Şimdi Ara

en uygun kredi karti onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba.daha once hic kredi karti kullanmadim. su siralar memur oldum. kredi karti cikarmak istiyorum.bana hangi bankanin kredi kartini onerirsiniz?

    ne kadar limit verirler sizce? vade farki cok almayan ve cogu alisveriste taksit sayisi 6 ve ustu olan kartlar hangileri? ucret farkiyla taksit sayisi artirabilir miyim?

    bir de ziraatin kredi kartini cikarsam is gorur mu taksit sayisi olarak? az taksit yapiyorsa ucret artisiyla uygulamadan taksit sayisini artirabilir miyiz ziraatten?

    aidat konusu ise yillik ornegin 300 lira gibi para mi oduyoruz boyleyse cok sorun olmaz aidatli olmasi ama aidatsiz da iyi taksit sayisi veren varsa sorun cikartmayan onerinizi almak isterim.




  • garanti, işbankası, akbank bunlardan en az ikisini al

    en fazla vadesiz 3 - 5 taksit yapıyorlar

    vade farkı vererek taksit sayısı mobil bankacılıktan yapılıyor

    enpara kredi kartı vadesiz sonradan 5 taksit yapıyor ( yakıt , gıda ve telefon hariç )

    aidat hepsinde var. aidatsız kart modelleri de var. aidtasız modellerde kampanya katılmak istersen 9 - 10 para kesiyorlar

  • Yapıkredi world ve Ziraat bankkart kullanıyorum ben ikisinden de memnunum. Yalnız başta kredi kartı almak zor olabiliyormuş temsilcinizle görüşün önce. Findeks puanı oluşmadan kart vermeyebilir her banka

  • Krefi puanınızı oluşmamışsa ilk kredi kartı epey zor çıkıyor. İlk kart için bu sebeple maaş bankanızı tercih etmeniz faydalı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.