Şimdi Ara

Ekrem İmamoglu Elazığda ne işi vardı diyenlere gelsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
2
Favori
40.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu adam deprem bölgesinde belediye başkanı. Deprem sonrası yapılacaklar için saha tecrübesi kazanıyor. Buradan kazandığı tecrübe ile olası İstanbul depremi için daha hazırlıklı olacak. Deprem tehlikesi olan her ilin belediye başkanı oraya gitmeli. Neresi zorunuza gidiyor bu durum? 3-5 oy kazanır diye mi korkuyorsunuz?
  • Herşeyi devletten beklememiş elini taşın altına koymaya gitmiş. Niye kızıyorsunuz?

Hep söylerim akpnin derdi ülke ya da vatandaş değil. Dertleri oy gitmesin, cepler boşalmasındır. Valinin konuşmasında da görürsünüz zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KK nerde, Bahceli nerde, Meral abla nerde, Temel dede nerde? Ekrem Başkan projesi olmasaydı hepsi ilk gün oradaydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 26 Ocak 2020; 14:30:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    hayır alakası yok hdp olaylarıyla falan zerre alaklı demiyorum ben bir Rizeli olarak bu ülkeye karadenizli bir c başkanı istemiyorum kafa yapısı cidden ülke yönetecek tarzda insanlar yok karadenizde. imamoğlunun chp den çıktığına kimse yanılmasın adam tam bir sağ muhafazakar kafa aslında. Rize trabzondan bu ülkeye yönetici olmaz düşüncesindeyim. yanlış düşünüyor olabilirim ama öyle yani.

bak muharrem inceyi seviyorum ciddi sempatim var kendisine şuan ki mevcut isimler arasında 35353535 kez muharrem derim buna mansur da dahil Muharrem şuan bozuk kadrolara sahip CHP partisi içinde resmen savaş veriyor düzeltmek için kazanabilir mi bilmem ama adam cidden sadece muhalefet değil herif partiyi bile toplamak istiyor ülkeye en faydalı isim muharrem bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colda

Olmuyor.

Alıntıları Göster
    bende onu diyorum olmuyor
  • Allah sonumuzu hayır mı etsin? Bu saatten sonra? AKEPE'nin yaptıklarından sonra? Bu adam kimseden talimat almıyor, hatta bir çok yaptığı işte kendisini partisinden de soyutlayarak hareket ediyor. Ben CHP'li belediye başkanı olarak değil, 16 milyon vatandaşımın yaşadığı İstanbul'un Belediye Başkanı'yım diyerek hareket ediyor.
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Şu yorumu okurken iq seviyem düştü hocam ne alakası var?

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    ''Olmuyor?'' değil ''olmuyor mu?'' diye yazacaksın seni amerikan çakması.Türkçe yazacaksanız Türk Dil Lügatına uygun yazacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 26 Ocak 2020; 15:46:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lBaBaCaNl

''Olmuyor?'' değil ''olmuyor mu?'' diye yazacaksın seni amerikan çakması.Türkçe yazacaksanız Türk Dil Lügatına uygun yazacaksınız.
    Turkce kursuna basla yarin bence. Omuyor
  • Yazdıklarımdan harf eksiğini mi çıkardın kardeşim? Bravo alkışlıyorum
  • quote:

Yazdıklarımdan harf eksiğini mi çıkardın kardeşim? Bravo alkışlıyorum
    Basta Omuyor yazmissin, degistirdin iste.

Turkce kursuna basla kardes, hemen yarin git kayit ol.

Diger sekmede acikti sayfa iyi ki. Insanlari asagilarken bir donup aynaya bak, komik duruma dusurme kendini kardes.

Ekrem İmamoglu Elazığda ne işi vardı diyenlere gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrahim Akca -- 26 Ocak 2020; 15:51:47 >

• quote:

PaTeRNo PaTeRNo PaTeRNo PaTeRNo PaTeRNo

Olmuyor mu diye sormuyorum zaten . Olmuyor diyorum , sondaki soru işareti -lanet olsun adamın senin derdi ne! - manasında .

Devlet dairesinde resmi yazışma yapmıyoruz burada , çok da tın yani

• Harf eksiği yaptığımı sana verdiğim cevapta yazdım zaten.Ayrıca yazdığım mesajın altında metni değiştirdiğim yazıyor.Uyarınla yazdığım harf eksiğini düzelttim sadece.Yerin dibine girdim şuan ne yazacağımı bilemiyorum.Mahfettin beni
    kullanıcı adımı niye yazdın kardeşim o kadar mı hoşuna gitti

''Olmuyor mu diye sormuyorum zaten . Olmuyor diyorum , sondaki soru işareti -lanet olsun adamın senin derdi ne! - manasında .'' orda ünlem kullanılır soru işareti değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Videoyu izleyen kimse yok anlaşılan.

Adam 99 yılında deprem sonrası 29 yaşında yardıma gidiyor.

Sondaki biberon konuşması herkesi perişan etti.

Ha Ak troller video konuşulmasın diye her şeyi yapıyor her zaman olduğu gibi.
    Konu başlığının güncellenmesi lazım 99 depreminde imamoğlu izmitteydi diye

• Peygamber efendimizin bir hadisi aklıma gelir:

'' Açıp içini kalbine mi baktın ''
    Siyaset için değil de insanımız için gittiyse ne mutlu ona
    Gün birlik günü dostlarım... Allah hayrını, yaptıklarını ve yapacaklarını kabul etsin. Amin

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan457

Şu yorumu okurken iq seviyem düştü hocam ne alakası var?
    İBB nezlindeki arama-kurtarma ekipleri bölgede faaliyetlerini başlatmış,bu güzel ve olması gereken bir yardımlaşma örneği.
    Çeşitli illerin belediye başkanlarıda ciddi anlamda ihtiyaca yönelik yardımları yolladılar.Böylesi bir günde olması gerektiği gibi herhangi bir siyasi düşünce içine girilmeden yapılan takdir edilmesi gereken adımlar bunlar ancak hiçbir başka belediye başkanı kalkıpta bölgede "inceleme" yapma gerekesinimi duymadı,bu elazığ belediye başkanı Şahin Şerifoğulları'nı bir noktada rencide edebilcek bir adım zira tam tersi bir durum olsa Şahin Şerifoğulları istanbul'da inceleme denetlemeleri yapsa bu yakışı kalırmıydı?

Ben imamoğlu'nun yaptığı yardımları değil ama elazığ'daki inceleme gezilerini doğru bulmuyorum.Zaten İBB olarak bölgeye ekiplerini sevk etmişsin,bir nevi gözün kulağın bu ekip,üstüne inceleme yapma gereksinimi duymana ne gerek var? Bunları geçtim,twiter hesabında "her türlü işbirliğine hazırız" söylemi doğru bir söylem değil.İBB başkanısın,bu noktada işbirliği yapma veya isteme lüksün yok,elindeki olanaklar itibariyle emir verirsin ve bölgeye gerekli yardımı yollarsın.Kalkıpta devlet yollayacağın yardımlara yok demeyeceği gibi itirazda etmez.AFAD kurumu ile iletişime geçiliyor zaten ve ihitaç olan yere yardımlar kanalize ediliyor,bunuda elazığ belediye başkanı tarafından organize ediliyor.

Yani demem odurki devletin bir hiyerarşik sistemi ve sistemin kendi içinde de bir uygulanma disiplini vardır.Elazığ başıboş bırakılmadığı gibi devletin ilgili kurumlarıda orda gerekli yükümlülükleri uyguluyor,elbetteki afet zamanı oluşan bazı eksiklikler olabilir ama bunuda davet beklemeksizin veya işbirliği edilmeksizin eldeki imkanlar dahilinde yardım edilmelidir.Bu noktada ankara belediye başkanı yavaşı'ı tebrik etmek lazım,tam bir devlet adamı disipliniyle elindeki imkanlar dahilinde çok organize yardımlar ulaştırdı ve bunu demagoji etmeden uyguladı.

• quote:

kullanıcı adımı niye yazdın kardeşim o kadar mı hoşuna gitti

''Olmuyor mu diye sormuyorum zaten . Olmuyor diyorum , sondaki soru işareti -lanet olsun adamın senin derdi ne! - manasında .'' orda ünlem kullanılır soru işareti değil.
    PaTeRNo Hoşuma gitti .Yorumunla beraber okuyunca baya güldüm

İmla hatasının farkındayım. Zaten yazdım , burası resmi daire değil , dolayısıyla çok da umrumda değil .

Kendi cümlelerini düzelt benimkilerden önce .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 26 Ocak 2020; 16:24:28 >

• Gitmesi yardım etmesi güzel şeyler.Ama imamoğlu cumhurbaşkanlığına oynadığı için bunları yapıyor sürekli göz önün olması lazım.He ben oy verirmiyim vermem.
    Umurunda olmalı kardeşim.Yazdıklarının doğruluğu,yazdığın kelimenin veya cümlenin çoğu anlama çekilme ihtimalini ortadan kaldırır.Anlaşılmak istiyorsan yazdıklarına dikkat etmelisin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.