Bildirim
Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) (1996. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
666. sayfaya yazamadık tüh. neyse artık. -
@cenky
Yeni kartın hayırlı olsun.670 leri ne yaptn kanka ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler şu klavye mause konuma bir bakın yaw akşama gidip alıcam
http://forum.donanimhaber.com/m_66834965/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66834965
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 12 Ekim 2012; 15:18:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: marantz
beyler şu klavye mause konuma bir bakın yaw akşama gidip alıcam
http://forum.donanimhaber.com/m_66834965/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66834965
http://forum.donanimhaber.com/m_66721389/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66721389
İlandaki klavye mouse tam sizlik Zhee'de herşey varGel vatandaş gell
-
Cengo'yu unuttun sanırım Bahadırım adam bildiğin terminatör ona göre davranınquote:
Orijinalden alıntı: Guns 'N Roses 2'ye teksin yiğidim -
quote:
Orijinalden alıntı: zhee
Cengo'yu unuttun sanırım Bahadırım adam bildiğin terminatör ona göre davranınquote:
Orijinalden alıntı: Guns 'N Roses 2'ye teksin yiğidim
Kadroya Ejder'i dahil ederim, Bf3 terminatörü o da hadi bağalım
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guns 'N Roses
Kadroya Ejder'i dahil ederim, Bf3 terminatörü o da hadi bağalım
Yaw siz ilkokul çocukları gibi neden kavga edip durursunuz booyle. Uslu uslu oturun bakam./>
-
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
Yaw siz ilkokul çocukları gibi neden kavga edip durursunuz booyle. Uslu uslu oturun bakam./>
Abi adamın bize tehdit olarak gösterdiği videoyu gördün işte da. Gel seni de bizim team'a dahil edek ne diyisen ?
-
Ben de yakın zamanda kavga ettim ama kavga son seçenek. Önce diyalog yolunu deneyin, ondan netice çıkmazsa aracıları devreye sokun. O da olmaz ve karşı taraf anlaşmaya çalışmak yerine sataşmaya ve tacize devam ederse, o zaman kavga edersiniz. -
Arkadaşlar şu garibana yardım edin:http://forum.donanimhaber.com/m_66835901/tm.htm
-
-
Abi adamları görüyorsun birlik olmuşlar tehditler havada uçuşuyor ordan bunların liderleri Ejder gelmiş yok senin dalağını alıcaz doktor bozuntusu gelmiş neşterler hazır,Bahadır tenekesi gelmiş köprüden atarız Bende onlara neler yapacağımı video ile belirttim yani
-
quote:
Abi adamları görüyorsun birlik olmuşlar tehditler havada uçuşuyor ordan bunların liderleri Ejder gelmiş yok senin dalağını alıcaz doktor bozuntusu gelmiş neşterler hazır,Bahadır tenekesi gelmiş köprüden atarızBende onlara neler yapacağımı video ile belirttim yani
ney? kim? hani? nerede? ne zaman?
@cianni son dalak operasyonumuz nasıl geçmişti? dalaklarla birlikte ayak tırnaklarını da almıştık değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
@cianni son dalak operasyonumuz nasıl geçmişti? dalaklarla birlikte ayak tırnaklarını da almıştık değil mi?
Aman abi pes pes çekiyorum beyaz bayrağı sizle düşman olanın vay haline
Evvet Mukteda efendi 2-3 oyun söylede oynayalım ya Prototype 2 oynadım sarmadı,Darksiders 2 bütün ek paketleride bittiMax Payne 3 zaten mefta Snipers'da aynı şekilde ne oynayacağuk bizzz tavsiyeleri beklemekteyim
-
quote:
Zıpçıktı gelmiş dostlar.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
Aman abi pes pes çekiyorum beyaz bayrağı sizle düşman olanın vay haline
Evvet Mukteda efendi 2-3 oyun söylede oynayalım ya Prototype 2 oynadım sarmadı,Darksiders 2 bütün ek paketleride bittiMax Payne 3 zaten mefta Snipers'da aynı şekilde ne oynayacağuk bizzz tavsiyeleri beklemekteyim
yazmıştım sana, yeni olarak dishonored var
-
Arkadaşlar,
Foruma mesaj atacaktım yazdım yazdım sonra sayfayı yanlışlıkla kapattım geri getirebilirmiyiz , chrome kullanıyordum. ?
Anakart incelemesi yayınlayacaktım gitti çat diye ya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X