Şimdi Ara

Ekran kartı sürücü çökme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gainward marka rtx3050 ekran kartı kullanıyorum kasa ile beraber yaklaşık 7 aydır bende . Son 1 aydır oynadığım her oyunda belirsiz bir süreden sonra hata vererek oyunlardan atıyor . Valorantta ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum fifa23 de directx ile ilgili bir hata veriyor cs go da hiç hata vermeden direk oyun donuyor ne yaptıysam çözemedim . Format attım olmadı ekran kartı sürücüsünü güncelledim olmadı sonra belki güncel sürümde hata vardır dedim 3-4 ay önceki sürücülerden kurdum olmadı 2 defa format attım bir türlü sonuca varamadım . En son dedim belki fiziksel bir sorun vardır açtım ekran kartını termal macunu yeniledim normalde oyunlarda 70 derece görüyorken 50-55 arasına düştü ama yinede hata almaya devam ediyorum . Sorun neyden kaynaklı olabilir yaptıklarım dışında neleri test edebilirim ?

• iyi günler, kolay gelsin.

valorant için şöyle bir link buldum, belki linkteki bilgiler işinizi görür:

appuals.com
    How to Fix “Graphics Driver Crashed” Error on Valorant?
    https://appuals.com/valorant-graphics-driver-crashed-error/

---------------------------------------------------------------------------

cs go için bu linki paylaşıyorum, pek fazla bilgi içermiyor ama belki bir fikir verebilir:

steamcommunity.com
    Incredible lag and low FPS when playing CSGO :: Counter-Strike: Global Offensive General Discussions
    https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/3821922749521282867

• Tekrar Selamlar,

Ekran kartımda sorun olduğunu düşünerek rx6600 ekran kartı satın aldım . Bugün geldi taktım ve biraz oyun oynadım ancak 1-2 oyun ardından yine aynı hatayı aldım . Sanırım farklı bir problem var acaba ekran kartına bağladığımız güç kablosunda veya anakartta bir sıkıntı olabilir mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.