Şimdi Ara

ekran kartı yağlama hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kartın garantisi var ama karttan çok pis ses geliyor kafa beyin koymadı.Kartı yağlıcam ama

kart bu

ekran kartı yağlama hakkında yardım

Etiket altında fan yağlama deliği yok ama yuvarlak birşey var oda çıkmıyor ne kadar denediysem etiket söküldü gitti bunun hakkında bilgisi olan varsada yazarsa sevirinirim seri numaralı etiket değil sadec eresimdeki volar yazılı etiket şimdi bu fanın yan tarafında yer var ama uzanmak çok mümkün değil oraya yağ damlatsam ses kesilirmi ? eskiden soğuk havada yapardı bu sesi şimdi yazın yapıyor vurunca geçerdi şimdi vuruyom yine ses kartın fanı çok yavaş dönüyor birde

• uppppppppppppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamingMan

Yağlıyacağın kısım fanın alt tarafında kalıyo :)

peki ne yapmam lazım

Volar almamalıydınız volar Nvidia'nın çakma/kaçak ortaklarında yani aslında ortağı değil.Galiba malzeme kaliteside kötü.Yağ işine glince fanı çıkarıp altındaki soğutma bloğunu yağlayacaksın
    GIGABYTE-P67-D3-B3 // 3VGA GTX 560 Superclocked // Geil Value Plus 2x4 GB 1600 mhz // Dark Knight ATX Kasa // High Power 600 Watt // Intel i5 2500 3.30 Ghz // 64 GB Kingston SSD // Samsung HD753LJ 750 GB 7200 rpm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Keşke kartı almadan danışsaydınız buraya

Volar almamalıydınız volar Nvidia'nın çakma/kaçak ortaklarında yani aslında ortağı değil.Galiba malzeme kaliteside kötü.Yağ işine glince fanı çıkarıp altındaki soğutma bloğunu yağlayacaksın

1 sene önce hiç bir şekilde anlamıyordum donanımdan ozamanlar 200 lira verip almışdım yani piyasanın üstünde bir para vermişdim.Bir kere daha oldu aldığım yeri inandıramadım.Yok ses felan diye diye geri veriyordu geri verdim garantiden yenisi geldi. 8 9 ay sonra yine aynısı oldu.Napcam ben şimdi

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Keşke kartı almadan danışsaydınız buraya

Hocam katılıyorum :)
    hatta nvidia dan hastalıklı gpuları alıyor ucuza kötü bileşenlerle sürüyor gibisinden söylentiler vardı
    XFX RX 6800XT MERC 319||SAMSUNG QLED 27''G7 ODYSSEY 240HZ 1ms|| Lian Li O11 Dynamic EVO White||ROG B550-A GAMİNG||CORSAIR 32GB WHİTE Dominator Platinum RGB||CORSAİR HX850 80PLUS PLATİNİUM||PHANTEKS WHİTE EXTENSİON CABLE KİT||SAMSUNG 1TB EVO 980 M2 NVME SSD||TECHNİCS RPDH 1200 Dj HEADPHONE||Corsair Void Elite white Gaming Headphone||Razer Mamba Elite||Corsair K70 MK2||DXRacer RED DX-OHFE08
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.