Şimdi Ara

Ekran kartı kasaya sabitlemek hakkında !!! YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vida ile sabitlenmiyor ekran kartı ne yaptıysam vida deliğine vida olmuyor birçok vida denedim sonuç değişmedi başka türlü nasıl sabit tutabilirim kasa şu anda yan duruyor kart düşüp kırılmasın diye lütfen acil yardımınıza ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 25 Mart 2013; 16:16:17 >

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

PCI-E bağlantısı kesilen kartın pervaneleri duruyordur umarım yoksa karta takla attırır kasa içinde. Çelik yapılar dersini geçmiş bir arkadaşınız var ise size bir destek dizayn etsin.

Başka türlü olmaz mı kardeşim bir tamirciye sordum oda kartı az bişey sola doğru çek vidayı tak 1 tur attır vida tutarsa sıkarsın dedi ama birkere yaptım kırılır diye ellemedim daha yeni aldım kartı elimde kalmasın.

http://www.koctas.com.tr/hobi/rapid-point-sicak-silikon-tabancasi/8141-13551/
    http://www.koctas.com.tr/hobi/rapid-seffaf-silikon-7100-100-gr/8142-13553/

alırsın bunlardan. delıge sıkarsın sıcak hava tabancası ıle bu plastık slıkonu. üstünede vidalarsın.
    gittiği yere kadar gider.

bunudamı yapmak istemedin.
    sıfır yada 2 ci el guzel yeni bir kasa satın alırsın.
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı

• quote:

Orijinalden alıntı: Awriyedikkat

vida ile sabitlenmiyor ekran kartı ne yaptıysam vida deliğine vida olmuyor birçok vida denedim sonuç değişmedi başka türlü nasıl sabit tutabilirim kasa şu anda yan duruyor kart düşüp kırılmasın diye lütfen acil yardımınıza ihtiyacım var

Hangi kasaya sahipsin hocam ? Fotoğraf paylaşabilirsen yardımcı olmaya çalışırım,ekran kartının orjinal vidasının pci girişine olması lazım tabii çok fazla spin attırılıp,vida deliği genişletilmediyse.
    Intel I5 3570k@ 4.2Ghz//Msi Z77a-GD55 //Corsair Vengeance 2X4 1600//Zotac Gtx 460(emekli)// Evga Gtx 570 Classified (Emekli)//MSI GTX760 Twin Frozr(Yedek)//MSI R9 290 Gaming//Ocz Agility 3 120Gb//Samsung SSD 840 EVO 250//2xSamsung Spinpoint F3 500Gb//Corsair H80i//High Power Element Smart 750W(Değişecek)
  • Muhtemelen vida deliği genişlemiştir, daha geniş bir vida bulup sıkmayı dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.