Şimdi Ara

Ekran kartı için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Ati 9800 SE var bunu satıp yerine 6600 GT veya o ayarda b i ekran kartı almak istiyorum fakat kafama takılan şey kullandığın ekran kartı AGP 8x acaba PCI olan bi kart alsam olurmu anakartım Gigabyte K8NS acaba PCI ekran kartı oluyormu bu anakarta veya AGP mi alayım ?

• Mecburen AGP alacaksın ztn
    Leadtek 6600GT veye MSI 6600GT almanı öneririm
  • pcı olamaz Olmaz .. haa ille pcı bi ekran kartı alcaksan pcı destekli bi anarkartta alman lazım..?! senin için en uygunu 6600gt agp alman.. bırak masrafa değmez..?!:D
  • bencede simdi ekran karti için anakart degistir bide islemci almisken iyisi olsun... degmez bence. ama 6600 yada 6600 gt isini çok fazlasiyla görür
  • Arkadaşlar aşağıdaki ekran kartı nasıl ? ayrıca PSU yu değiştirmeme gerek varmı acaba kasam Feel Hurricane 350W. PSU'su var acaba yeterlimi o/c yapınca kaldırmama ihtimali varmı ? birde elimdeki Powercolor 9800SE 256 Mb. - 128 bitlik kart kaç para eder şimdiden teşekkürler

http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=636
  • kardes ayni kadayi kullaniyoruz hiç bir sorun çikmaz bende o/c yaptim sistem canavar. Ayrica linkteki ekran kartinin pci-e ini kullaniyorum hiçbirseyden bukadar memnun olamazdim param var dersen çok iyi seçim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.