Şimdi Ara

Ekran kartına güç 'Gelemiyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eski sistemimi değiştirdim o sistemden sadece psu ve rx570 ekran kartını kullanıyorum. Daha doğrusu kullanmak istedim. Dün ryzen 7 5700x işlemcisini ikinci elden aldığım Gigabyte b550 Gaming X V2 rev1.3 anakartıma taktım. Takmamla birlikte hayal kırıklığı geldi hemen. Sistem ekran kartına güç vermeye çalışıyor ama fanları döndüremiyor.

    İşlemciyi takarken yanlış bir şey yapma ihtimalim yok değil ama çok küçük, önce pinler oturdu daha sonra da klipsini kapattım. Kule tipi soğutucum mandallıydı önce bir tarafını daha sonra diğer tarafını taktım ikisini aynı anda takmak imkansızdı çünkü. Daha sonra sistemi başlatmak istedim ve yaşadığım sorunu aşşağıya bırakıyorum. Çünkü anlatmam zor izlemeniz gerekli.

    Umarım biri yardımcı olabilir tüm paramı harcadığım sistem çalışmıyor. Eski sistemimde bazen ani kapanmalar yaşıyordum özellikle bannerlordda büyük savaşlara girerken. Yani sorunumun eski psu'mdan ve ekran kartından da kaynaklanma ihtimali olabilir mi?








    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



    _____________________________




  • Güç kaynağınız yüksek güç ihtiyacına yetemiyor olabilir...

    Farklı güç kaynağı ile deneyiniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 6 Ağustos 2025; 9:13:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı takılı değil
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kartı güç tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.