Şimdi Ara

Ekran kartı güç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle dile getirmek isterim. siteye yeni üye oldum, ve buradan çok şey öğrendim. üye olmadan önce hepinize teşekkür ederim.
    soruma gelicek, olursak sistemim şöyle pegatron ana kart. 750 gb harddisk markasını unuttum. i5 2300 intel işlemci. hd 4650 ekran kartı 4 gb ram 133 mhz ddr3.
    bu sistemde şu anda 300 watt casper ne uduhi belirsiz bir güç kaynağı var 1.5 yıl içersinde hiç sorun çıkarmadı ama son zamanlarda çok ses yapıyor pc yi kapatıp açınca bazen ses,
    kesiliyor. ama en büyük sıkıntım bu güç kaynağı sisteme yeterlimi. yani verim düşermi. hiç mavi ekran gibi sorunlar yaşamadım. cevap için şimdididen teşekkürler. iyi akşamlar.

• Hocam sisteminiz fena değil, güç kaynağı da fena değil fakat bu sisteme +400W'lık bir güç kaynağının daha iyi gideceğini düşünüyorum ki ses sorunuda mevcutken, değiştirseniz fena olmaz, diğer arkadaşlarında konuda yorumları önemli.
    ''Zamanında çok fazla “hissetmiş” insanlar artık duygusuz olurlar. Bir korunma mekanizmasıdır bu, incinmekten....''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    350 Watt Ekran kartı önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi >>>
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.