Şimdi Ara

Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) (1997. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü, 4 Mobil
5 sn
67.043
Cevap
78
Favori
1.284.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş
  • Selamlar. Yıllardır tüplü monitör kullanan biri olarak nihayet bir lcd monitör alabildim. Tabi pahalı bir şey değildi. Şu monitörü aldım: AOC 18.5" 931SWL GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR

Fakat ilginç bir sorun var. Yaklaşık 1 metre uzaklıktan yandan ya da çaprazından uzanarak baktığımda izlediğim dizi veya filmler negatif fotoğrafa benzer şekilde gözüküyor. Örnek:http://i.imgur.com/fWokF.png Tv kartını açtığımda da durum aynı. Bu normal mi? veya yapacağım bir özellik mi var? ya da monitör çok ucuz diye mi böyle? Lcdler hakkında hiçbir bilgim olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum. Çöplük diyorsanız tüplüyü raftan çıkaralım.

• yeni mesaj atarken üstte taslaklar çıkıyor, oraya baktın mı?

Origin ID: El_Mukteda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metality

Selamlar. Yıllardır tüplü monitör kullanan biri olarak nihayet bir lcd monitör alabildim. Tabi pahalı bir şey değildi. Şu monitörü aldım: AOC 18.5" 931SWL GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR

Fakat ilginç bir sorun var. Yaklaşık 1 metre uzaklıktan yandan ya da çaprazından uzanarak baktığımda izlediğim dizi veya filmler negatif fotoğrafa benzer şekilde gözüküyor. Örnek:http://i.imgur.com/fWokF.png Tv kartını açtığımda da durum aynı. Bu normal mi? veya yapacağım bir özellik mi var? ya da monitör çok ucuz diye mi böyle? Lcdler hakkında hiçbir bilgim olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum. Çöplük diyorsanız tüplüyü raftan çıkaralım.

kesinlikle normal değil, yeni aldığınız için fatura tarihi üzerinden 1 ay geçmediği için ayıplı mal kategorisine girer, direk iade alabilirsiniz (4077 sayılı kanunun ilgili maddesine göre)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guns 'N Roses
    Zıpçıktı gelmiş dostlar..

Zıpçıktı herdaim burda Bahadır  Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :)

@Ejder Bakalım biraz WRC3 çıkmıs smdi gördüm bakalm nasılmıs test masasına alalım hemen ayrıca MOA-WarFighter Beta videosunu izledm tam benlik full aksiyon öyle BF3 gibi takım bazlı ve pusma bazlı değil atlıycan ortaya tatata mertce savaşma ona başlarım gibi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

yeni mesaj atarken üstte taslaklar çıkıyor, oraya baktın mı?

Canım iyi sıkıldı üst üste bağlıyorum sigaraları
    2saat filan ugraştım heralde anakart incelemesiydi
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • quote:

kesinlikle normal değil, yeni aldığınız için fatura tarihi üzerinden 1 ay geçmediği için ayıplı mal kategorisine girer, direk iade alabilirsiniz (4077 sayılı kanunun ilgili maddesine göre)

Teşekkürler. 3-4 sene önceki laptoplarda biraz uzaktan baktığında tam gözükmez ve hafif karanlık olur ya onun gibi işte. Ama dediğiniz gibiyse sorunu bildireyim. İştahla aldık ama bu sorun beni delirtti. Bakalım ne olacak.

Kasayı para olunca değiştireceğim yahu kabloları saklayacak hiçbir yeri yok, kabloları gördükçe sinirleniyorum

Level 10 Gt verelim sana Bahadır Zıpçıktı'da herşey var Salı pazarı gibiyim

Orijinalden alıntı: Mckhan

uzun sure sonra Türkiye garantili costa rica uretimi batch i 3224b0 ile baslayan bir 3770k sahibi oldum 2600k yerine bunu yolladilar.

Nedir bunun hakimiyeti

o batch dediğin nedir? yada o kod ile başlayınca ne oluyor?

Değerli yorumları bekliyorum konu dışı donanımcıları

http://forum.donanimhaber.com/m_66845106/tm.htm
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

hayırlı cumalar dostlar, ben daha uyuyorum, sizlere günaydın.

kak laa yeter uyduğun direk işi başına marş marş...

emredersin komutanım

gece nöbetinde bazen benim eküri uyuyor, kapıdan içeri hızlıca girip, yüksek sesle "uyuyrsan ölürsün asker" diye bağırıyorum, hemen fırlıyor yerinden, birgün mıçırttırıcam

arkandan kulaklarını çınlatmıyordur umarım..

trt'deki en samimi arkadaşım, yapmaz diye umuyorum

• Dostlar
    Bir yerde sorun var sanırım SSD incelemelere göre düşük değerlerde çalışıyor. Yalnız benim anakart sata 3 desteği yok bende anakartla birlikte gelen U3S6 kartından taktım yani sata 3 desteğini bu kartla sağlayabiliyorum bu değerlerin düşük olmasında fikri olan
     Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :)
    Her sabah, bir önceki gün olduğu gibi insan olarak uyanmak, "Oh hayır, yine mi" gerginliğini beraberinde getiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

SSD'yi Marvell porttan söküp, doğal SATA III porta takarsan sorun düzelecek.

Umut abi anakartta sata 3 portu yok bu nalet sanırım %100 sata 6gb/s vermiyor

Orijinalden alıntı: YasinCC

Senin gösterdiğin USB 3.0 dostum SATA ile alakası yok.

Orijinalden alıntı: zhee

quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

Senin gösterdiğin USB 3.0 dostum SATA ile alakası yok.

Sinan o hem SATA 3 hemde USB portları olan bir pci-ex kartıdır.

• quote:

O zaman cahilliğimi maruz görün diyelim fakat büyük ihtimalle arkadaşın dediği gibi tam verim vermiyor o halde

quote:

O zaman cahilliğimi maruz görün diyelim fakat büyük ihtimalle arkadaşın dediği gibi tam verim vermiyor o halde

Estağfurullah dostum. Dediğin doğru olabilir yani ihtimali var, sonuçta anakart ile sata3 ssd arasında bir aracı vazifesi görmüş oluyor

• İyi geceler herkese,

Şu anda sınırlı bir laptop pili ile yazıyorum, az önce laptopun adaptörü sigorta attıracak şekilde patladı bende bu konu uygun mu değilmi bilmiyorum ama genelde uzaman arkadaşlar bu konuda herhalde. İnşallah cevaplarsınız ve benim pil yeterli olur okumaya,

Liteon 65W 3.42 A 19V bir adaptör, forumda yazmadan önce araştırdım alabileceğim firmaları, bimekste Tochi marka buldum bu verilere uygun ama yerel şubesinde varmı bilmiyorum. Sorum şu bu adaptörü alırken her verisi uymak zorundamı? Voltu Amperi Watı falan? 90 W ve daha üstü üniversal yazan modellerde gördüm bunlar uyumlumudur? Ayrıca üniversal olanlarda neye dikkat etmek lazım? Birde eğer bu Tochi marka mevcut ise bu markanın ürünü nasıldır?

Teşekkürler yardımlarınız için şimdiden. ayrıca uygun yere yazmadıysam kusura bakmayın

• quote:

Abi adamları görüyorsun birlik olmuşlar tehditler havada uçuşuyor ordan bunların liderleri Ejder gelmiş yok senin dalağını alıcaz doktor bozuntusu gelmiş neşterler hazır,Bahadır tenekesi gelmiş köprüden atarız Bende onlara neler yapacağımı video ile belirttim yani

Yalnız o videodaki büyük çocuk boyutlarındayım kıyas olarak haberin olsun

@Ejder Yok o narkoz etkisi geçtikten sonra uyandırma aşamasındaydı tek tek çektiydik

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.