Şimdi Ara

Ekran Karti tavsiyesi almistim ama ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar baslikta yazdigim gibi 4 ay once buradan tavsiye almistim.Nvidia ekran karti icin bir kac tavsiye geldi ama is sarkinca simdiye kaldi neyse diyecegim o ki Zotac Gtx 650 Ti Boost almayi dusunuyorum benim sistemime uyar mi ? Bide ram olarak Corsair Vengeance 8Gb (2x4) Ddr3 1600 mhz Dual Kit alicam.Bunlar benime sistemime uygun mu ?Bu arada bu ekran kartini sadece vatan da bulabildim daha ucuz bir yer var mi alabilecegim?

Sistemim:
    Anakart gigabyte p55 us3l
    İslemci i5 661
    Guc kaynagim 730 w
    Simdiki kullandigim ekran karti gt9800 1gb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyar gibi geldi bana.
  • Parçalar uyar anakartına,fakat o karttan daha ucuz fiyata Asus 560ti alabilirsin, Sapphire 7850'yi de göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
  • Ekran kartında sıkıntı yok ama AMD 7850 2 GB de alabilirsiniz.

Ayrıca ram 4 GB ise boşuna almayın 8 GB bi işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

Ekran kartında sıkıntı yok ama AMD 7850 2 GB de alabilirsiniz.

ben de herkese oyle diyordum ama bf3'teki ram kullanimina msi afterburner beta 15 ile bakinca fikrim degisti dibine kadar dolduruyor ustelik ultra ayar oynamiyorum.

ekran kartini haftasonu vatandan al ama ramler yuksek sogutuculu olmasin dersen bunu al.

http://www.hizlial.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-lowprofile-ddr3-1600-mhz-cl9-dual-kit-ram-cml8gx3m2a1600c9/30.009.1543.0013

• 8gb ram daha rahat islem yapip bilgisayari rahatlatmaz mi ? Neden ise yaramiyacagini anlamadim ?

Diger arkadaslarada tesekkurler ekran kartini vatandan yuzde 30 indirim gunlerinden alicam sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

ben de herkese oyle diyordum ama bf3'teki ram kullanimina msi afterburner beta 15 ile bakinca fikrim degisti dibine kadar dolduruyor ustelik ultra ayar oynamiyorum.

ekran kartini haftasonu vatandan al ama ramler yuksek sogutuculu olmasin dersen bunu al.

http://www.hizlial.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-lowprofile-ddr3-1600-mhz-cl9-dual-kit-ram-cml8gx3m2a1600c9/30.009.1543.0013

Aklıma takıldı şimdi birini çıkartıp deneyim 4 GB ile nasıl bi performans sergiliycek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en uygun kredi karti onerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Aklıma takıldı şimdi birini çıkartıp deneyim 4 GB ile nasıl bi performans sergiliycek.

dolduruyor derken gecmiyor takilma yapacak sekilde ama iki mac sonra mi ne 3950 yapsam olur mu abi moduna girmeye baslamisti.bf3 boyleyse bf4 zaten oynayamadim betasini slide show seklinde olunca.bugun bir update yaptilar biraz kipirdayabildim ama 4gb yetmez o oyuna.her oyunda boyle degil bu dediklerim multiplayer ama kim ne oyun oynuyor hangi kartla oynuyor onu da bilemeyiz ama fazladan sistem rami yuzunden ekran kartinin daha az ram kullaniyor olmasi lazim.

• jakab95 kullanıcısına yanıt
    zotac yerine asus al.soğutucu kullanacaksan yada kullanıyorsan bazen yüksek olan ramler sorun oluyor performans slot yerine değiştirmek zorunda kalmamak için low profil alabilirsin.bayramda belki %30 olur parçalar sisteminede uygun sorun olmaz(Gskill tavsiye ederim)
  • jakab95 kullanıcısına yanıt
    8 olsun daha iyi olur ileride ram almazsın.

• Arkadaslar cok sagolun ram olarak sanirim low profil modeli alicam ama su asus mu zotac mi kararsiz kaldim zotac daha pahali ve Cekirden hizi olarak asustan daha dusuk almisken 3-4 sene kullanmak istiyorum. Hangi modeli daha uygun olur ?

• Sanirim asus modelini alicam biraz arastirdim asus daha tavsiye edilen bir marka zotac hakkinda malzeme kalitesi falan dusuk demisler Tesekkurler herkeze

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.