Şimdi Ara

Ekrem İmamoglu Elazığda ne işi vardı diyenlere gelsin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
2
Favori
40.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekrem İmamoglu Elazığda ne işi vardı diyenlere gelsin

Ekrem İmamoglu Elazığda ne işi vardı diyenlere gelsin

Bizi sana yoldaş kılan Rabbime sonsuz kere hamdolsun Reis. Bilseler omuzlarında nasıl bir yük olduğunu. O gözünden akan yaş uğruna Rabbim uzun ömürler versin vatandaşın derdiyle dertlenen koca yürekli adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lBaBaCaNl

Umurunda olmalı kardeşim.Yazdıklarının doğruluğu,yazdığın kelimenin veya cümlenin çoğu anlama çekilme ihtimalini ortadan kaldırır.Anlaşılmak istiyorsan yazdıklarına dikkat etmelisin.
    Forumda -özellikle siyaset tartışılırken- , herkes anlamak istediğini anlar. İmlanın doğru olup olmaması önemli değil. Bu yüzden çok da takılma böyle şeylere. Millet kafa dağıtmak için , zaman öldürmek için geliyor bu forumlara.
  • millet olarak alışmısız belediye başkanlarının oturdu yerden kalkmamalarına şimdi bi garip geliyor

karadeniz de ki bi çok belediye almanya daki şehirlerle kardeş yersen bildin gezmeye avrupa ya gidiyorlar avrupra ya

her zaman diyorum bizim millet sıkıştımı salağa oynamakdan hiç utanmaz

örnek veremicem çünkü tonla var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

İBB nezlindeki arama-kurtarma ekipleri bölgede faaliyetlerini başlatmış,bu güzel ve olması gereken bir yardımlaşma örneği.
    Çeşitli illerin belediye başkanlarıda ciddi anlamda ihtiyaca yönelik yardımları yolladılar.Böylesi bir günde olması gerektiği gibi herhangi bir siyasi düşünce içine girilmeden yapılan takdir edilmesi gereken adımlar bunlar ancak hiçbir başka belediye başkanı kalkıpta bölgede "inceleme" yapma gerekesinimi duymadı,bu elazığ belediye başkanı Şahin Şerifoğulları'nı bir noktada rencide edebilcek bir adım zira tam tersi bir durum olsa Şahin Şerifoğulları istanbul'da inceleme denetlemeleri yapsa bu yakışı kalırmıydı?

Ben imamoğlu'nun yaptığı yardımları değil ama elazığ'daki inceleme gezilerini doğru bulmuyorum.Zaten İBB olarak bölgeye ekiplerini sevk etmişsin,bir nevi gözün kulağın bu ekip,üstüne inceleme yapma gereksinimi duymana ne gerek var? Bunları geçtim,twiter hesabında "her türlü işbirliğine hazırız" söylemi doğru bir söylem değil.İBB başkanısın,bu noktada işbirliği yapma veya isteme lüksün yok,elindeki olanaklar itibariyle emir verirsin ve bölgeye gerekli yardımı yollarsın.Kalkıpta devlet yollayacağın yardımlara yok demeyeceği gibi itirazda etmez.AFAD kurumu ile iletişime geçiliyor zaten ve ihitaç olan yere yardımlar kanalize ediliyor,bunuda elazığ belediye başkanı tarafından organize ediliyor.

Yani demem odurki devletin bir hiyerarşik sistemi ve sistemin kendi içinde de bir uygulanma disiplini vardır.Elazığ başıboş bırakılmadığı gibi devletin ilgili kurumlarıda orda gerekli yükümlülükleri uyguluyor,elbetteki afet zamanı oluşan bazı eksiklikler olabilir ama bunuda davet beklemeksizin veya işbirliği edilmeksizin eldeki imkanlar dahilinde yardım edilmelidir.Bu noktada ankara belediye başkanı yavaşı'ı tebrik etmek lazım,tam bir devlet adamı disipliniyle elindeki imkanlar dahilinde çok organize yardımlar ulaştırdı ve bunu demagoji etmeden uyguladı.

Alıntıları Göster
    O kadar uzun uzun yazmana gerek yoktu mantıklı bir cümlen yok. Ekrem imamoğlu'nun yaptığı yanlış bir şey yok. Elinden geleni yapıyor. İyi günler

• İstanbul'da sel olurken tatile devam eden yine bu adam değilmiydi ? Adamı şişire şişire patlacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

hayır alakası yok hdp olaylarıyla falan zerre alaklı demiyorum ben bir Rizeli olarak bu ülkeye karadenizli bir c başkanı istemiyorum kafa yapısı cidden ülke yönetecek tarzda insanlar yok karadenizde. imamoğlunun chp den çıktığına kimse yanılmasın adam tam bir sağ muhafazakar kafa aslında. Rize trabzondan bu ülkeye yönetici olmaz düşüncesindeyim. yanlış düşünüyor olabilirim ama öyle yani.

bak muharrem inceyi seviyorum ciddi sempatim var kendisine şuan ki mevcut isimler arasında 35353535 kez muharrem derim buna mansur da dahil Muharrem şuan bozuk kadrolara sahip CHP partisi içinde resmen savaş veriyor düzeltmek için kazanabilir mi bilmem ama adam cidden sadece muhalefet değil herif partiyi bile toplamak istiyor ülkeye en faydalı isim muharrem bence.
    Muharrem ince seçim gecesi ortadan kaybolması , oylarına sahip çıkmaması ile "oylar çalınmıştır ama sonucu değiştirecek kadar değil "demesi ile kendini bitirdi.kimse ona güvenmez artık..

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Bende bu adam için ağlamak istiyorum.
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    Ben bunun halkta muazzam tutan bir algı olduğunu düşünüyorum. Bak şimdi başımızda bir zat var yaptığı hataların hangisinin bedelini ödedi ? Fetö bizim zamanımızda güçlendi dedi onca insanımız öldü geride kalan aileleri mahvoldu kandırıldık dedi bitti böyle bir hata yaptı. Çözüm dediler kandılar binlerce askerimiz şehit oldu vatandaşımız öldü. Suriyeye bulaştılar esad dediler ülkemiz milyarlarca dolar zarar etti.

Daha aklına gelebilecek binlerce olay ve çoğunda insanlar canından olmuş bu adama güveniyorlar ama hiç yetkiyi eline almamış insana güvenmiyorlar bence trajikomik. İnsanlar canından oldu yahu daha nasıl bir hata yapabilir bu herif eli kanlı kanlı oturuyor.
  • Şahane pazardaki balon oyunu geldi aklıma

• quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

Zaten yukarıdakini anca sen desteklerdin.
    süper yorum
  • Valla Ekrem İmamoglu çok iyi biçimde güven tazeledi bu video sayesinde. Samimiyeti ve kararligi gözler önüne tekrar sergilendi. Dünkü çocuk olmadığı da ortaya çıktı. Helal olsun valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 26 Ocak 2020; 18:34:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan İmamoğlu Elazığlıların da gönlünü fethetti...
    Zor durumdaki insanların her zaman yanında olduğunu gösterdi.
  • Siyasetçi değil de sanatçı olacak adam İmamoğlu tam bir şovmen..

• operadakises O kullanıcısına yanıt
    Siz anca çamur atın...
    Ekrem Başkan halkın gönlünü fethetsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Bu adam bana hic guven vermiyor. Allah sonumuzu hayir etsin. Sanki her hareketi baskalari tarafindan planlanmis bir adam gibi duruyor. Konusmasi, tarzi, hitabi hic samimi degil. Gozlerine bakinca cok garip gelmisti ilk gordugum zamanlarda. Simdi o hissi daha iyi anliyorum. Kimden ne talimat aliyorsa bence bir an once birakmali, icinden geldigi gibi konusmaya ve hareket etmeye baslamali.
    paragraf basi 'sanki her hareketi onceden planlanmis, kukla gibi duruyor' gibi girip
    paragraf sonu kimden ne talimat aliyosa bi an once biraksin gitsine dondurmussun kfksjs
    hayir kesin emin misin baskalari tarafindan yonetildigine yoksa sadece kendince mi dusunuyosun?
    ozetle iftira mi atiyon yoksa kendi dusuncelerini mi paylasiyon?

adam attigi yorumda butun duygulari yasamis anasini satiym

-ekrem imamogluna samimiyetsiz, dusuncesiz vs yakistirmalar yapanlarin karisindaki insanlari tanima konusunda cok zayif oldugunu dusunuyorum

• Yarın istanbulda 7 lik deprem olduğunda benzer manzarada ne yapılması gerektiği konusunda staj yapıyor.

Ey başkan!!

Olası ist de depreminde bu gördüğünün binlerce katını görecen. Belki yıllarca enkazlar kalkmayacak. O zaman çoğu kişinin olmak için can attığı başkanlık için 1000 kere keşke olmasaydım diyeceksiniz.

Bende size alın rant diyecem. Alın tepe tepe kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Bizi sana yoldaş kılan Rabbime sonsuz kere hamdolsun Reis. Bilseler omuzlarında nasıl bir yük olduğunu. O gözünden akan yaş uğruna Rabbim uzun ömürler versin vatandaşın derdiyle dertlenen koca yürekli adam.
    Ya geçen karfurdan sucuk aldim, 22 lira.
    Kasaya geldim, kasiyer kız aldı sucuğu oynuyor.
    Dedim napiyorsun? Dedi hırsızlara karşı alarm taktık sucuğa.
    Dedim dokunma alarma.
    Aldım sucuğu evin kapısına astım. Eve hırsız girerse alarm çalacak.
    Geceleri daha rahat uyuyorum artık.
    Teşekkürler AKP.

• Nede seveni varmış papaz heykeli dikip canlı bomba tiyatrosuna eşini gönderen papazoğlunun
    Millet kafayı yemiş, işi gücü bırakmış bir karaçalıdan gül vermesini bekliyorlar.

• gitmese de bu sefer neden gitmedi derler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.