Benlik bir şey yok iş MAHKEMEDE... Soruşturma başladı 26 sında ifdeye gidecek. Halen bekliyorum CHP genel merkezi veya İmamoğlundan bu konu hakkında TEK KELİME YOK... Öğlen Mansur Yavaş'a sordular İmamoğlunun durumunu o bile savunmadı böyle bir şey yoktur yalandır flan demedi duruma bakacaz takip ediyom dedi geçti. İmamoğluna dava açılmış ve sesi çıkmıyor bu bile bir cevap bazılarına göre. Diğer 5 soruşturmada davada hemen twit atmış cevap vermiş TV kananlarına çıkmış veya partililer her yerde savunmuştu bu konuda konuşan YOK halen daha 24 saat geçti. Resmi bir cevap bilgi belge bakın benim notlarım buydu transkriptim buydu ortalamam şuydu ben ÖSS'den şu puanı almıştım şu ortalama ile gittim flan hiç bir şey açıklanmıyor benim ünibersitemin denkliği vardı flan hiç bir şey yok daha RESMİ açıklayan. Twittarda ne olduğu kim olduğu bilinmeyen 2-3 hesabın sözde paylaşımları dışında. YÖK doğrulamış dediğine dahir bir belge bilgi haber veya link paylaşabilsen keşke ? Veya CHP'den resmi bir açıklama gelsede hatta ben paylaşsam buradan ! |
Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması (8. sayfa)

-
-
YÖK zaten diplomayı onaylamış zamanında.
Daha neyini doğrulayan belge olsun?
Diploma orada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bekliyorum umarım düşündüğün gibi çıkmaz karar kesinleşince herkes susacak cumhurbaşkanlığı adaylığına hiç kimsenin laf etmemesi gerekir
Ayın 26 sında buradan hatırlatırım sana kabullenerek cevap bekliyorum senden
-
Haberler iddialar ortada. Bu iddiaları çürütürse ve haklı olduğunu ispat ederse KİM NE DİYEBİLİR ? Mahkemeden aklanır çıkar davada düşer zaten ! Ve İmamoğlu bakın bizi diplomamız ile vurmaya çalıştılar anlımız ak çıktık diye propaganda yapar.
Ama üniversite okumuş herkes az buçuk bilir yatay geçiş nedir dikey geçiş nedir. ÖSS puanı nedir ders nasıl alınır nasıl verilir AMa burada olanlar çoğu insanın mantığıma yatmayan işler halen daha düzgün bir açıklamada göremiyorum İmamoğlu tarafından.
Orada adamlar 450-480 puan ile girerken üniversiteye sen 150-200 puan alamıyacan sonra Özel paralı üniversiteye gidecen. Üniversitelerin seviyesine şöyle bak Mühendislik başlıyon sonra ben beğenmedim deyip 1-2 hafta sonra İşletmeye geçiyon. ( Normalde bu geçişler bile dönem arası veya dönem sonunda olur okul başladıktan sonra olmaz. )
Ama İmamoğlu İnşaat Mühendisliğine kayıt oluyor ordan İşletmeye geçiyor ordan bir bakıyon Yatay geçiş İle İstanbul İngilizce İşletmeye geçiyor flan burada olahan üsttü işler var. Bu kitabına uydurulmuş çıksa bile ahlaki değil. İlk 1000 e girenin zor girdiği bölüme sen sıfır emek sıfır çalışma ile yandan kaynak yapmış oluyorsun başlu başına.
Zaten Gazetede o dönem İstanbul Üniversitesinin yatay geçiş tercih şartlarıda çıkmış ve İmamoğlu'nde ÖSS puanı yok zaten en başta oradan kaybediyor. Denklik ve ultra başarılı olması notlarının hepsinin 100 olmasını flan geçtim... Denklik işide şüpheli yok Amerikan Üniversitesi üzerinden gösterseler bile gene kıbrıs'ı YÖK tanımıyor her şey soru işareti burada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 23 Şubat 2025; 18:20:25 >
-
Mesele akp olunca "kanuna uygun, o zaman gerisi boş" şeklinde takılan özkan şimdi "kitabına uydurulmuş çıksa bile ahlaki değil" demiş.
-
Yatay geçiş şekli sizce şüpheli değil mi?
YÖK'ün; Hulusi Akar'ın kızı Serra Akar'ın ABD'de biyoloji okurken 2003 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi'ne usulsüz yatay geçiş yaptığı iddiasıyla 2014 yılında yürüttüğü soruşturma sonucunda;
Yatay geçiş işleminin üzerinden 11 yıl geçtiği, Danıştay içtihatlarına göre ilgili lehine hak doğuran işlemin ancak 60 gün içinde geri alınabileceği, somut olayda kazanılmış hak oluştuğu, ilgilinin işlemi hileyle yapmadığı için idarede istikrar ve devamlılık ilkesi gereği yatay geçiş işleminin geri alınamayacağına ve birey aleyhinde sonuçlara tabi tutulamayacağına, karar verildiği ortaya çıktı.
(Emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok)
https://x.com/etkilihaber/status/1893681294812606543
Dilli bundan bahsetmemiştir herhalde.
-
Yani neyi savunuyorsunuz anlamıyorum.Hulusinin yaptığı çakallık imamoğlunun yaptığını aklıyor mu?Bizi tayyipten kurtarmak için bizim oyumuza talip birinin içinden tayyip 2.0 çiktığını görmek beni üzüyor açıkçası.Siz nasıl körü körüne savunuyorsunuz anlamak mümkün değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 23 Şubat 2025; 19:20:10 >
Şüpheli ise geçişi onaylayanlara önce sorarsın.
Kim onaylamış, cevabı ne olmuş?
Bu tür olaylar ispatlanamaz.Aşağidaki haber benim şahit olduğum bir olaydır.Herkes herşeyi biliyordu ama kimse hiçbir şeyi ispatlayamadı.Siyasetçi olmadığı için bu kadar konuşulmadı tabiki
İmamoğlu sizin beklediğiniz gibi kurtarıcı falan değil,tayyip 2.0 dır
Niye alakasız boş yorum yapıyorsunuz?
Beğenmiyorsan seçimde S.Oğan, F.Erbakan, A.Babacan aday olacak onlardan birisine oyunu sallarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 23 Şubat 2025; 19:55:11 > -
Yoo, benim bir kız arkadaşım gayet Türkiye'ye geçiş yaptı Girne Amerikan üniversitesinden.
Torpili de yoktu.
Ayrıca önce yanlışı kanıtla sonra gel konuş, boş yapma
Önceki genel başkanınız da tıpış tıpış diyordu.En son koltuğuyla beraber attılar partiden.
Bence yeni chp yönetiminde biraz akıl varsa Mansur Beyi aday gösterir.En ideali,en iyisi o şu anda
Aç bakalım şunu biraz konuya vakıfsin anlaşılan.Kız arkadaşın düşük puan aldı,parasıyla yerleşti.Sonra deli gibi çok çalışıp yüksek not ortalaması yaptı ve türkiyedeki yüksek puanlı bir yere geçiş mi yaptı?Öss ye neden bu kadar çok çalışmadı?Kibrıstaki Üniversite de yoksa çan sistemiyle not mu var?Namusuyla sinavına çalışip yerlesenlerin hakkını yediğinizi düşünmüyor musun?
Bak bir sürü haklı soru çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 23 Şubat 2025; 20:10:4 >
Alıntı
metni:Ingilizce bölümden mezun olup doğru düzgün ingilizce konuşamaması bile bazı şeyleri gösteriyor İngilizce bölümden mezun olmak için sular seller gibi konuşmak gerekmiyor. Bugün bile İngilizce bölümlerden mezun olanların yüzde 90'ı akıcı İngilizce konuşamaz. Kaldı ki, o zamanlar konuşabiliyor olup yıllar içinde pratik yapmadığı için şimdiki haline gelmiş olabilir. Çok yanlış bakış açısı.
Chp muhtemelen İmamoğlunu aday yapıyor. Beğenmiyorsan gider başkasına atarsın. Muhaleftten kimseyi beğenmiyorsan sokaktan 100.000 imza toplayıp kendin aday olabilirsin.
-
kapak koy oy veririz demediler mi
-
Aday olmak gibi bir derdim yok.Tıpkı bana dayatılanı koyun gibi yemeyeceğim gibi.Özgür bir vatandaş olarak kafama nasıl uygun görünürse ona göre davranacığım.Beğendiğim aday olmazsa sizin gibi tıpış tıpış da gitmem.Sana bol şans
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X