Şimdi Ara

Ekran Kartlarına Yüzde 10 Zam Geliyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abd baskanı Trump'ın Çin'e yaptırımları sonucunda pekçok bileşene kısa süre içerusinde zam geleceği açıklandı ekran kartları da zam gelecek gruba dahil.

Msı'ın yeni fiyatları

RTX 2080 Ti Gaming X Trio: $1231 to $1310
    RTX 2080 Ti DUKE 11G OC: $1212 to $1290
    RTX 2080 Ti VENTUS 11G OC: $1203 to $1280
    RTX 2080 Gaming X Trio: $849 to $900
    RTX 2080 DUKE 8G OC: $840 to $890
    RTX 2080 VENTUS 8G OC: $830 to $880
    https://wccftech.com/exclusive-nvidia-rtx-msrp-tariffs/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye zam geliyor nvidia ve üreticiler kazancından kıssın. Yeni seriyi almamak için bir neden daha.
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Hic boyle bir donem hatirlamiyorum. Bur sel vuruyor, bir madenciler vuruyor , bir Trump vuruyor. Bir dolar vuruyor...

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 14:47:40 >
  • Yahu alan yok zaten bunu alan ancak youtuber olanlar alir bedavadan para kazaniyolar zaten sagdan soldan sacma sapan video yapip bahşiş ile para kazanip diledigi sistemi kuruyor etkilemez yanii.!!

• Ekran Kartlarına Yüzde 10 Zam Geliyor !
  • Bize neden zam geliyor anlamadım, sonuçta Çin ürünlerine ek vergi getiren ABD. Örneğin Asus uzak doğu firması, biz ekran kartlarını direkt Asus'tan almak yerine Asus'un ABD'ye sattığı malları mı alıyoruz da ek vergiden etkileneceğiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nvidia ve Amd Amerikan markaları o nedenle bu firmalara gelen vergiyi Asus koymak durumunda kalıyor. Çip bu adamların.

• bu seriyi hiçbir şekilde alamayacağim için sıkıntı yok bu seriyi alabilecek gücü olan adama koymaz bu zam
  • 2-3 yıl sonra ikinci elini almaya çalışırız canım çokta önemli değil

• 100 dolar zam bize 1 aylık maaş olarak geri dönüyor. Yakında 2011 1.5 clio ile takaslık 2080 ti ilanları gelir.
  • Amd den aldım 300₺ lik beleş oyunları keyfim yerinde bu arada Dsr de görüntü çamur gibiyken Vsr açınca görüntü kalitesi muazzam oluyor.

• Seni şikayet ettim senle ugraşamam boş konuşup boş yorum yapmişsin senin gibiler halen nefes aliyor ona yazigim geldi yolun acik olsun güle güle.!!

• O yüzde %10 dediğin zam bize gelene kadar katlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Şuanda youtube a girdiğinde ve oyun yazdığında karşına çıkan milyon aboneli insanların abonelerinin %90 ı 15 yaş altı çocuklardan oluşuyor abicim. Burada dert para kazanmaksa para her türlü kazanılır fakat sen kendini geliştirmiş ve misyonu olan bir insansan kazandığın para değil parayı nasıl kazandığına bakarsın. Çocukların dikkatini çekip, geleceklerine olumsuz etkiler bırakıp para kazanmak senin gönlünü rahat tutacaksa bir şey söyleyemiyorum. Umarım anlatabilmişimdir

• Türkiye de belki 10 15 kişi alır bu kartları onun için çok da önemli olmaz. Ama genel olarak tüm kartlara zam gelirse kötü olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.