Şimdi Ara

Ekrem İmamoglu Elazığda ne işi vardı diyenlere gelsin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
2
Favori
40.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

İsteyen gider , onu bunu şunu ilgilendirmez diye bir kaide yok. Sadece devlet memuru asli görevini bırakıp gidemez.

Alıntıları Göster
    Belediye başkanlari Bağkurlu oluyor. Primini kendi ödüyor. Hic Bağkurlu devlet memuru gördün mü? Peki hiç seçilmiş devlet memuru gördün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Dur tahmin edeyim fanatik bir akplisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Bu mesaj silindi.
    Bu İmamoğlu gitti TRT ye terörist başının kardeşini çıkarttı. Sonra başka birini çıkartıp terörist başının mektubunu okuttu!!

• Böyle sanki düşmanından bahsedermiş gibi, her horoz kendi çöplüğünde öter nidâlarıyla harpten sonra düşmanının merhametini şeref meselesi eden bizim size ihtiyacımız yok demeye getirenleri anlamıyorum. Bu ülkenin 81 belediye başkanı vardı da valisi vardı da hepsi başına buyruk mu hareket edecek her daim, hiç mi yanyana durmaya vesile bulamayacak kara günde bile?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Siz amerikada kebapçılık yapan adamı seçim analisti , uydurma varsayımlarla illuminati uzmanı sıfatını kendine koymuş kitap yazıp para kazanmaya çalışan cemaat üyelerine bilimci sıfatıyla yaklaşan ahaberi izlemeye devam edin asıl tehlike o izledikleriniz.Her söylenilediğimize karşı çıkıp sonra biz kandırılmışız daha çok dersiniz fetö gibi örgütleşen dalkavuklar sayesinde.
    bütün isparklara da teroristleri getirecekti. Şimdi bayanlar falan görüyorum. Bayan terorist mi bunlar acaba ?????

Belediye içersinde akp için her türlü desteğini esirgemeyen muhabbettini sevdiğim insanlar var mesela onların korkusu içeriye yığınla" Terorist " koymasıydı. Adam şimdi diyor ki işin ehli insanlar geldi işini bilen takip eden bu işten anlayanlar geldi. Ben bunu oradan Akp sevdalısı birinden direk duyuyuorum siz kimden "Piyon" olduğunu duyuyorsunuz ?

Yapmayın Allah aşkına burada piyon falan yok.

Burada rekabet var.

Rekabet candır.

Rekabet imamoğluna ya da Binali'ye yaramaz . İstanbul'da yaşayan Sana ve bana yarar.

İstanbul'da başkan kim olursa olsun artık biliyor ki Ensesinde Nefes var biliyor ki hizmet ederse bir sonraki seçimde yine birinci olacak.

Ülkemde rekabet olsun, olsun ki bizim işimize gelsin.

Bu arada İmamoğlu'nun yaptıkları iz bırakıcı ve Halka yarayan bir şey. Seçime doğru daha belirgin daha halk yanlısı adımlar atacaktır. Bu adımlar Binali'ye yaramaz ama Halka yarar.

• imamoğlunu erdoğana rakip görenlere gülüyorum nekadar allasanızda pullasnızda kapasitesi belli kılıçdaroğlundan farkı yok adamın neymiş ziyaret etmiş etsin ne var bunda ? ister rant ister insanı ama yorumlara gülüyorum + tv en çok güldüğüm imamoğlu ve kılıçdaroğlunu görünce otur izle komediyi yanına çekirdek çitle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Gitmese bu nasıl başkan adayı olacak derler. CHP li değil mi halk umurunda değil derler.

Gidince ne işi var derler. Gidince gösteriş yapıyor derler.
    kim diyecek bunları? ciddi misin? bu zamana kadar neden istanbul belediye başkanlarına bunlar denmedi peki? şimdi izmir belediye başkanı ankara belediye başkanı neden gitmedi mi diyorlar? her şey çok net ortada ya konuşmaya bile gerek yok bunları savunmanız bile saçma yani
  • İmamoğlunu sistematik kötülemeye devam. Siz kötüledikçe sevenlerin sayısı çığ gibi büyüyor bilesiniz. Derdiniz reisiniz koltuğu kaybetmesin. Deprem olmuş insanlar ölmüş ne gam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pal kullanıcısına yanıt
    Ama mutlusun... değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    ???? Ne alaka..?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1926531A2

imamoğlunu erdoğana rakip görenlere gülüyorum nekadar allasanızda pullasnızda kapasitesi belli kılıçdaroğlundan farkı yok adamın neymiş ziyaret etmiş etsin ne var bunda ? ister rant ister insanı ama yorumlara gülüyorum + tv en çok güldüğüm imamoğlu ve kılıçdaroğlunu görünce otur izle komediyi yanına çekirdek çitle :)
    Wuhahahahaha wuhahahahaha aynen öyledir kapasite dedektörü kişi seni..

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Aç bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Bu mesaj silindi.
    Wowwww yine bir"Büyük Resmi" gören kitleden saksakci gelmiş atıp tutuyor.

Sizin asıl büyük piyonu görme vaktiniz gelmedi mi?

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Görüşüne yeterli cevabı verebilecek IQ da adam yok , gelen cevaplar komik.
    Ne olursa olsun fanatizm zarar , İstanbul’da afet olur iken tatilini kesmeyen adam da ne kadar kalee alınır oda ayrı bir durum tabi ,işi gücü şov herkes görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deluxx -- 27 Ocak 2020; 8:23:52 >
  • Erdoğan için söyledin bunu değil mi ?

• subaortik S kullanıcısına yanıt
    20 yıl once, İmamoğlu daha siyasete atılmamışken, herhangi bir çıkar amacı gütmeden, sırf yardım etmek için deprem bölgesine gitmesine inanamıyorsunuz değil mi ? çünkü sizlerin taptığı siyasetçilerin bir çıkarları olmadan kimseye günahlarını vermediğini, yardımları sırf oy uğruna yaptıklarını biliyorsun.

Yaptığı her şeyden kazanç bekleyen, şark kurnazı siyasal islamcı sünepeleri şoke eden, milletimizi birleştirebilecek koca yürekli başkanın mayasını o zamanlardan belli eden video olmuş.

Boşuna çırpınıyorsunuz, ama iftiralariniza devam edin. çünkü siz bu pislikleri atmaya çalıştıkça elinize daha çok bulaşıyor. gittikçe daha fazla insan sizin iktidarınızı korumak icin herşeyi yapabilecek, şeytani mahluklar olduğunuzu görüyor.

Bu artık iyi ve kötünün mücadelesi kadar berrak bir ayrım. Zaman aleyhinize işliyor, kötülük her zaman kaybetmeye mahkumdur. kötülüklerinizle devam edin ki sonunuz iyice felaket olsun...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.