Merhaba arkadaslar ekran kartimda herhangi bi o/c ve oynama olmamasina ragmen , artifact oluyor surekli ve goruntu cok kotu radeon normal driverlerini yukledim olmadi sonra omega driver denedim tekrar ayni sorun.. ne yapmam gerekir , yardimci olursaniz sevinirim tskler.. aa/af hepsi full..
Kart kaç derecede acaba? Psu diyecem ama silverstone 500w var ve yetersizlik söz konusu değil. Ekran kartının ramlerinde problem olabilir veya aşırı ısınıyor olabilir
sapphire kendi sitesinden mi indirdiniz..?? ürün sıfır mı ..? değilse büyük ihtimalle overclock yapılmıs olabilr.. cok ısınmasında kaynaklanabılır... saygılar....
lütfen yazdığımı okumadan konuya yorum yapmayın.o/c yok diyorum hala oc dan bahsediyorsun.. Malesef söylediklerimizin hepsini denedim.. Ekran kartı çok isindigini sanmıyorum.. Bir anda oldu bu olay.. Ve oyun oynarken ekran kartı stop yapıyor .. Ekran siyahlasiyor..teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme