Şimdi Ara

Ekran kartımdasi sorun nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ZOTAC GeForce 8800 GT AMP 512MB 256-bit ekran kartını kullanmaktayım. Fakat hiç işlem yapmadığım halde mause dahi uynatmamdan ekran kartının fan hızı yükselip alçalıyor devamlı kendiliğinden. Size çalışma grafiğini yüklüyorum bu değerler normalmi sizce? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...
     Ekran kartımdasi sorun nedir? Ekran kartımdasi sorun nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hammer_x -- 9 Aralık 2014; 18:16:48 >

• Sıcaklık değerleri normal görünüyor kartın fotosunu çekip atabilir misiniz 512 Mb günümüz için çok düşük bi bellek ekran kartları için çalıştırdığınız bir programdan vs ötürü de problem yaşıyor olabilirsiniz.
  • bu kart zamanında baya güzel bi karttı efsane aynı zamanda tabiki günümüze göre düşük bit değeri yüksek olduğundan ve çok oyun oynamadığım için değerlendirmek istedim. Kartımda bulunan bu fan sorunu için win xp, 7 ,8 ,8.1 işletim sistemleri kurdum ve hiç pogram yüklemesem dahi fan devirsiz çalışmakta
     Ekran kartımdasi sorun nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hammer_x -- 9 Aralık 2014; 18:17:23 >
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.