Şimdi Ara

ekran kartı önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütçem 200 -250 tl civarı bu fiyatlara göre oyun ve programlar için ekran kartı önerirmisiniz

anakartım g41m-combo

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-g41m-comborev_20/specs/

işlemcim baya kötü :)

bu arada ekran kartım 5-6 yıllık olmasına rağmen dxdiag'da dx 11 gösteriyo

güç kaynagı, olarak da bunu düşünüyorum nasıldır

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020047-eu-cx-serisi-80plus-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=65822

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulwarrior -- 3 Ekim 2013; 12:28:22 >

• DXdiagı kim öğretti millete ya orada ekran kartı 4090 mv yazıyor millet kartını 4 GB sanıyor...

Ayrıca orada yazan DX11 işletim sisteminizin desteklediği directx.

Ayrıca bu sisteme ekran kartı takmak israf olur GTX 630 gibi bir karta bile darboğaz yapar.

İllaki alıcaksanız HD5570 veya 6570 alın. Yüksek PSU ya da ihtiyaç duymazlar. 250 watt dandiik bir psu bile rahatlıkla çalıştırır.
  • o işlemciye alınacak ekran kartına verilen para boşa gider.yeni bir sistem için bütçenizi arttırmayı deneyin.eğer yeterli bütçeniz yoksa yeni sistem için öncelikle 2.elden en azından e5xxx tarzı bir işlemci bulmaya bakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam, sagolun. ekran kartı baya eski oldugundan degiştirmek istemiştim

SAPPHIRE HD6570, alıcam gibi 400 w istiyo bendeki 450 watt sorun çıkmaz sanırım

birşey daha sormak istiyorum, mesela işlemci destek listesi Core™ 2 Quad destekliyo. bunun üstünü alsam çalışmaz degilmi ? ram uyumluluk destek listeside var fakat bende o listedekinden degil ama gayet iyi çalışıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulwarrior -- 3 Ekim 2013; 13:25:15 >
  • deneme resim masa üstü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.