Şimdi Ara

ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk mesajımı buraya yazıyorum inşallah yanlış yapmıyorumdur. ekran kartım 3870 512mb 256 sistemi yeni topladım 2gb ram 1066 ocz ,amd Phenom Triple Core X3 8750 2.4 ,power HIGH POWER Plus+ Power 500W,bilgisayarı kurdum ekran kartının ayarlarıyla oynamadım oyunlarda takılma oluyor ve çekirdek hızını düşürdüm 802, 11.. yaptım oyunlarda takılma olmuyordu fakat bazı oyunlarda takılma başladı çekirdek hızını fazlada indiremiyorum ünlem işareti çıkıyor güncelleme yapayım dedim atı catalyst 9.2 sürümünü yükledim fakat 837 den aşağıya indiremiyorum buda oyunlarda sorun yaratıyor mecburen eski sürüme geri dönüyorum programı açıncada 4850 yazıyor acaba donanımsal bir sorunmu var yoksa benmi bişeyi yanlış yapıyorum şimdiden teşekkürler.

• Bunun için Everest Free Edition programını indirerek bu uygulamayla, ekranda gösterdiği bilgilerle, donanımımıza yön verebiliriz. Bu programı indir mevcut donanımını incele, sonra bir problem görüyorsan bakalım...
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ekran Kartı Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Ekran kartı güç kablosu sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Problemi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.