Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
1
Favori
10.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorsunuz Cumhurbaşkanı olabilmek için 4 yıllık Üniversite mezunu olma şartı var.

Ve İmamoğlu'nun Diplomasında şahibe iddiaları var. Kendisininde bazı programlarda ifadesi vardı Lisede çalışkan bir öğrenci değildim Top peşinde koşarken dersleri çok boşladık flan diyordu. Ama nasıl olduysa Kıbrıs'da paralı Özel bir Üniversitenin Mühendislik bölümüne kayıt yaptırıp oradan nasıl olduysa HEM YATAY- HEM DİKEY geçiş ile Türkiye'nin sayılı Üniversitelerinden birisi Olan İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme bölümüne hem yatay hem dikey yaptığını söylüyorlar.

O dönemde YÖK Kıbrıs'a denklik vermiyor daha doğrusu Kıbrıs'ı kapsamıyor bile. Üstüne Üniversite okuyanlar bilir. Mühendislik bölümünden kafana göre hem yatay hem dikey geçiş olmaz. Nasıl oluyorda Mühendislikten bir süre sonra gene özel üniversitede İşletmeye ordan yatay geçiş işe İstanbul Üniversitesi İşletmeye geçiş yaptığı araştırılacakmış...

Sınavsız girilen bir özel üniversiteden sadece başarı sırasına göre alan derece isteyen İstanbul'un en iyi Üniversitelerinden birine yatay geçiş yapıldı merak konusu. ( 1990 Yılında o bölüme sadece ilk 1000 giriyormuş.)

CHP'nin Cumhurbaşkanlığı ön seçiminde resmen aday olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sahte diploma soruşturması başlatıldı. İmamoğlu soruşturma kapsamında 26 Şubat'ta ifadeye çağırıldı.

Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturmasıwww.aa.com.tr
    İBB Başkanı İmamoğlu hakkında "sahte diploma" soruşturması
    https://www.aa.com.tr/tr/gundem/ibb-baskani-imamoglu-hakkinda-sahte-diploma-sorusturmasi/3489794

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 23 Şubat 2025; 16:9:2 >

• Velev ki, İmamoğlu 90 yılında torpille geçiş yapmış olsun, 93 yılında zaten YÖK KKTC'deki üniversiteleri tanımaya başlamış. Eee ne fark eder?

İmamoğlu okumamış mı İstanbul Üniversitesinde? Diploma almamış mı?

Cumhurbaşkanının bile diplomasını paylaşamadığı bir zamanda, bu ve bunun gibi soruşturmalar sadece iktidardaki korkuyu yansıtır.

• Diploma işine girerek büyük hata ettiler...

Herkes üni fotoğrafını paylaşsın da görelim....

• enflasyon insin diye faiz indirelim diyen biri ekonomist sıfatıyla 20 yıldır ülke yönetiyor ama tabi özkan da işini yapmak zorunda haliyle.

gündemi nasıl değiştiririz? oyununun bu haftaki ve önümüzde "süreçte" imamoğlu üzerinden olacağını gördük, tam bu zamanlarda çağrı yapması beklenen bir şahıs vardı bu arada, ondan da haber alamıyoruz, bahçeli'den de.

• ry4n kullanıcısına yanıt

Her şeye cevap veren İmamoğlu'nun 10 dakikasını almayacak bir iş bu !!! Açıklasın ve GÜNDEMİ DEĞİŞTİRSİN NASIL FİKİR ?

Nasıl hem yatay hem dikey geçiş yaptın transkriptin nerde. Notların veya Üniversite puanın nedir o dönemde.

Paralı bir üniversiteden derece isteyen Üniversiteye nasıl geçtin kim onayladı öğrenciliğini bunları açıklasın konu kapansın !!!

Ama Muhalif Troller hemen devreye girip koşunnn İmamoğlunun diplamasını veya Üniversite fotolarını atıyorlar :D Yaa Soru o değil ki. O üniversiteye nasıl geçtin soru buu. Üniversiteyi nasıl bitirdiği sorulmuyor zaten. Kör Topal biter okul. Beni al en iyi üniversitenin sağlam bir bölümüne koy zaten kör topal 6-7 yılda üniversite biter. Mesele ÖSS sınavında derece yapıp o bölüme girebilmekten zaten.

Not: Bu arada İmamoğlunun Üniversite mezuniyet Ortalamsı 59 deniyor. Oraya Yatay geçiş ile gelmiş birisinin ultra başarılı ve notmalrı çok yüksek olmalı. Ama 59 puan ile ucu ucuna bitiyor Üniversitede...

• Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması Bu da olursa şaşırmayın ...

• adam ibb belediye başkanı olmuş, kaç senedir bu işin başında. cb seçimlerine aday olunca, diploması birden sahte mi oluyor şimdi? Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması  ekonomiye bak hizaya gel ozkan.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

ŞUNU BİLMEK LAZIM BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İÇİN LİSANS DİPLOMA ŞARTI YOK.

Lise Mezunuda Belediye başkanı olabilir. Hatta Milletvekilliği içinde diploma şartı yok. İlk Okul mezunu olsan yeter.

Ama Cumhurbaşkanı olmak için Üniversite Diploması şart. Lütfen bilmeden konuşmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ukrayna'ya kaçma planı suya düşen sahne adı özkan olan tipten inciler. Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması 

• İddiaya yönelik tek bir itiraz yok. Enflasyon varmış, ondanmış.. Belki doğru bir iddia değildir, belki prosedüre göre 4 yıl Ünv okumuştur . Bana soarsan 8 yıl okusa ne yazar, İmamoğlu gibi kifayetsiz bir muhterisin Beylikdüzü başkanı bile olmaması lazımdı, kutuplaşma sağolsun vasatları yüceltiyor.

Bu arada Türk Devleti İmamoğlun'u devlet başkanı yapmazzz... 2nci bir Zelenski lazım değil bize...

• Bunlar boşu boşuna gündemi meşgul eden konular. Daha önce Fatih Portakal zaten üniversite arkadaşı olduğunu söylemişti.

Korkudan ne yapacağını şaşırdı artık iktidar.

Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma SoruşturmasıWatch İmamoğlu Diploması | Streamablestreamable
    Watch İmamoğlu Diploması | Streamable
    https://streamable.com/bodj7j
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

sanırım anlamadın. şu adrese gir bak ne düşündüğünü söyle. imamoğlu ben ekonomistim demedi. her şeyi biliyorum dememek lazım. evler yapılmış bitmiş, riski yeni fark etmiş olmalılar ki, şimdi patlatma yapıyorlar. manevi yönden çok iyi biri olabilirsin. ama bu durum senin yöneticilik yapacağın anlamına gelmez. işi bilene vereceksin. buna benzer bir durum sanki halifeler döneminde de var diye biliyorum ama şu an tam bilemedim. hangi dönemdi tam hatırlayamadım. neyse seçim zamanı olmasa bile, cb başvurusu yapıldığında da araştırılamaz mıydı? bal gibi de araştırılırdı. hatta o zaman bile velev ki sahte ise, diploma için yine sahte denebilirdi. neyse cb için üni diploması gerektiğini de senden öğrenmiş oldum. bilmiyordum. çok aydınlandım, sağol. Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması 

• Adamın diplomayı beğenmiyorsan kendi diplomanı koyda görelim. Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması 

• Ekrem imamoğluna oy vereceğiz. Her saldırıdan daha güçlü çıkıyor adam, devam edin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ekrem İmamoğlu zaten anlatmış her şeyi bunla ilgili, soruşturma neyin nesi? İktidar incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler için soruşturma açıyor, sonra davaya dönüşüyor ve hapis istemi.

Valla ne demişler, Güneş balçıkla sıvanmaz. Ne kadar açarlarsa açsınlar engellemeyecekler.

İmamoğlu Yatay Geçiş Açıklamaları

"Başvurum kabul edildi ve İstanbul Üniversitesi işletme fakültesi İngilizce işletmeye geçecektim. Geçişte bir talihsizliğimiz oldu kabul edildik ama iki ders kabul edildi iki dersin dışındaki bütün dersleri sıfırdan alacağım. Yani ben 2. sınıftan, 20 dersle başladım. Başarılı oldum. Üniversite yaşamım devam ederken yoğun bir iş hayatım da başladı. Babamın işi olan inşaat işiyle haşır neşir oldum. Hatta eşimin yöneticisi oldum. Meşhur köfteci dükkanları açtım. Bu esnada yine duramadım hem fakülte takımında hem üniversite takımında futbol oynamaya başladım. İstanbul Üniversitesi ile Türkiye şampiyonalarına gittik, Türkiye dördüncüsü olduk. Üniversitede İşletme Fakültesi'nin de kalecisiydim. Takımımız iki yıl üst üste İstanbul Üniversitesi'nde şampiyon oldu. Böyle keyifli spor hayatım var okuluma da gidiyorum. Derslerim iyi derken üniversite bitti tabii iş yaşamım çok yoğun. Tam üniversite bitti, askerlik konusu var. Üniversitenin sosyal bilimler fakültesinin insan kaynakları sınavına girip kazandım. O dönem 3 ders verdim ama böyle askerliği de uzatınca biraz tembellik yaptım ve bıraktım. Sonra, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde af çıktı ve programı bitirdim. Dolayısıyla İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi'nden İnsan Kaynakları mastırım var."

İşte diplomam

Ekrem İmamoğlu, hem futbolu, hem öğrenimini birlikte sürdürdü. 1994 yılında mezun oldu. Diplomasında dönemin İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Berkarda'nın, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Kurtuluş'un imzası var.

İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nden aldığı Transkript belgesi 16 Ağustos 2017 tarihini taşıyor. Burada, diploma programının İşletme Anabilim Dalı İnsan Kaynakları Yönetimi, Tezli Yüksek Lisans Programı (Örgün Öğretim) olduğu belirtiliyor.

İmamoğlu, o dönem gerçekten tembellik etmiş. 10 Eylül 2014'de bu programa kayıt yaptırmış, Af Kanunu çıktıktan sonra öğrenimine devam etmiş ve 24 Nisan 2017'de ancak mezun olabilmiş.

• BJK kullanıcısına yanıt

Sen Üniversite okumadın mı ?

Okusan mantığı anlayacan.

DENKLİK YOK. Resmi olarak TANIMIYOR YÖK KKTC deki üniversiteleri.

KKTC'de bulunan Üniversiteyi YÖK tanımıyor bile nasıl oluyor ordan kaydını sen derece ile alan Üniversiteye aldırabiliyon bu mümkün değil.

Orada bir katakulli dönmüş. YÖK bizde resmi bir kayıtta yok diyor zaten. Orada bir torpil döndüğü iddia ediliyor. Zaten o dönemki rektörmü dekan mı ne de Karadenizli oradan bir hemşericilik muhabbetine bir şeyler olmuş bakalım mahkeme sürecinde çıkacak ortaya.

Sen KKTC'de Mühendislik kazanıyor ve kafana göre Dönem Ortasında başka özel üniversitenin İşletmesine geçiyorsun orda 2 yıl okuduğunu iddia ediyorsun. Sonra hiç ders saymadan Yatay geçiş ile İstanbul Üniversitesine geliyorsun bunlar hayatın Normal akışına aykırı işler.

RESMİYETİ YOK ZATEN. Hayali bir üniversiteden resmi devlet üniversitesine geçmiş gibi bir şey oluyorsun.

• Diploma sahte.
    Yatay geçiş zaten usulsüz.
    Güya ingilizce eğitim veren bölümden mezun olmuş.
    Elindeki kağıttan okuduğu ingilizceyi nasıl seslendirdiğini bulun dinleyin. Gülmekten nefessiz kalırsınız.
    Tam hitap ettiği kesimi sembolü olan kişi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Narsist troller diploma beğenmiyor. Diplomalarınızı gösterin. Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması 

Velev ki, İmamoğlu 90 yılında torpille geçiş yapmış olsun, 93 yılında zaten YÖK KKTC'deki üniversiteleri tanımaya başlamış. Eee ne fark eder?

İmamoğlu okumamış mı İstanbul Üniversitesinde? Diploma almamış mı?

Cumhurbaşkanının bile diplomasını paylaşamadığı bir zamanda, bu ve bunun gibi soruşturmalar sadece iktidardaki korkuyu yansıtır.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Bunları diyorsunuz ama yıllardır ölümüne rteyi destekliyorsunuz. O yüzden dürüst olun artık. Ve bilin ki istediğiniz kadar korkun, ecele faydası yok.Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması 

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.