Şimdi Ara

Ekrem İmamoglu Elazığda ne işi vardı diyenlere gelsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
2
Favori
40.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Izledim, karakter olarak, üslup olarak Ekrem Imamoğlu çok saygılı, düzgün bir adam zaten.
    Istanbuldayken Gölcük depremine gitmesiyle şimdiki aynı şey değil.Olay şu ki siyaset basamaklarını çok hızlı çıkmaya çalışıyor ama bu şuan olduğu gibi halkın gözüne batıyor.Ekrem Imamoğlu şuan Cumhurbaşkanı adayı veya siyasi parti genel başkanı değil.Istanbul Büyükşehir belediye başkanı.Ben de buna göre davranması gerektiğini düşünüyorum.Istanbul'un sorunlarıyla ilgilensin önce sonra kürt belediye başkanlarının atılması, elazığ depremindeki afetzedelere yardim için yerine gidilmesi sorunlarını vakti gelince çözer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Kişi kendinden bilir işi diyebilirim sana. Prim için bu ülkede neler neler yapılmışken, İmamoğlu sırf c.baskanı adayı olacak diye endişelenip, siyasilerde aradığın en önemli kritiğin bir anda samimiyet olması hiç "samimi" değil. Ayrıca (sana göre) tüm Türkiye'yi teslim eden birisinin kendinden olmayanlar için kullandığı ayrıştırıcı dili eleştirmeni beklerdim senden. Çünkü çok güzel bir "samimiyete önem veren seçmen" profili çiziyorsun.

Mesajından anladığım kadarıyla inançlı birisin ;

Diyanet işleri başkanı
    Mercedes
    Allah aşkına çok garip gelmiyor mu ikisi yan yana, nasıl bağlıyorsunuz anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 26 Ocak 2020; 11:1:3 >
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    İstanbul Büyükşehir Belediye başkanının oraya gitmesinde ne zarar var?
    Yarın bigün İstanbul’da deprem olsa herkes oraya gitmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 26 Ocak 2020; 11:2:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herşeyi geçelim deprem olan bölgeye gitmiş beraberinde yardım için arama kurtma ekibide yönlendirmiş bir kişiyi buraya gelipte kimse klavye delikanlılığı yapmasın burada önemli olan durum farkında olan belediye başkanlarının yardıma koşmasıdır.Buraya gelmiş bazı arkadaşlar hala siyaset yapmaya çalışıyor ulan hiç mi aklınız yok sizin adam ne düşcesiyle geldiği önemli değil önemli olan oraya gelmesi her ne durumda olursa olsun bir başkanın oraya gitmesi onun büyüklüğünü ve sıcak kanlılığını gösterir unutmayın Allah kimseye muhtaç değildir ama insanlar birbirine muhtaçtır.Sen şimdi benzer durum yaşasan ve başka ilin başkanı gelse ve görsen memnun olmayacak mısın hiç rahatlama hissetmeyecek misin? Gelmiş burada bir kaç balık beyinliler boş yapıyorlar.

Haydi bakın yolunuza haydi anca gidersiniz.
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    Kişinin korkuları davranışlarını etkilermiş. Benim ekrem'den tek beklentim iyi bir belediye başkanlığı ama malum partililer c.baskani olacak diye için içini yiyor. Biraz sakin olun be

• Funder kullanıcısına yanıt
    Yav Cbaskani adayi olsun gitsin, neyinden endişeleneyim?Forumda geçmiş mesajlarım da var kardeşim, uygulanan dış politikayı da,Istanbul seçimlerinin yenilenmesini de yerin dibine vuran bir sürü paylaşımım vardır.Ayni şekilde Sn. Cumhurbaskaninin, Ekrem Imamoglu'nu, Sisi ile kıyaslayan söyleminin de doğru olmadığını,halk nezdinde ters tepecegini söyledim söylerim.Hatta seçimler yenilenirse, aynı siyasi görüşü benimsemememe rağmen, istanbulda yaşamış olsam imamogluna oy atacağımı, ak partinin de silkelenmesi iyice kendine gelmesini de yazmış söylemiş birisiyim.

Aynı şekilde bugün de Ekrem Imamoglu'nun ne Mardinde Ahmet Turk'un yanında; ne Elazig'da olmaması gerektiğini söylüyorum.

Diyanet işleri başkanının ve dahi devletin tüm kurumlarındaki makam araçlarının en az seviyeye indirilmesini de söylüyorum kardeşim.İtibar mercedes S serisi ile değil, çalışmaktan basinin karşısında uyuklamakla kazanılır benim gözümde.

• Funder kullanıcısına yanıt
    Ne olacağı beni hiç ilgilendirmiyor.Sadece adam niye oraya gitti gibi boş konuşmalara sinir oluyorum.Bunu sert bir dille yazmak istedim.Bu ülkede kim başkan olursa halkı unutuyor onun için kimin başkan olacağı hiç önemli değil çünkü değişen sadece başkan başka hiç bir şey değişmiyor.Gerçekten herşeyi elinden geldiğince değiştirecek biri olursa görürsem buna inanırım.
  • Peacifullord kullanıcısına yanıt
    Zarar tabi ki yok.
    Insanligini eleştirmiyorum.
    Siyaseten bazı amaçları olduğunu düşünüyorum bunu eleştiriyorum.
    Dün Mardine gitmesini de eleştirdim, bugün bunu da eleştiriyorum.
    www.gercekgundem.com
    Mansur Yavaş'tan Elazığ talimatı
    https://www.gercekgundem.com/siyaset/151879/mansur-yavastan-elazig-talimati

Sayın Mansur Yavaş gitmedi.Simdi Mansur Yavaş yardımsever birisi değil mi?Adam tırlarla yardımını yapmış bitti.
    Gidip orada hicbir ülkesel vasfın olmamasına ragmen vatandaşların elini sıkmanın mantığı yok.

Cumhurbaşkanlığının altyapısını hazırlıyor Ekrem Imamoğlu, peki hazırlasın ama biraz yavaş git be kardeşim.

• videoyu youtubdan bulup direk buraya ekle. mal troller açıp izlemeye korkmuşlar belli ki.

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

imamoğlunun gitmesinden ziyade twiter mesajı sıkıntı zira "her türlü işbirliğine hazırız" demesi hoş değil,sanki devlet deprem bölgesinde çalışmıyor,iş yapmıyor gibi bir algı oluşturdu ve bunu bir iş yapma meselesine dönüştürdürdü,sonuç itibariyle yardım elbette edilecek ve imamoğlu özeline davetiye gönderilmesi gerekmiyor.Bakınız mansur yavaş halk ekmek tırlarını yolladığını duyurdu..illaki bölgeye gelme,görme faaliyetini yapmasına gerek yoktu imamoğlunun,ibb nezlinde yapacağı yardımlar önemli ama bunu bir gösteriş edasında yapmamalıydı.Şuan devlet erkanları bölgede gerekli tüm kollara en etkin şekilde müdahale ederken imamoğlunun kamuoyuna "işbirliğine hazırız" söylemi yakışı kalmadı..

Ayrıca elazığ'ın bir belediye başkanı varken onu rencide edecek şekilde deprem bölgesini inceleme yapar şekilde gezmesi ne derece etiktir düşünülmesi gerek..Millet canıyla uğraşıyor orada,işbirliği lafları yerine afad ekiplerinin tespit ettiği eksiklikler neticesinde ibb olarak yardım yollasa daha makbüldü benim için.
    Adam ne yapsa beğenmemek için türlü bahane uretiyorsunuz , ağzıyla kuş tutsa yaranamaz size

• ~kasva~ kullanıcısına yanıt
    Hehehe Mansur Yavaş guzellemsi ile İmamoğlu nun acısını örtme çabası. Adam 800 bin fark attı istediği şovu yapar..

• Bunu isteyen akp medyası adam ibb başkanlığı seçim sürecinde herife c başkanına sorulacak sorular sordular hatta c başkanına korkudan soramadıklarını sordular herife c başkanı muamelesi yapılıyor adam da sizin bu güveninizi kırmıyor bu kadar basit. Bence c başkanı olmamalı ayrıca.

• kahkuli K kullanıcısına yanıt
    Dinozorlu Melih depremden sonra Ecevit paylaşımı yapmış. Hükümeti övmüş.

Şakşakcisi tayfa titreye titreye boşalmış.

Ama düşünme yeteneği gelişmemis kişilerin avuntusu bu 21 yıl önce olmuş depremi bu zamandan binlerce kat düşük teknoloji binlerce kat az toplanan vergiler ile kıyas ediyorlar.

• Arkadaşlar,
    Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanına en ufak bir terbiyesizlik yapmadı.
    Ama nedense Akp cenahı hep ona saldırıyor.
    Hırsız diyemiyorlar, tembel diyemiyorlar, çok geziyor ve şov yapıyor diyorlar.
    Genç adam, ağzından kötülük çıkmıyor. Bırakın işini yapsın size ne. koskoca İstanbul’u yönetiyor. Tabii gezecek de konuşacak da. Unutmayın Tayyip Erdoğan da böyleydi belediye başkanıyken. Tv’de Aziz Nesin ile tartışmak Belediye Başkanının işi miydi? Laiklik tartışmak Belediye Başkanının işi miydi?
    Cumhurbaşkanı adayı olursa da olur. Kazanırsa kazanır. Allah aşkına 300 yıl aynı kişi mi yönetsin bu ülkeyi? Sizi de anlamak mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 26 Ocak 2020; 13:19:6 >
  • Oraya gitmesi gereken tek isim imamoğlu idi o da gerekeni yapmış zaten bunda garip bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 26 Ocak 2020; 13:20:49 >
  • Kraldan çok kralcı şakşakçı yalaka cnn muhabirini önce konuşun bitirin sonra imamoğluyu gündeme alırız. Sahi o muhabir terfi aldımı haber verim dm ile.

Hocam belli değil mi sebebi. Durdurulamaz bi yükselişte İmamoglu. Şimdiden önünü kesmeye çalışıyorlar adamın. Çamur at izi kalsın diye. Ama hatıralarda niye gittigi değil oraya gidip yardima destek olduğu kalacak tıpkı 20 yıl önce de yaptığı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Bunu isteyen akp medyası adam ibb başkanlığı seçim sürecinde herife c başkanına sorulacak sorular sordular hatta c başkanına korkudan soramadıklarını sordular herife c başkanı muamelesi yapılıyor adam da sizin bu güveninizi kırmıyor bu kadar basit. Bence c başkanı olmamalı ayrıca.
    hocam neden cbaşkanı olmamalı
    karısını tiyatroya gönderdiği için mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.