Şimdi Ara

Ekran karti donma mavi ekran hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ati radeon hd3850 ekran kartim var.Arada mavi ekran hatasi veriyor.Oyuna girdigim zaman donma yapiyor.Sebebi ne olabilir acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son zamanlarda kartın soğutucusunu temizlediyseniz belki soğutucusunu tam takmamış olabilirsiniz. Ya da artık kart miadını doldurmuş demektir. Genellikle donma sorunları ekran kartının fazla ısınmasından dolayı ya da stabilsizlikten dolayı olur. Peki durduk yere mi yapmaya başladı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 66DoGaN38

Merhaba ati radeon hd3850 ekran kartim var.Arada mavi ekran hatasi veriyor.Oyuna girdigim zaman donma yapiyor.Sebebi ne olabilir acaba ?

Ekran kartini cikarin guzelce temizleyin ve macununu yenileyin fanin tam oturdugundan emin olun ve amd ccc tarafindan oc yaptiysaniz ayarlari default hale getirin hala daha sorun devam ederse ramleri kontrol edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuitarMania

Son zamanlarda kartın soğutucusunu temizlediyseniz belki soğutucusunu tam takmamış olabilirsiniz. Ya da artık kart miadını doldurmuş demektir. Genellikle donma sorunları ekran kartının fazla ısınmasından dolayı ya da stabilsizlikten dolayı olur. Peki durduk yere mi yapmaya başladı ?

Kart galiba miladını doldurdu.Soğutucusu yetersiz geliyo galiba bende ondan şüpheleniyorum çıkardım baktım ısınma vardı.5 yıl önce almıştım önceden ısınma yapıyo donuyo 15 saniye sonra donma geçiyodu.En son oyun oynarken dondu yanık kokusu gibi koku geldi. ekran kartını çıkarıp taktım düzeldi.Fakat yüklenince ekran kartına donuyor şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouChpX

quote:

Orijinalden alıntı: 66DoGaN38

Merhaba ati radeon hd3850 ekran kartim var.Arada mavi ekran hatasi veriyor.Oyuna girdigim zaman donma yapiyor.Sebebi ne olabilir acaba ?

Ekran kartini cikarin guzelce temizleyin ve macununu yenileyin fanin tam oturdugundan emin olun ve amd ccc tarafindan oc yaptiysaniz ayarlari default hale getirin hala daha sorun devam ederse ramleri kontrol edin.

Ekran kartını temizledim fanıda tam oturdu oc işlemi hiç yapmadım.Ramlerde sıkıntı olacağını sanmıyorum.Ekran kartı fanı tam işlevin yerine getirmiyor galiba.
  • Ekran kartiniz zaten eski degistirmenizi oneririm.

• Ekran kartınız bu ise, zaten soğutması iyi değildi. Ben de kullanmıştım. Çok fazla ısınırdı. Bir de siz soğutucuyu çıkarıp takmışsınız sanırım tam oturmadığı için aşırı ısınmadan dolayı kilitlenme yapıyor. Bütçeniz var ise değiştirmenizi tavsiye ederimi, zira tamiri mümkün olmayabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi Ekran kitlenme
    4 ay önce açıldı
    Ekran karti artifact sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarMania

Ekran kartınız bu ise, zaten soğutması iyi değildi. Ben de kullanmıştım. Çok fazla ısınırdı. Bir de siz soğutucuyu çıkarıp takmışsınız sanırım tam oturmadığı için aşırı ısınmadan dolayı kilitlenme yapıyor. Bütçeniz var ise değiştirmenizi tavsiye ederimi, zira tamiri mümkün olmayabilir

tam olarak bundan ekran kartı need for speed undergraund 2 son grafiklerde donma yapmazken total rome war 2 oyununda donma yapıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.