Şimdi Ara

Ekran sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze merhaba benim bir sorunum var.size nasıl başladığını anlatıyım counter strike a girmeye çalıştığımda bu şekilde oldu bilgisayara reset attım düzelir diye düzelmedi sonra dedim ekran kartı ısınmıştır bilgisyarı kapadım yattım gene düzelmemiş en sonunda format attım gene olmamıs ve sizden yardım istiyorum ne yapmam lazım siz bana cevap verir ken bende bilgisyarımn içini acım bi guzel supurgeyle tozunu alım resimide verdim.

capsverlan.com/show-image.php?id=a730e0a2430d259c061414f8341c0b24

yardımlarınızı bekliyorum

http://capsverlan.com/pictures/a821634fe8b1d561a56b2d375eba10a3.png

Orijinalden alıntı: psycon

Öncelikle herkeze merhaba benim bir sorunum var.size nasıl başladığını anlatıyım counter strike a girmeye çalıştığımda bu şekilde oldu bilgisayara reset attım düzelir diye düzelmedi sonra dedim ekran kartı ısınmıştır bilgisyarı kapadım yattım gene düzelmemiş en sonunda format attım gene olmamıs ve sizden yardım istiyorum ne yapmam lazım siz bana cevap verir ken bende bilgisyarımn içini acım bi guzel supurgeyle tozunu alım resimide verdim.

capsverlan.com/show-image.php?id=a730e0a2430d259c061414f8341c0b24

yardımlarınızı bekliyorum

Ekran kartının driverini kaldırıp en güncel sürümünü yükle .

• @TheDefiler
    ben verilen resimde herhangi bir ekran kartı driveri ile ilgili sorun görmedim eğer siz birşey farkettiyseniz paylaşırmısınız , yoksa ezberemi yazıyorsunuz ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.