duygusu içindeyim. Sen 2k23 kerimcem aerosoldream falan gibiler ve Akp yönetimdekilerin yüzde 90'ından nefret ediyorum son derece netim bu konuda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dönmüş olabilir ben tt deydim seçim videolarını falan paylaşanlar vardı ama emin değilim biliyorsunuz gençler baya seviyor imam beyi yapmışta olabilirler. Gençler çok heyecanlı çok. fazla atikler görmedim ama yapmışsalar şaşırmam. |
|
|
İnsanları neye göre ayiriyorsun normal oy veren anormal oy veren diye .. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hem forum yonetiminin akp destekçisi olduğunu neden idda ediyorsun ? Böyle olsa açılan konular yapılan yorumlarda hep akp olurdu ..bölümün geneli git bir bak başlıklara neler var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kutuplaşma yüzünden. niye olacak. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qtrone -- 1 Aralık 2020; 22:20:29 > |
Suikast falan diyince aklıma Bülent Arınç'ın "Kozmik Oda" olayı aklıma geldi. ![]() DH itibarsızlaştırma team'in aklına geldi mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 1 Aralık 2020; 23:20:21 > |