Şimdi Ara

Ekran kartı kasaya sabitlemek hakkında !!! YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vida ile sabitlenmiyor ekran kartı ne yaptıysam vida deliğine vida olmuyor birçok vida denedim sonuç değişmedi başka türlü nasıl sabit tutabilirim kasa şu anda yan duruyor kart düşüp kırılmasın diye lütfen acil yardımınıza ihtiyacım var

• PCI-E bağlantısı kesilen kartın pervaneleri duruyordur umarım yoksa karta takla attırır kasa içinde. Çelik yapılar dersini geçmiş bir arkadaşınız var ise size bir destek dizayn etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 25 Mart 2013; 16:16:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

PCI-E bağlantısı kesilen kartın pervaneleri duruyordur umarım yoksa karta takla attırır kasa içinde. Çelik yapılar dersini geçmiş bir arkadaşınız var ise size bir destek dizayn etsin.

Başka türlü olmaz mı kardeşim bir tamirciye sordum oda kartı az bişey sola doğru çek vidayı tak 1 tur attır vida tutarsa sıkarsın dedi ama birkere yaptım kırılır diye ellemedim daha yeni aldım kartı elimde kalmasın.
  • kasayı bir guzel bosaltıp, bos kasayı bır demırcıye götürürsün punto attırırsın kasanın o vida deligine sonra vida capında matkapla bir delik actırırsın.
    usendınmı bunu yapmaktan, kalıcı degıl gecıce bır cozumde surada

http://www.koctas.com.tr/hobi/rapid-point-sicak-silikon-tabancasi/8141-13551/
    http://www.koctas.com.tr/hobi/rapid-seffaf-silikon-7100-100-gr/8142-13553/

alırsın bunlardan. delıge sıkarsın sıcak hava tabancası ıle bu plastık slıkonu. üstünede vidalarsın.
    gittiği yere kadar gider.

bunudamı yapmak istemedin.
    sıfır yada 2 ci el guzel yeni bir kasa satın alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awriyedikkat

vida ile sabitlenmiyor ekran kartı ne yaptıysam vida deliğine vida olmuyor birçok vida denedim sonuç değişmedi başka türlü nasıl sabit tutabilirim kasa şu anda yan duruyor kart düşüp kırılmasın diye lütfen acil yardımınıza ihtiyacım var

Hangi kasaya sahipsin hocam ? Fotoğraf paylaşabilirsen yardımcı olmaya çalışırım,ekran kartının orjinal vidasının pci girişine olması lazım tabii çok fazla spin attırılıp,vida deliği genişletilmediyse.
  • Muhtemelen vida deliği genişlemiştir, daha geniş bir vida bulup sıkmayı dene.
  • Hallettim arkadaşlar tamircinin dedigini yaptım oldu teşekkürler mesajlarınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.