Şimdi Ara

Ekran Kartı Değişiminde Format Gerekli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zotac Gtx260 SE'den GB Gtx 460 'a geçtim birkaç yerde okudum format atmak felan lazımmış diyorlar. Ben pek anlamlı bulmadım. Belki ati'den nvdia'ya ya da tam tersine geçerli bir durumdur. Bu konuda bildiklerinizi ve kaynaklarınızı paylaşır mısınız?

Ha böyle bir soru sormamdaki sebep 3dmark2006 skorlarında 2000 puanlık bir gerilemedir. Ben fazladan puan beklerken düşüş olması beni şaşırttı dogrusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaos7 -- 26 Eylül 2010; 17:53:02 >

Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter. bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: oldumu denmez oldu mu denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • formata gerek yok sadece yüklü olanı kaldırıp yeni kartı takıp yeni driveri tanıtmalısınız
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter. bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: oldumu denmez oldu mu denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Ben Hep Format Atarım

Tercih Meselesi

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • Driver sweeper dene,olmadı format..
  • bu gün değiştirdim daha ekran kartını. zaten yeni ekran kartını takınca eski driverda çalıştırmayı kesti direk anakartın vga sından açtı sistemi. bende sildim eski driverı yenisini kurdum. sorunsuz çalışıyor.

Bende düzelmedi sebebini bilmiyorum format atmaya pek müsait değilim bu ara

Orijinalden alıntı: chaos7

Zotac Gtx260 SE'den GB Gtx 460 'a geçtim birkaç yerde okudum format atmak felan lazımmış diyorlar. Ben pek anlamlı bulmadım. Belki ati'den nvdia'ya ya da tam tersine geçerli bir durumdur. Bu konuda bildiklerinizi ve kaynaklarınızı paylaşır mısınız?

Ha böyle bir soru sormamdaki sebep 3dmark2006 skorlarında 2000 puanlık bir gerilemedir. Ben fazladan puan beklerken düşüş olması beni şaşırttı dogrusu...

aynı marka bile olsa önce eski kartını tak driver sweeper ile temizle sonra yeni kartı tak 0 dan sürücüleri kur bu arada aradaki farklarıda yazarsan sevinirim ne kadar fark etti gtx460 a geçmek
    İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • Şu sıralar BC2'den başka oyun oynamadığım için tam olarak bilemeyecegim. Fark etmedi diyebilirim şu an icin. Ama bir arkadaşın dediğine göre de BC2 için en kötü kart 460 imiş.. Driver nedeniyle az evvel de denedim gpuz açtim oyuna girdim. 30 dk felan oynadım. Sonra gpuz'den max degerlere baktim gpu load max:%47 idi. Yani epey verimsiz bana göre.

Diğer kartımla kıyasladığımda baz aldığım 3dmark skoru idi onda da gerileme oldu ben pek bir şey anlamadım bu işten işin aslı....
  • format hiç yapmadim ama ekran karti değişince oyunlari yeniden silip yuklemek gerekiyor birde nvidia dan ati ekran karti takinca çogu nvidia destekli oyun nvidia dll bulunamadi uygulamanin yeniden yuklenmesi vs uyari si çikiyordu

Orijinalden alıntı: chaos7

Şu sıralar BC2'den başka oyun oynamadığım için tam olarak bilemeyecegim. Fark etmedi diyebilirim şu an icin. Ama bir arkadaşın dediğine göre de BC2 için en kötü kart 460 imiş.. Driver nedeniyle az evvel de denedim gpuz açtim oyuna girdim. 30 dk felan oynadım. Sonra gpuz'den max degerlere baktim gpu load max:%47 idi. Yani epey verimsiz bana göre.

Diğer kartımla kıyasladığımda baz aldığım 3dmark skoru idi onda da gerileme oldu ben pek bir şey anlamadım bu işten işin aslı....

Onun için söylemiştim gpu kullanımı için 260.63 kullanın diye bu sürücüyle düzelmediyse bi format atın Formattan sonra düzelirse bize haber verirsiniz
  • Formatı attık atmasına da gpu yüklemesinde %10 luk bir artışla %55 e ulaşabildim belki aranızda bu degere formatsız da ulaşan olmuştur(Bad Company 2'de..)
  • Ben garanti olsun diye format atarım her zaman :)
    | AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
    | COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble |
  • Aynı windows üzerinde yaklaşık 7 8 tane farklı model ve marka VGA kullandım ve hala kullanıyorum

Orijinalden alıntı: ParaBende

Aynı windows üzerinde yaklaşık 7 8 tane farklı model ve marka VGA kullandım ve hala kullanıyorum

Sen varya adamsın adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Radeon HD 5670 çıkarıp Asus GTX 770 takıcam inş problem olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.