Şimdi Ara

ekrana goruntu gelmiyor[yeni sistem]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaslar toplama pc yptim pc bugun kargoyla elime ulasti ama kasa calismasina ragmen ekrana goruntu gelmiyor.ekran karti islemci kasa ve psu fani hepsi calisir vaziyette,ramleri taktim cikardim islemciyi taktim cikardim ekran kartini taktim cikardim farkili monitor denedim ama durum hala ayni.kasadan bip sesi falan gelmiyor.gaywt duzgun calistigi gozukuyor.

asus m5a97 970 anakart
    phenom 2 x4 965 be
    powercolor hd 6870
    high power 550 80+
    8 gb geil enhance 1600 mhz cl 9 ram
    seagate 500 gb hdd

pcyi teknobiyotikten aldim montaji yapilmis halde geldi bi tek ben ekran kartini taktim sorun ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: daybreakfb

merhabalar arkadaslar toplama pc yptim pc bugun kargoyla elime ulasti ama kasa calismasina ragmen ekrana goruntu gelmiyor.ekran karti islemci kasa ve psu fani hepsi calisir vaziyette,ramleri taktim cikardim islemciyi taktim cikardim ekran kartini taktim cikardim farkili monitor denedim ama durum hala ayni.kasadan bip sesi falan gelmiyor.gaywt duzgun calistigi gozukuyor.

asus m5a97 970 anakart
    phenom 2 x4 965 be
    powercolor hd 6870
    high power 550 80+
    8 gb geil enhance 1600 mhz cl 9 ram
    seagate 500 gb hdd

pcyi teknobiyotikten aldim montaji yapilmis halde geldi bi tek ben ekran kartini taktim sorun ne olabilir?

Bu sorun hakkında tek düşündüğüm fikir ekran kartı uyumsuz olabiir. İstersen bir servise baktır. Olmazsa yeni bir ekran kartı alabilirsin.

• ramleri farklı slotlara takıp dene. olmadı tek tek takıp dene.
  • ya öyle birşey ki adamlara 45 tl fazladan montaj ve test için para ödüyoruz,hala gelen bilgisayar problemli nasıl bir sorumsuzluktur bu ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

ramleri farklı slotlara takıp dene. olmadı tek tek takıp dene.

denedim hocam farklı slotlara taktım,tek tek taktım,az önce bios pilinide çıkardım ne yaptımsa nafile.
  • quote:

ya öyle birşey ki adamlara 45 tl fazladan montaj ve test için para ödüyoruz,hala gelen bilgisayar problemli nasıl bir sorumsuzluktur bu ya.

hocam haklısınızda böyle yerlerden ben şahsen alışveriş felan etmem vatandan alsaydın %25 indirimle..şimdi götürürdün kasayı gözümün önünde test edin derdin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Temmuz 2012; 17:31:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

ya öyle birşey ki adamlara 45 tl fazladan montaj ve test için para ödüyoruz,hala gelen bilgisayar problemli nasıl bir sorumsuzluktur bu ya.

hocam haklısınızda böyle yerlerden ben şahsen alışveriş felan etmem vatandan alsaydın %25 indirimle..

keşke öyle yapsaymışım,yaptık bir hata işte.bir de sunbeam işlemci soğutucusu aldım.soğutucuyu takmamışlar.bir baktım ki soğutucu eşşek kadar birşey.uyumsuz mudur nedir?anakartla vida yuvaları uymuyor.
  • quote:

keşke öyle yapsaymışım,yaptık bir hata işte.bir de sunbeam işlemci soğutucusu aldım.soğutucuyu takmamışlar.bir baktım ki soğutucu eşşek kadar birşey.uyumsuz mudur nedir?anakartla vida yuvaları uymuyor.

valla hocam ne diyeyim.geri gönder felan diyeceğim de kaç gün daha böyle mağdur olacaksın kimbilir.bari hemen gönder ve ara söyle hatalı parçayı bulun yenisini takın soğutucu işinide söyle ben size test için +45 ytl verdim siz bu testi yaptığınıza eminmisiniz de ? böyle saçma durumlar olacağını bilseydim sizden birşey almazdım de.
  • quote:

quote:

valla hocam ne diyeyim.geri gönder felan diyeceğim de kaç gün daha böyle mağdur olacaksın kimbilir.bari hemen gönder ve ara söyle hatalı parçayı bulun yenisini takın soğutucu işinide söyle ben size test için +45 ytl verdim siz bu testi yaptığınıza eminmisiniz de ? böyle saçma durumlar olacağını bilseydim sizden birşey almazdım de.

aradım hafta sonu da kapalı tembel herifler.mail attım kaydırdım biraz.pazartesiden öncede kargolayamam.en erken salı günü ellerine ulaşcak.uğraştırcaklar yani başka bişey değil.

• Merhaba senin bilgisayara benzer bir bilgisayarda ben topladım teknobiyotikten.Anakartımız aynı.Bende bilgisayarımı açtığımda hiç elektrik gelmedi.Bilgisayarı geri gönderdiğimde anakart hatalı çıktı ve anakartı servise gönderdiler.Bir hafta sonra servisten cevap gelecekmiş.Bende bunu beklemedim ve aynı yerden yeni bir anakart aldım.Az önce bilgisayar geldi açtığımda sıkıntı olmadı ama çift anakart parası vermiş oldum.Galiba almış olduğumuz bu anakartların çoğu hatalı.Geçmiş olsun teknobiyotikle epey uğraşacaksın iyi günler.
  • sorunu suanda cozdum,islemcinin pinleri yamulmus falcatayla duzeltince problem kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam :)
  • quote:

sorunu suanda cozdum,islemcinin pinleri yamulmus falcatayla duzeltince problem kalmadi

bazıları ilerde sorun çıkardwa bilir diyorlar
  • Senin adına sevindim.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejectx

quote:

sorunu suanda cozdum,islemcinin pinleri yamulmus falcatayla duzeltince problem kalmadi

bazıları ilerde sorun çıkardwa bilir diyorlar

şuanlık kurtardık da bakalım ilerde nolcak çok fazla pin zarar görmemişti zaten 3-4 tane pin yamulmuştu onları da düzelttim işte.
  • yine de gönderirdim ben ayrıca soğutucuyu takmamışlar.İnsan utanır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.