Şimdi Ara

oyunlarda beyaz noktalar çıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sorun iki gün önce başıma geldi. Oyun oynuyordum, herşey gayet normaldi daha sonra bir anda tüm her yerde beyaz noktalar çıkmaya başladı. Birçok şey denedim fakat düzelmedi. Her oyunda oyuna girdikten birkaç dakika bu problem karşıma çıkıyor ve noktalar gittikçe artıyor. En sonunda dayanamayıp kasayı açtım, ekran kartına elimi bile süremedim, yaktı. O gün bu gündür her oyuna girişimde bu sorunla karşılaşıyorum. Ekran kartım ATI Radeon 9800 PRO. Herhangi bir yerinin zarar görmüş olması ihtimali çok yüksek geliyor bana. Sorunumun ne olduğu ve nasıl çözülebileceği hakkında yardımcı olursanız çok memnun olurum.

DÜZELTME: LÜTFEN FORUM KURALLARINI OKUYALIM. KULLANDIĞINIZ BAŞLIKLAR KONUYLA ALAKALI OLMALIDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lavry -- 16 Kasım 2005, 18:23:23 >

• ekran kartın arızalanmış gibime geliyor arkadaşından ödünç alabilirsen bi dene
  • biraz ilkel bir yöntem olacak ama kart üzerinde siyah lekeler ve koku varmı bir araştır
  • Leke yok, fakat sürekli bir yanık kokusu olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca yandıysa nasıl tamir ettirebilirim.
  • müdür yandıysa kart çalışmaz aynı sorun bende oldu driver güncellemesi yap ardındanda ya belki fanı bozulmuştur ama açıosa....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.