Şimdi Ara

Pc dondu ekran karti 3 tane isik yaniyor yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar pc durduk yere ekran gitti sinyal yok dedi kasanin fan dugmeleri reset power dugmesi hic bi tepki almiyor. Kasanin icinde ekran kartinin ustundeki 3 tane kirmizi led surekli yaniyor. Ekran karti ati redeon 4890 hd. Acaba karttami sikinti var. Kasayi temizledim statik elk vardir diye statiginide aldım. Ekran kartini sokup taktim ama duzelmedi halen.

• Onboard ekran kartınız var mı? veya ödünç bir ekran kartı bulabilir misiniz?

Hangi ledler yanıyor? (numaraları nedir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 18 Şubat 2015; 1:06:49 >
  • Dostum ekrana sinyal yok yazısı geldiğine göre 3 farklı arıza olabilir
    1) Kablonun kırılmasına neden olacak darbe aldıysa sorun bu olabilir
    2) Ekran kartı arızalanmış olabilir.
    3) Ekranın inventör gibi kısımlarında arıza olabilir.
  • Yazmayı unuttum göz ile ekran kartı üzerinde arıza tespiti yapabilirsin kararmış bir yer varsa veya kondansatörlerden biri şişmiş ise arızaya neden olabilir.
    Ekranı ve ekran kartını koklayarak yanık olup olmadığını bir kontrol et.
  • arkadaşlar değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.

pc bozuldugu ıcın moralım bozuldu yaptırmadım pc den anlayan bi arkadaş buldum daha yeni ona gösterdim. ekran kartım çalışıyormuş. kasanın psu sundaki işlemciye giden pinlerden birisinin bozulmuş olduğunu çok düşük güç geldiği için sistemi açmadığını söyledi. idareten tek pinle çalışan anakart taktık onunla idare ediyorum şuanda. şimdi psu alıp eski sistemime geri dönücem insallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.