Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
1
Favori
10.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reis tüm tuşlara basıyor Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 23 Şubat 2025; 0:14:17 >
  • Korku dağları sardı birilerini..
    Artık hiçbir şeye şaşırmayın her dümeni çevirir bunlar..
    İSTANBUL’U KAYBEDEN TÜRKİYEYİ KAYBEDER ❗️

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

Yatay geçiş bir Ali cengin oyunu ile yapılmışsa Denklik yoksa veya denklik olsa bile diğer şart ÖSS puan isteniyorsa burada AKP'nin suçu ne tam olarak onu anlayamadım ? AKP'mi git yatay geçiş yap Özel üniversiteden devlet üniversitene geç dedi ! Sen ekşi yemezsen miden neden ağrısın ?

Not: Bu arada seçime daha 2-3 yıl var.

Bu süreçte daha çok sular akar köprünün altından. Ben en erken 2027 Ekim Kasım gibi olur diyorum seçim. O zaman kadar kim ölür kim kalır o bile belli değil. Siyasetçilerin çoğu 70 yaş üsttü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 23 Şubat 2025; 0:26:37 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

heee astrolog söyledi onu zaten, ve dünyada bir ilk yaşatarak kehanette bulunan astroloğu tutuklattırılır. hadi gazeteciyi,siyasileri tututlatmak sıradanlaştı da astroloj tututlatmak nedir hacı. Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması 

• RTE'nin diploması nerde? Malum cumhurbaşkanı olmak için şartlar arasında diploma da var o yüzden soruyorum. Soruşturacaksak asıl bunu soruşturalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Şubat 2025; 2:3:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • + Karadenizli

+ İBB Başkanlığı yaptı

+ Diploması sıkıntılı

+ Camide poz verdi

- Bir kaç ay hapis

• rte'nin karşısında kim olursa olsun kaybetmiş demektir

• KKTC Girne Amerikan Ünibersitesi kendi reklam afişinde yazana bakın !

1993'ten beri YÖK onaylı diyor. Ama İmamoğlu 1990'da geçiş yapıyor. Yani YÖK onaylı geçiş değil...

Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması
  • https://dokuman.osym.gov.tr/minmaks/1990OSYS.pdf

www.osym.gov.tr
    T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı
    https://www.osym.gov.tr/TR,2760/oys-ye-ait-sayisal-bilgiler.html

www.osym.gov.tr
    T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı
    https://www.osym.gov.tr/TR,2756/oss-ye-ait-sayisal-bilgiler.html

Maaşlı üyeliğin yazdıkları yerine biraz Ösym’den bilgi alın. Denklik nedir, geçişler nasıl yapılır, geçiş şartları nelerdir, Yök Onaylı ne demek, İstanbul Üniversitesi İşletme bölümü o zaman ilk 1000 ile mi alıyormuş bla bla bla.

3 forumda 7/24 maaşlı çalışan, siyaset konularından başka konulara yazmayan, algı, yalan, konuları başka yere çekmeye çalışan şu üyeyi banlayın gitsin.

Bu arada İmamoğlu savunmuyorum, şaibeli olan geçiş yaparken nasıl yaptığı. Haberi yazanların ve yukarıdaki elemanın saçma salak yok denklikmiş, yok denk değilmiş gibi bilgisiz şeylerinin aksine o zamanın Ösym’si üniversiteden üniversiteye geçiş şartlarını nasıl hazırlamış onların araştırılması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 23 Şubat 2025; 3:30:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Troll pardon klavye fedaisi alırken şartları düşürünce böyle oluyor. Yök denkliği nedir araştırsın 3 forum elemanı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar çok merak ediyorum Ekrem in neyini seviyorsunuz, ne icraati var, ne yapmış, bunun üstüne konser yolsuzlukları, verdiği sözleri tutmaması, tatilleri, konuşmadaki tutarsızlıkları daha sayarımda yeter. Bana deseler ben bu adamı savunamam. Birde konudaki yorumlara bakıyorum boş sözler. Her tartışmadan güçlenerek falan çıkıyormuş😂adam resmen konuşamıyor, kendini ifade edemiyor gerçekten merak ediyorum. Akşam 3 saat her haber kanalını izliyorum bu adamın ne icraati nede iyi bir haberini görmüyorum buna yandaş medyaları dahil.

• Kent lokantası yeter ya kardeşim.

Ne oldu emekli ve asgarî ücretliye zam yapılmadı? Düştü mü enflasyon? Bak mazota yine zam, dünyada petrol fiyatları düşerken bide

Biz önüne çıkan engellerin farkındayız, buna rağmen hizmetler sağlıyor.

Çocuk yuvaları, öğrenci yurtları falan.

25 sene AKP yönetti, bunları görmedik? Niye?

• İmamoğlu nun diplomasının sahte olduğuna inanmayan şu videonun 20. dakikasından itibaren izlesin.

Mutlaka fanatikliği bırakacaktır.

İstanbul üniversitesi, ingilizce işletme bölümüne geçiyor ?

nasıl olabiliyor ?

o zaman en gözde fakültelerden birisi.

% 3'lük dilime filan girmek lazım.

dandik, parayla eğitim aldığın girne amerikan üniversitesinden yatay geçişle hooop nereye !

büyük ihtimalle para karşılığında bu iş oluyor.

1993'e kadar geçtiği yere yök tarafından denklik yok.

bunu bir kenara bırakalım.

a üniversitedesin bölümüne girdiğin taban puanın 500 o zaman geçeceğin bölümün taban puanı 510 ise asla oraya yatay geçiş yapamazsın.

paralı eğitim yapan, hiç bir kalitesi olmayan girne amerikan üniversitesinin malum bölümünün taban puanı daha mı yüksekmiş de kolayca geçiş yapıvermiş ?

zaten öyle bir taban puanın olsa Kıbrıs'da ne işin var ? Yaşadığın İstanbul'daki o gözde fakülteye gidersin ve bu yaşan yanlış işlere girmezsin.

Diyelim ki taban puanı hallettin, zaten denklik yok. Yök tanımıyor.

Ama işte parayla, torpille her işi hallederim müteahhit kafası bu.

Ama o dönemde o dandik üniversitede okuyan paşa, dayı vs torpilli çocuklar nasıl bu geçişi yapamayıp isyan etmiş, nasıl bu geçiş olmuş izleyin anlayın.

(11) Son dakika: İmamoğlu'nun diploması iptal | NVDU | Serkan Öz - Erdem Atay - YouTube

• Yükseköğretim Kurulu, Bosna Hersek’teki Travnik Üniversite’sinde ‘parayla diploma verildiği’ şikayetinin ardından üniversitenin denkliğini kaldırdı. AKP Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın halen bu üniversitede doktora yaptığı görüldü.

Kimse sizin elinize su dökemez. Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması 

• Muhalefetin kendi iç rekabeti ve bölünmüşlüğü ile alakalı bu iş . Mansurcular ile Ekremciler kapışıyor. Böyle ayak oyunları yapacaklarına HAKİKİ bir lider bulsalar keşke.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Öyle bir şey yok! O senin gibi tarikatçı tiplerin hayali Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması 

Konuyu ortaya atan Fuat Uğur olduğu için kim kimin peşinden koştuğu az çok belli oluyor.Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 23 Şubat 2025; 9:41:55 >

İmamoğlu neden şimdi açıklasın ki salak mı?

Gündemde kalıyor işte mis gibi. Zamanı geldğinde çıkarır gösterir gerekeni yapar magdur point kazanır.

Eğer bir üniversite diplomasında şaibe var ise Türkiye Cumhuriyeti'nde bir tane şerefsiz var onun dışında kimin diplomasında şaibe var ise anında ortaya çıkar gereği yapılır.

Hele hele bu şaibe akpnin işine yarıyor ise.

• Ben Galatasaray Lisesinde okudum parasız yatılı olarak. Biliyorsunuz çok yüksek puanlar gerekli bu liseye girmek için. Ben Türkiye birincisi olarak kabul edildim Galatasaray Lisesine. Bütün öğrenim zamanında her sene yeni öğrenciler gelirdi liseye yurt dışından başka liselerden geçiş yaparlardı. tabi fransızca ana dilleri oluyordu bu öğrencilerin. Hepsi liseyi bitirdi ve çok başarılı iş adamı ve devlette yüksek yerlere gelenler oldu. benim bahsettiğim zaman 70 li yıllar. Şimdi bu şekilde GS lisesinden mezun olanlara şaibeli geçiş yapmışlar diplomaları sahte. Üniversiteye de sahte diplomayla giriş yapmışlar diye bir mahkeme açılınabilinir mi? İmamoğlu diploması hakkında sahte veya şaibeli denmesi bana bunu hatırlattı.

• Basınla paylaşılan belgelere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1974 yılında üniversiteye girdi. 1981’in Şubat ayında da mezun oldu. Yani okulu yedi yıl kadar sürdü.
    • Erdoğan’ın basınla paylaşılan diploması mezun olduğu yıl olan 1981’den değil. Diplomanın aslıyla ilgili herhangi bir bilgi yok.
    • Erdoğan’ın aldığı geçici mezuniyet belgesiyle ilgili de bazı belirsizlikler söz konusu. Belgede fotoğrafı bulunması gerektiği yazarken, bu belgede fotoğraf yer almamış.
    • Basınla paylaşılan diploma duplikatası, 1 Kasım 1991’de alınmış. Erdoğan’ın bu tarihten önce elinde diploma olup olmadığı bilgisine açık kaynaklardan ulaşılamıyor.
    • Teyit, diplomanın aslı için Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na ulaştı, ancak henüz yanıt alamadı.

Teyit.org

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.