Ekran kartımın fanı çalışıp çalışıp duruyordu.Bir program ile ayarlama yaptım sonra hep çalışıyor fakat sanırsam yavaş çalışıyor.Çünkü eskiden ekran kartım hiç ısınmıyordu şimdi ısınıyor.Oyun sırasında ekranda renkler bir birine giriyor.Reset atmam gerekiyor.Resetden sonra oyuna girdikten 5 dk sonra aynı seyler yine oluyor.Eğer oyun açarsam.Sesde cıkarıyor.Nasıl bir çözüm önerirsiniz.Ati x9550 ekran kartım
Kullandığınız ,programın ismini biliyor musunuz?(Riva Tuner mi?)
ewet Riva Tuner
Bide yiğenimin pc sinde oyun acar acmaz kasa kapanıyor. bu 2 sorum hakkında yardımcı olabilirmisiniz
ekran kartını çıkartıp tak driverleri tekrardan yükle bende oluyordu gerçi ses yoktu ama ısınmada yoktu driver ı tekrar kurdum sorun çözülmüştü...
servis pack 3 kullanıyorum ve içinde driverlar var kendi yükledi ekran kartını.Birde elden yükledim. yüklemeden öncede böyleydi değişen bişey olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: feaser
ewet Riva Tuner
Sizin sorununuza gelecek olursak Riva Tuner adlı yazılımın kullanımı bilmiyorsanız kurcalamayın Ekran kartına zarar dahi verebilirsiniz,Fanlarınızı Auto ya ayarlayın Riva Tuner'den ekran kartı otomatik ayarlıyacaktır kendisini.
2.Sorununuz (Yeğeninizin) muhtemelen PSU yetersizliği gibi gözüküyor kaç wattlık bir PSU var sistemde?