şimdi elimde fx 6300 var ekran kartı alıcam ama en fazla buna uygun olan gtx 1660 serisi diyorlar bende piyasa fiyatlarına baktım ama fiyat farkları uçuk gibi geldi bu farkın sebebi nedir cehaletimi bilgisi ile güneş gibi aydınlatacak yiğidi bekliyorum gel beni aydınlat ![]() |
Ekran Kartı Bu Fiyat Farkının Sebebi Nedir?

-
-
3 farkli model var orda 1660-super-ti geri kalanlar da markadaki farkliliklar
1660 bile fx6300 e fazla olur bence
Cok pahali bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 23 Ağustos 2023; 19:26:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5-6 bine 2. el 3060ti bul kendine bu kartlar para verilecek kartlar değil. Garanti süresine göre 7 bine kadar çıkabilirsin. Bu kartları 2'ye katlar. İşlemcine göre ekran kartı falan alma, işlemcini değiştirince ekran kartını kullanmaya devam edersin.
-
Bu paraya 3060 alırsın.
@n201
ya benim oynadığım sadece 2 oyun var bir tanesi company of heroes serisi 1-2-3-
diğeri de world of tanks onun dışında oyun oynamıyorum belki war thunder
power suply 750 wat
ama ozellıkle wotu akıcı oynamak istiyorum full hd sizce bu oyun için en iyi seçim ne olur yani illa nvdia olmasına gerek yok amd serisi kartlarda olur sizin tavsiyeniz ne buna göre maksimum çıkacağım bütçe 9000 tl olur
-
İslemci anakart degis am4e gec ucuz yollu , sonra karti falan al,
Yanlış hatırlamıyorsam War thunder işlemci ağırlıklı bir oyun. Sistemi komple yenile bence. 15-20 civarına sağlam bir şey toplarsın.
Ben ikinci el bir rx590 aldım. 2. El.
Wot da stabil 80 fps alıyorum. Işlemcim düşük olduğu için feci darboğaz var.
Yani gidip 10k vereceğine, ikinci el bir kart al. Misal ben 2k verdim.
Hem belirli başlı oyunlar için deme. Ben de öyle düşünüyordum. Işte wot tek oynarım falan. Ama bu kartı aldıktan sonra Allah bilir kaç oyun yükledim ve yükleyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 El RX580 al geç
-
Sen o paraya sıfır anca 1 parça alırsın. 2. el işlemci, anakart, ekran kartı dizersin. Benden sana tavsiye ryzen 3600 işlemci, b450 serisi bir anakart. 3060ti ya da 5700xt ekran kartı al kendine (3060ti tercihim). 2.el bunları topla yanına bir de ram koy o paraya. Sıfır alırsan paranı boşa harcamış olursun. İşlemciler taş gibidir bozulmazlar garanti süresine bakmana gerek yok. Anakartın mutlaka 4-5 ay garantisi olsun en az. Ekran kartı da bir kaç ay garantisi olsa kafi. Letgo, sarı site ve donanımhaber ikinci el sayfalarından bak. Bu paraya daha iyi sistem dizemezsin. Ha 100 beygir gücünde 2. el araba almak yerine 40 beygir gücünde sıfır bir araba motoru almak istiyorum dersen sıfır alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 24 Ağustos 2023; 0:9:33 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X